Цена на BMW 318
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Цена на BMW 318
Привет !
По молба на моя приятелка,публикувах една обява за продажбата на личният и автомобил.Обръщам се към вас за съвет по отношение цената на автомобила,тъй-като незнаем доколко тия цени в mobile.bg са някакъв ориентир.Затова и цената която посочих е 6 500,но така или иначе като познавачи на марката вие ще кажете каква е всъщост справедливата цена:
http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... f1=details
Ако ви интересува някаква допълнителна информация съм насреща.
По молба на моя приятелка,публикувах една обява за продажбата на личният и автомобил.Обръщам се към вас за съвет по отношение цената на автомобила,тъй-като незнаем доколко тия цени в mobile.bg са някакъв ориентир.Затова и цената която посочих е 6 500,но така или иначе като познавачи на марката вие ще кажете каква е всъщост справедливата цена:
http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... f1=details
Ако ви интересува някаква допълнителна информация съм насреща.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- niki fire
- младши ентусиаст
-
при мен го зарежда http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11130853590344516&f1=details
а за цената какво да кажа 6000 - 6500 е добре според мен
а за цената какво да кажа 6000 - 6500 е добре според мен

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Всичко зависи от състоянието на колата.Ако всичко и е 6 не е висока тази цена. НА тебе само гумите са ти поне 500 лева,а CD-то 300-400лв. така че смятай добе!!Ако е в добро състояние 6500 е минимума който можеш да и вземеш!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
6500+ ние толкова искаме на 18-та,само че вече е с 4 гудияра ултра грип 6 на нема и 5000 км
ТДС - Турбо Див Селянин
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
даже и 7500 могат да й се вземат ако е в добро техническо състояние, а ако е някоя гробница и 5000 са й много ! също така имайте в предвид че в тая държава почти всичко живо се пазари кат черен циганин и си завишете цената поне с 500лв. повече отколкото искате да й вземете за да можете да сваляте....
Благодаря за съветите,ще завиша цената с 500 лв,колата си е в перфектно състояние отвсякъде.Просто мацката много си я харесва и държи винаги всичко да е ок.Сега мисли да си взема нещо ново и затова по принцип я продава.Иначе за гумите и плеъра сте абсолютно прави.От нея зная ,че е 115 к.с.А в самото начало каква ниска цена щях да слагам 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми реална цена според мен е 6000, добре си искате 7000 та да има за сваляне, иначе глеам няма бая екстри, а и е с М40 което автоматично и резва цената, но ако колата има забележки цената ще и падне и на 5500 реално, незнам така си мисля

- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
BMW8 написа:Ми реална цена според мен е 6000, добре си искате 7000 та да има за сваляне, иначе глеам няма бая екстри, а и е с М40 което автоматично и резва цената, но ако колата има забележки цената ще и падне и на 5500 реално, незнам така си мисля![]()
Ама бате,това има бордови компютър!?
Ще ми обясните ли кво е бордов компютър,дали не греша както си мисля!?
- Azrail
- UFO Pilot
-
фен на BMW написа:BMW8 написа:Ми реална цена според мен е 6000, добре си искате 7000 та да има за сваляне, иначе глеам няма бая екстри, а и е с М40 което автоматично и резва цената, но ако колата има забележки цената ще и падне и на 5500 реално, незнам така си мисля![]()
Ама бате,това има бордови компютър!?
Ще ми обясните ли кво е бордов компютър,дали не греша както си мисля!?
Хахахахаха, е не, днеска е денят на бисерите в този форум! Да, грешиш като мислиш!!! Хахахаха, недей да мислиш, за да не грешиш, или може би грешиш като мислиш изобщо???

Сещам се сега, навремето още като изгря хотелът "Замъкът на Хранков" главният готвач беше от Трънско... Леле, няма да забравя к'во каза една вечер : "Най-мразим га мислим, оти като мислим, бъркам!"

MORE BEER!
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
АКО
много силен......
ТО БМВ8 РЕАЛНО струва 8000 лева дез ддсРеална цена е 6000, добре си искате 7000 та да има за сваляне, иначе глеам няма бая екстри, а и е с М40 което автоматично и резва цената, но ако колата има забележки цената ще и падне и на 5500 реално, незнам така си мисля

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Според мен между 6000 и 6500 - вариациите са според истинското състояние на колата и кандидат-купувачите
Пък и няма клима все пак...

Live and let Die!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Аз моето преди 2 седмици го взех за 5500 лв, с клима, абс, борд, задни дискове, халогени, рег фарове, металик и нал джанти в перфектно състояние!!!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2