Мтел - писна ми....
Модератор: Общи модератори
Мтел - писна ми....
Колеги, не съм първия който пуска тема за тези мошеници...от много години съм техен абонат и до сега бях горе долу доволен. Вече обаче не се издържа, не съм получил фактура от 3 месеца и накрая отново сметката ще е ЛОЛ
Покрай нова година пак получих една такава честитка
Договора ми е подписан за 1 година, като от нея остава половината... Въпроса ми е дали има някакъв начин да си прехвърля номера на друго оператор без да чакам да изтече договора ми, но и без да си платя оставащите такси до края на договора

Договора ми е подписан за 1 година, като от нея остава половината... Въпроса ми е дали има някакъв начин да си прехвърля номера на друго оператор без да чакам да изтече договора ми, но и без да си платя оставащите такси до края на договора

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Мтел - писна ми....
ти майтап ли си правиш- още ли не ви идват сметките редовно
*бах тая система
По въпроса ти- за да смениш оператора трябва да НЯМАШ задължения към старият... тоест- плащаш си фактурите (дето ги няма), плащаш си таксите до края и си свободен...
ПС: тея кавали може ли това забавяне на фактурите да го правят точно за да спрат отлив на абонати- не си платил сметките си и не може да се прехвърлиш...
ПС2: що ли задавам тъпи въпроси- ясно е, че това им е целта...

По въпроса ти- за да смениш оператора трябва да НЯМАШ задължения към старият... тоест- плащаш си фактурите (дето ги няма), плащаш си таксите до края и си свободен...
ПС: тея кавали може ли това забавяне на фактурите да го правят точно за да спрат отлив на абонати- не си платил сметките си и не може да се прехвърлиш...
ПС2: що ли задавам тъпи въпроси- ясно е, че това им е целта...
Nightmare написа:Колеги, не съм първия който пуска тема за тези мошеници...от много години съм техен абонат и до сега бях горе долу доволен. Вече обаче не се издържа, не съм получил фактура от 3 месеца и накрая отново сметката ще е ЛОЛПокрай нова година пак получих една такава честитка
![]()
Не е оферта да се махат хората от МТел,те първи си смениха платформата,ти вече си го издържал тоя период.
Сега вероятно и другите ще тръгнат да си я сменяват/като достигнат определен брой абонати/.
Това са само мой предположения де.
Гледай си месечните сметки и за всяко нешо което ти се стори съмнително искай обяснение,пиши жалби.
Оплакват се хора сега за надписани сметки.
От 3 месеца не съм получил фактура, днес си проверих сметката през телефона и в менюто НЕПЛАТЕНИ има 3 фактури, но официално смс с фактура не съм получил
Иначе знам, че трябва да изплатя всичко ако искам да се махна от тях, въпроса е дали немога да пускам някакви жалби и да се откажа от договора си или няма такъв вариант

Иначе знам, че трябва да изплатя всичко ако искам да се махна от тях, въпроса е дали немога да пускам някакви жалби и да се откажа от договора си или няма такъв вариант

Nightmare написа:От 3 месеца не съм получил фактура, днес си проверих сметката през телефона и в менюто НЕПЛАТЕНИ има 3 фактури, но официално смс с фактура не съм получил![]()
Чел съм в други форуми че имало варианти но....

Ще ти пусна ЛС къде да търсиш отговори.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Nightmare написа:От 3 месеца не съм получил фактура, днес си проверих сметката през телефона и в менюто НЕПЛАТЕНИ има 3 фактури, но официално смс с фактура не съм получил![]()
Плащаш си всички такси до края на договора и се махаш. Даже и номера си отнасяш с теб. Май най-доброто, което може да направиш е да минеш на най-ниската такса, която е 5 лв и тогава да си платиш таксите. Което ще рече, че срещу 30 лв може да се почувстваш свободен. Тва не теория де, ама си е разправия с тия малоумници да ги

Хм, ами сега таксата ми е 20 лв. Дали ще мога да се прехвърля на по-ниска тарифа
Лошото е, че и тези който работят в офисите на мобилните оператори лъжат много
Наблюдавал съм фрапиращи случаи просто...само и само да си стигнат таргетите.
За това искам да разбера висчко и като ида в офиса направо да им кажа какво да правят, без да ми казват ама господине, неможе така, няма начин и тн...

Лошото е, че и тези който работят в офисите на мобилните оператори лъжат много

За това искам да разбера висчко и като ида в офиса направо да им кажа какво да правят, без да ми казват ама господине, неможе така, няма начин и тн...
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Nightmare написа: направо да им кажа
Не трябва да им казваш. Влизаш и ги почваш от вратата. Само от скандали разбират, че си сериозен в намеренията си. Иначе са толкова безочливи, че ако говориш нормално и се опитваш да се разбереш, като човек почват да ти вадят душата с памук.
Погледни тази тема
viewtopic.php?f=4&t=236409&hilit=%D0%BC%D1%82%D0%B5%D0%BB
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bavarec написа:Не е оферта да се махат хората от МТел,те първи си смениха платформата,ти вече си го издържал тоя период.
Сега вероятно и другите ще тръгнат да си я сменяват/като достигнат определен брой абонати/.
...
грешно предполагаш- вивател смениха системата или преди, или по същото време с ментел... имах проблеми разбира се- цели 4-5 дена не можех да си проверявам сметката

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Интересно, че преди да мина кредитния лимит мога да си виждам сметката, като ги мина не мога. 

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
само скандали колега и тормоз на операторите,обаждал сум се в 02:00 да питам защо нямам от 27-декември нито 1 фактура до сега.Ходил съм и в ОФИСА им и съм оставял там кутията с чисто новото LG и пред тяь съм званил на 3-4 познати да спрат даме търсят на М-тел а само на ГЛОБУЛСКИА ми номер и си тръгвам.След 2-3 4аса ме издирват и ми врущат на крака gsm-aparata.
До колкото съм запознат има вратичка,хвърляш им сим-картата и казваш 4е няма да плащаш ни6то тъй като ЩЕТАТА е под 1 минимална заплата както при мен 57.00 лева сметка и съм на такса: 2-месеца без такса и останалия период до края (10 месеца) на календарната година на 11.80

До колкото съм запознат има вратичка,хвърляш им сим-картата и казваш 4е няма да плащаш ни6то тъй като ЩЕТАТА е под 1 минимална заплата както при мен 57.00 лева сметка и съм на такса: 2-месеца без такса и останалия период до края (10 месеца) на календарната година на 11.80
ms написа:bavarec написа:Не е оферта да се махат хората от МТел,те първи си смениха платформата,ти вече си го издържал тоя период.
...
грешно предполагаш- вивател смениха системата или преди, или по същото време с ментел...
Не са.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Чакам да ми изтече договора и бягам с 200км час от тях
Не приказваш-плащаш.Няма такъв оператор..как мислят да карат за напред

Не приказваш-плащаш.Няма такъв оператор..как мислят да карат за напред

Eми и на мен ми пристигнаха 2 фактури на куп, но казаха, че могат да се платят чак до края на юни, така че не е кой знае каква трагедия 

Не Мы такие, Жизнь такая
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мен днес ме изненадаха с фактура за 3 месеца
Писах им, че искам да прекратя договора с тях след като не могат 3 месеца да ми дадат фактура ама изобщо не си дадоха труда да ми отговорят.

- Код: Избери целия код
Общата дължима сума на неплатените фактури за договора на номер 359888... е 224.94 лева с ДДС.
Писах им, че искам да прекратя договора с тях след като не могат 3 месеца да ми дадат фактура ама изобщо не си дадоха труда да ми отговорят.