Мтел/Мегалан

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мтел/Мегалан

Мнение от bavarec » 05 Май 2011, 19:11

След многото обещания към потребителите за светлото бъдеще при обединяването на мтел спектрум и мегалан ето ги и първите плодове на обдинението. Намелени скорости и увеличени цени. Информацията, която ще изнеса в поста е видима за всички и не е някаква строго пазена тайна. Дългогодишните потребители на спнет могат да потвърдят какво става в момента. Вчера отидох да си плащам интернета и видях новите тарифи. Скоростта ми за български ъплоуд е намалена от 50 на 33 мегабита. А международната от 20 на 7, забележете това е почти три пъти. Разбира се това не е всичко, за да бъдат верни на себе си мтел са вдигнали и цените, съответно за моята тарифа от 35 лв за безсрочен на 40 лв. Срочния едногодишен договор беше на цена 30 лв. В момента срочния е на цена 36 лв. Ще се опитам да го представя в по-збит вариант

Преди
50/20 международен цена за безсрочен 35 лв цена за срочен 1 год. 30 лв
50/50 български

Сега
50/7 международен цена на безсрочен 40 лв цена на срочен 1 год. 35 лв
50/33 български

Ситуацията при другите тарифи е аналогична, това е само прост пример. След като се прегледа може да се видят и оплакванията на настоящите потребители как скоростта им вече е била намалена въпреки, че те има сключен договор по старите тарифи. Било то чрез намаляне на ъплоуд скоростта или чрез прехвърляне към мрежата на Мегалан. На скоро забелязах и оплаквания от абонати за бавно стриимване. при проверка нa средната скорост на достъп се оказа, че тя е паднала близо три пъти от почти 9 мегабита на 3.

Много ми е мъчно защото Спнет за мен преди беше най-добрия доставчик, но след като падна в ръцете на ментел нещата тръгнаха на зле.

Цитирано от друг форум.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мтел/Мегалан

Мнение от jordanov » 05 Май 2011, 19:19

Дано не съм се наиграл, че вчера подписах договор с мегалан/мтел за интернет 1г. 6 месеца 5 лева такса, другите 6 25 лева такса 30 мегабита даунлоуд, след като няколко приятели ми го похвалиха. До сега ползвах квартален нет за 20 лева на месец и си свалях с 8 мегабайта в секунда, което ако го смятам правилно си е 64 мегабита. Тия дни като ми пуснат кабела ще кажа как е :) Дано идеята ми да спестя 60 лева годишно не ми скъса нервите ...

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Re: Мтел/Мегалан

Мнение от B U L L I » 05 Май 2011, 22:56

тема за м тел
viewtopic.php?f=4&t=251095
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Извън Темата