Защо избягах или защо не съм? част 2
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Защо избягах или защо не съм? част 2
Смятам, че се получи доста интересна тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... F5&start=0
Тва е линка към нея................
Та идеята ми е как са мненията и чувствата по тая тема, след "промените" в държавата, и дали вече е гот да си Българин
Имам впредвит тези промени, които станаха, и как живеем вече на прага на ЕС? В смисъл цифрите......на всичко.........Е@и му мамата
В 2006-7 ма г. всичко се вдига до ненам къдеси............
Темата не е политическа, ами някак имам чувството, че вече никой не мисли за народа.......... Ако некой ни каже да пръднеме.......ние се нас@раме
Ток, горива, акцизи, изикванивя........
Кво мислите за всичко това?

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... F5&start=0
Тва е линка към нея................
Та идеята ми е как са мненията и чувствата по тая тема, след "промените" в държавата, и дали вече е гот да си Българин

Имам впредвит тези промени, които станаха, и как живеем вече на прага на ЕС? В смисъл цифрите......на всичко.........Е@и му мамата

Темата не е политическа, ами някак имам чувството, че вече никой не мисли за народа.......... Ако некой ни каже да пръднеме.......ние се нас@раме

Ток, горива, акцизи, изикванивя........
Кво мислите за всичко това?
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
по цял ден зяпаме американски филми, слушаме истории как еди кой си заминал и си оправил живота като с магическа пръчица, гледаме ги отстрани като гладни кучета колко пари, лъскави коли и големи заплати имат и си викаме "ехааааааа"
но никой не вижда колко са заробени хората, нокой не вижда как правителството умишлено произвежда тъпанари които да разбират само от работата си и да работят безропотно, никой не вижда как в тая така наречена демокрация управляващите създават посокоата и вкарват живота на хората в едни теснолинейни релси от който няма как да се отклониш, никой не вижда как една грешка при тях може да им съсипе живота и кариерата, никой не вижда с какъв страх живеят и бачкат като роби без да вкарват грам мисъл и треперят цял живот да не объркат нещо за да не ги върнат в детската градина....
но те ги виждат - и виждат как ние си живеем тука почти анархично, идват да почиват на нашето черноморие и ги използват на 110% докато са тук, както и планините, остават поразени от страната като дойдат... все повече и повече чужденци идват да живеят тук дори....
тва което искам да кажа е че всеки иска това което няма - ние искаме да се поамериканчваме а те си мечтаят за нещо като България и така...
но никой не вижда колко са заробени хората, нокой не вижда как правителството умишлено произвежда тъпанари които да разбират само от работата си и да работят безропотно, никой не вижда как в тая така наречена демокрация управляващите създават посокоата и вкарват живота на хората в едни теснолинейни релси от който няма как да се отклониш, никой не вижда как една грешка при тях може да им съсипе живота и кариерата, никой не вижда с какъв страх живеят и бачкат като роби без да вкарват грам мисъл и треперят цял живот да не объркат нещо за да не ги върнат в детската градина....
но те ги виждат - и виждат как ние си живеем тука почти анархично, идват да почиват на нашето черноморие и ги използват на 110% докато са тук, както и планините, остават поразени от страната като дойдат... все повече и повече чужденци идват да живеят тук дори....
тва което искам да кажа е че всеки иска това което няма - ние искаме да се поамериканчваме а те си мечтаят за нещо като България и така...
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
НА мен ли го казвашаз пък с нетърпение вече чакам да дойде време да изчезвам пак...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
evans написа:Аз сигорно ще се махна,но искам първо да си завърша образованието.Като гледам тук нещата нямат да се оправят и май ще се лети до Америка.
Да де, ама гледаш първо да изкараш безплатното (или почти) образование тук, а после хайде по широкия свят. Щото нямаш 50-60 хилки за образование в щатите. Но какво лошо? Поредния "изтекъл" мозък.

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
С риск да засегна някого... ако под "псевдо свобода" и робуване разбираш да си принуден да ходиш на работа всеки ден за да се издържаш, то проблема ти е мързел, не липсата на свобода. Къде е свободата в държава, в която уличните разстрели са ежедневие?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
kay написа:Къде е свободата в държава, в която уличните разстрели са ежедневие?
Няма я.. ма така е в УСА..

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3