тъжно но е истина
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: тъжно но е истина
Защо все близо до избори има такива клипчета се питам аз
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Няма да е зле да пускате подобни клипчета и от ютуб, за да можем и ние които сме извън България да ги гледаме.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Нямам думи!!! Право в целта! И ако щете вярвайте, но едва не се разплаках..... Къде живеем ние бе колеги?
От цървул, бална пантофка НЕ става!
///peter написа:Защо все близо до избори има такива клипчета се питам аз
защото тогава има интерес

трябва да покажем, че България е зле, за да може и другите да откраднат нещо

доста често заглеждам колите на такива хора които са депутати или пък дори работят в общината и просто недоумявам как ги постигат с 1-2000лв заплата

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Някой беше казал : " Не е вярно, ма е истина..."
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Ей заболяха ме пръстите да пиша едно и също ей! Всички в България мислят на дребно и затова не виждат цялата картинка!
"Хайде днес да се наядем па утре е нов ден тогава ще му мислим" - ето така мисли Българина! "Дават ми 300 лв. заплата? Ами по-добре от нищо, те в нормалните държави се раждат свръх човеци и затова и обикновенния работник живее нормално. Тука щом шефа иска да ни малтретира психически все ден и да ми дава колкото да оцелявам значи това е"
Народ от мишки сме ние. Скоро и аз мисля да се махам от тук. И стига с тези глупости, че който избягал не бил българин. бла бла бла. Ето протеста какво стана ? КАКВОТО КАЗАХ!
Отначало голям ентусиазъм всички навън(в почивен ден
ама все мисли че хората във властта имат съвест като тези в нормалния свят
) И после 20-30 коли за цвят и 10 милиона полицаи! Ами да бяха пратили армията и да видят сейр в западна европа и да седнат с пуканки пред тв-то.
И не! Не съм поредния форумен философ! "Е добре де готин айде дай идея какво да правим, а не само да пишеш мъдри слова пред компа"
Напуснете кораба докато е време, щото после ще се чудите що ларби ви е казал да се махате а вие не сте го послушали ама ще бъде късно!
Инъче тук всеки е философ. Този който няма пари са му виновни тия с парите, а този който има е на мнение че хората който нямали пари сами си били виновни
До вчера е бил някакво пишлеме, а днес е ебати едрия бизнесмен цървул с 2 коли по 200к и 20 жадни за пари барбита готови да въртят минети до откат и този същия вече е забравил всичко от преди и е номер 1 , па другите да се оправят ко да ги мисли нали не е на тяхно място!
Надежда ? Къде ?
Инъче съм съгласен че такива клипове има преди избори само! Ама знаете ли защо е така ?
Защото само тогава се обръща внимание и всички се събъждат уж и свалят някой то па идва други някой месия и те пак заспиват до следващите избори. Жалка история.
Ето не е само тук - даваха и в Англия се вдигнали малко цените на това онова! Питат хората по улицата забелязвате ли? А те спокойни такива казват дааааа ама ги боли фара щото не живеят с 150 паунда на месец а 15-20 пъти повече и ако им вдигнат теско хляба от 50 пи на 55 п тях им дремееееееее!
България е кауза пердута. Също както онази тема с извънземните и конспирациите. Ти му говориш нещо то пак си знае своето
Пийс и еврибари на магари
"Хайде днес да се наядем па утре е нов ден тогава ще му мислим" - ето така мисли Българина! "Дават ми 300 лв. заплата? Ами по-добре от нищо, те в нормалните държави се раждат свръх човеци и затова и обикновенния работник живее нормално. Тука щом шефа иска да ни малтретира психически все ден и да ми дава колкото да оцелявам значи това е"
Народ от мишки сме ние. Скоро и аз мисля да се махам от тук. И стига с тези глупости, че който избягал не бил българин. бла бла бла. Ето протеста какво стана ? КАКВОТО КАЗАХ!
Отначало голям ентусиазъм всички навън(в почивен ден

И не! Не съм поредния форумен философ! "Е добре де готин айде дай идея какво да правим, а не само да пишеш мъдри слова пред компа"
Напуснете кораба докато е време, щото после ще се чудите що ларби ви е казал да се махате а вие не сте го послушали ама ще бъде късно!
Инъче тук всеки е философ. Този който няма пари са му виновни тия с парите, а този който има е на мнение че хората който нямали пари сами си били виновни

До вчера е бил някакво пишлеме, а днес е ебати едрия бизнесмен цървул с 2 коли по 200к и 20 жадни за пари барбита готови да въртят минети до откат и този същия вече е забравил всичко от преди и е номер 1 , па другите да се оправят ко да ги мисли нали не е на тяхно място!
Надежда ? Къде ?
Инъче съм съгласен че такива клипове има преди избори само! Ама знаете ли защо е така ?
Защото само тогава се обръща внимание и всички се събъждат уж и свалят някой то па идва други някой месия и те пак заспиват до следващите избори. Жалка история.
Ето не е само тук - даваха и в Англия се вдигнали малко цените на това онова! Питат хората по улицата забелязвате ли? А те спокойни такива казват дааааа ама ги боли фара щото не живеят с 150 паунда на месец а 15-20 пъти повече и ако им вдигнат теско хляба от 50 пи на 55 п тях им дремееееееее!
България е кауза пердута. Също както онази тема с извънземните и конспирациите. Ти му говориш нещо то пак си знае своето

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
larbi написа:Ей заболяха ме пръстите да пиша едно и също ей! Всички в България мислят на дребно и затова не виждат цялата картинка!
Отначало голям ентусиазъм всички навън(в почивен денама все мисли че хората във властта имат съвест като тези в нормалния свят
) И после 20-30 коли за цвят и 10 милиона полицаи! Ами да бяха пратили армията и да видят сейр в западна европа и да седнат с пуканки пред тв-то.
Инъче тук всеки е философ. Този който няма пари са му виновни тия с парите, а този който има е на мнение че хората който нямали пари сами си били виновни![]()
Надежда ? Къде ?
България е кауза пердута. Също както онази тема с извънземните и конспирациите. Ти му говориш нещо то пак си знае своето![]()

larbi написа:...
След всеки следващ ден и аз почвам да стигам до тези изводи

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Пед....ска държава

- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
mercrullz написа:пропаганда.. надявам се да сте достатъчно пораснали да не и се вържете....
Моляяя????!!!!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
© написа:///peter написа:Защо все близо до избори има такива клипчета се питам аз
защото тогава има интерес![]()
трябва да покажем, че България е зле, за да може и другите да откраднат нещо![]()
доста често заглеждам колите на такива хора които са депутати или пък дори работят в общината и просто недоумявам как ги постигат с 1-2000лв заплатаА бе няма един беден във властта
Лизинг.

Интересно, че винаги баш точно преди избори се пускат такива клипчета, а после 4 години нищо.

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
ms написа:ето ви го клипа в тубата: http://www.youtube.com/watch?v=akodfuCxclg
Благодарско

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5