Да сте се чувствали Прецакани на Бензиностанцията???
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Да сте се чувствали Прецакани на Бензиностанцията???
Значи за какво става дума.Обръщам внимание на тези които зареждат ОТ ДО
Вчера на една уважавана от мен голяма верига бензиностанции(Имена няма да споменавам чакам официялните им извинения ако не...
) значи отива Колежката със една колица която по каталог събира максимум 46 литра
Почва да налива бензинджията и на касата сметката показва ЦЕЛИ 56,12 ЛИТРА
ЕВАЛА момко как успя
Имало копче за обезвъздушаване на резервоара и той го бил натиснал и успял да натъпче 56 литра течност в 46 литра обем
ЕВАЛА
на такива математици и евала
на тоя въздух дето отпушва място за още 10литра 

това ще да е Лук Оил
това ще да е станало в Лук Оил... аз откакто имам кола зареждам само в ОМВ, но наскоро ми казаха няколко човека, че там не бил най-добър бензина, а в Лук Оил... и отидох последния път на Лук Оил още преди да ми светне лампата (тогава ми остават 5л ресерва) - заредих 10.6 литра и след това борд копютъра ми показваше 15л в резервоара и след няма две минути вече 14л. Досега такова нещо не ми се беше случвало... винаги зареждам преди да ми светне лампата и все по 10л и ми показва 16л, някой път 17л... ще заредя още веднъж и ще видим как ще е...
STREETRACERS.HIT.BG
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Това е ясно в България сме все пак 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Казах ви без имена чакам становището на Компетентните органи
Како и бако,братчеда Гошко и шурея- с две думи ще ни замажат очите с нещо
Проблема е че аз досега съм бил с добро мнение за тях,винаги бензина им е бил качествен и не е имало такива изцепки
Да беше 1-2 хайде 4 най-много ама 10-12 литра вече бие на очи и то много
При направената проверка се оказа че цакат САМО някви си скромни 50мл на 20 литра което било в границата +/-100мл
Аз с другата служебна зареждам 55литра един път не са ми наляли повече от това а други(пак без имена)успяха да сложат 57литра
Имало по тръбите някви 2-3 литра
Браво
и в багажника имам някви литри ама са цели 500 :mha: :mha:

Проблема е че аз досега съм бил с добро мнение за тях,винаги бензина им е бил качествен и не е имало такива изцепки

При направената проверка се оказа че цакат САМО някви си скромни 50мл на 20 литра което било в границата +/-100мл
Аз с другата служебна зареждам 55литра един път не са ми наляли повече от това а други(пак без имена)успяха да сложат 57литра

Да бе ебати работата нищо ново !!!
Аз до преди 2 год. карах една Ибиза която имаше точно 40 литра резервоар значи зареждах на една бензиностанция в софия на която няма да и кажа името, но ще ви кажа че примерно зареждам на 1/4 от резервоара което ще рече че имам 10 литра горе долу. Пълня го до горе и праз 40 литра
викам си ебати 50 литра бензин ухааа
ще има да карам аз млад и неопитен
не че сега съм по опитен
ама това като стана няколко пъти викам си има нещо нередно тука и го питам шефчето на Веригата (приател ми БЕШЕ)
кво става а той почна да ги разтяга някакви за тръби за резерви за... абе мани
Иначе мисля че на ОМВ сипват най-готин бензин. Аз зареждам на ЛУК ойл щото за там имам карта и никога не са ме удряли в грамажа вече 1 г. а и качеството е добро
Аз до преди 2 год. карах една Ибиза която имаше точно 40 литра резервоар значи зареждах на една бензиностанция в софия на която няма да и кажа името, но ще ви кажа че примерно зареждам на 1/4 от резервоара което ще рече че имам 10 литра горе долу. Пълня го до горе и праз 40 литра

Иначе мисля че на ОМВ сипват най-готин бензин. Аз зареждам на ЛУК ойл щото за там имам карта и никога не са ме удряли в грамажа вече 1 г. а и качеството е добро

Евала на тея Ибизи гладни
Споменатия автомобил е от същата марка само че модел 2002 :mha: Явно резервоара има СТРАННИТЕ свойства да се разтяга
Изчакайте няколко дни и ще ви кажа пълното си мнение по Въпроса
В момента изчаквам решението на умниците дали ще сваляме резервоари ала бала и тогава ще си кажа мъката 

Изчакайте няколко дни и ще ви кажа пълното си мнение по Въпроса

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Aз в Алекото съм сипвал 70 литра на Петрол ама....слагам маркуча-отивам да хвърлям хайвера и като се върнах ... помпата била пр****на
и мие калника
сега поне бензинчии бол.
и мие калника

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Няма какво даги чакаш,взимай ВЛАДО БЕРЕАНУ,1 ДЕПУТАТ от комисията на защита на потребителя и най-важното една стара МОМА
данъчен испектор с нереализирами мечти за ВЕЛИЧИЕ и смятай че сиги
разбил.

данъчен испектор с нереализирами мечти за ВЕЛИЧИЕ и смятай че сиги
разбил.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2