Ха сега де ! - МиБМ Експрес ?!?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Ха сега де ! - МиБМ Експрес ?!?
Здравейте.
Много странна тема с много странно питане.
Сега получих инфо, че на постоянния ми адрес се е получила бланка от тази куриерска фирма (никога не съм я чувал) с номер на товарителница, трите ми имена и прочие. Демек имам пратка.
Но аз нищо не съм поръчвал, че да ми идват пратки.
Някой чувал ли е за тази фирма и с какво се занимават?
Изникват ми предположения от сорта - да е някоя снимка (честитка) или акт от данъчното имам от преди 6 месеца, който още чакам. Но аз съм сигурен, че никъде не съм карал с над 20 км. над ограничението, че да ме и снимат.
Но това нали са държавни учреждения, не работят ли с Български Пощи?
Абе като цяло на някой да му се е случило нещо подобно?
Направо съм хвърлен в тъч - получил съм пратка, дето даже не съм и поръчвал?
Да не е някоя от СПАМ глупостите по пощата? Но чак пък по куриер.. пък и от къде и знаят трите имена и адреса?
Много странна тема с много странно питане.
Сега получих инфо, че на постоянния ми адрес се е получила бланка от тази куриерска фирма (никога не съм я чувал) с номер на товарителница, трите ми имена и прочие. Демек имам пратка.
Но аз нищо не съм поръчвал, че да ми идват пратки.
Някой чувал ли е за тази фирма и с какво се занимават?
Изникват ми предположения от сорта - да е някоя снимка (честитка) или акт от данъчното имам от преди 6 месеца, който още чакам. Но аз съм сигурен, че никъде не съм карал с над 20 км. над ограничението, че да ме и снимат.
Но това нали са държавни учреждения, не работят ли с Български Пощи?
Абе като цяло на някой да му се е случило нещо подобно?
Направо съм хвърлен в тъч - получил съм пратка, дето даже не съм и поръчвал?
Да не е някоя от СПАМ глупостите по пощата? Но чак пък по куриер.. пък и от къде и знаят трите имена и адреса?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Ха сега де ! - МиБМ Експрес ?!?
най-вероятно спам като напр. рийдър дайджест... или подобни...
ако ти дойде от кат или община няма начин да не се разбере по видът му
ако ти дойде от кат или община няма начин да не се разбере по видът му
М Б М или както там се казваха са нормална куриерска фирма, която най-вероятно ти носи нещо от някой друг
Въпросната фирма разнася фактурите на Виваком например, няма да се учудя ако са поели и честитките на КАТ (дано не е това
)
http://mbm-express.com/
Въпросната фирма разнася фактурите на Виваком например, няма да се учудя ако са поели и честитките на КАТ (дано не е това

http://mbm-express.com/
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
А дано да не са ги поели, че тогава лошо, ама все пак нали казвам, че никъде гледам да не карам с над ограничението.
Ако е спам глупост защо чак по куриер, по който да те карат да плащаш и куриера сигурно
Като са толкова учени да ми знаят имената и адреса защо не ми знаят и телефона, та да са се обадили до сега, че имам пратка.
Сега видях по номер на товарителницата - пише, че е приета в Сливен и дадена на куриер, нищо повече. И това е било на 13-ти април. А сега е 17, още повече НЕДЕЛЯ, и днес е била залепена тая бележка на вратата. Кой луд ще лепи бележки в неделя.
Ако е спам глупост защо чак по куриер, по който да те карат да плащаш и куриера сигурно

Като са толкова учени да ми знаят имената и адреса защо не ми знаят и телефона, та да са се обадили до сега, че имам пратка.
Сега видях по номер на товарителницата - пише, че е приета в Сливен и дадена на куриер, нищо повече. И това е било на 13-ти април. А сега е 17, още повече НЕДЕЛЯ, и днес е била залепена тая бележка на вратата. Кой луд ще лепи бележки в неделя.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
http://izlugan.com/index.php?go=signals ... nalId=2257 може да е от тея. Ако вземеш първата пратка, която е безплатна, после ще ти пращат всеки месец и ще те карат да им плащаш , а ако не плащаш те дават на фирма за събиране на кредити
Щом не си поръчвал нищо, недей го взима по-добре , или преди да го вземеш и да се подпишеш, че си го взел, попитай ги, кой ти го е пратил и тогава си прецени дали го взимаш. Според мен , вероятността да е нещо , с което да се набуташ /я честитка от КАТ, я нещо от въпросната фирма от линка/ е 99% и само 1%, че дори и по-малко, някой да ти е пратил нещо ценно по погрешка 

Не Мы такие, Жизнь такая
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Абе това е пуснато в офиса в Сливен и е дадено на куриер, следователно е пуснато в Сливен. Ако е акт от общината, имат ли право да го пускат през куриер, че аз да плащам и акта и куриера 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
А защо не се обадиш на куриерите и да ги питаш каква е тази пратка - кажи, че не си в града и съседът ти е казал за нея и готово
?!

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Утре ще се обадя, че днеска неделя... ама по телефона дали ще ми дадат инфо от кой е пратката и какво е? Все пак как по телефона да докажа, че съм аз?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Spit-Fire написа:Утре ще се обадя, че днеска неделя... ама по телефона дали ще ми дадат инфо от кой е пратката и какво е? Все пак как по телефона да докажа, че съм аз?
по трите имена и кода от бележката за товарителница...те ще ти кажат къе да го търсиш тоя код като им се обадиш

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

10 мнения
• Страница 1 от 1