Vivatel
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Vivatel
Какво мислите за новия оператор.Аз вече съм абонат.Взех си пакет за активиране за 20 лева, това са 45 минути.Якото е че колкото минути изговориш до 6 януари, толкова ще получиш на 7 януари.На мен ми се вижда изгодно. А за бизнес абонатите говорят безплатно в групата и извън групата 50 минути за 10 лева на месец ( но това след месец
)Покритието не отстъпва ма Мтел и Глобул!
БТК зад тебе е 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Re: Vivatel
Ultimate_driver написа:БТК зад тебе е
само не се навеждай да си връзваш обувките

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
ОК ще ходя с джапанки и зиматасамо не се навеждай да си връзваш обувките

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Лично според мен,сегашните им предложения не са с нищо по изгодни,от тези които ползвам в момента на един по стар оператор,дори напротив.Всичките тези приказки за намляване на цените не доведоха до конкретни резултати
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Lucky написа:Ultimate_driver написа:БТК зад тебе е
само не се навеждай да си връзваш обувките
Ей Lucky,ти ме уби с тоя лаф

Ама колко си прав самооо ....
Георги Пенчев
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Lucky написа:Турбоман много си прав не знам защо но термина конкуренция в България явно няма почва
Ми що да има конкуренция, като операторите могат да синаправят едно вътрешно споразумение според което цените на минута разговори да не падат по някаква определена граница, хем щем нещем ще сме при тях хем ще ни дерат

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Нали знаеш поговорката "Двама се карат, а третият печели"BMW8 написа:Ми що да има конкуренция, като операторите могат да синаправят едно вътрешно споразумение според което цените на минута разговори да не падат по някаква определена граница, хем щем нещем ще сме при тях хем ще ни дерат

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Ultimate_driver написа:Какво мислите за новия оператор.Аз вече съм абонат.Взех си пакет за активиране за 20 лева, това са 45 минути.Якото е че колкото минути изговориш до 6 януари, толкова ще получиш на 7 януари.На мен ми се вижда изгодно. А за бизнес абонатите говорят безплатно в групата и извън групата 50 минути за 10 лева на месец ( но това след месец)Покритието не отстъпва ма Мтел и Глобул!
БТК зад тебе е
Всички тези безплатни минути и тнт не са ли само Вивател-Вивател,щото ако е така е ГОЛЕМ СМЕХ тази промоция

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Ами за това е темата да се разбере каква е "далаверата"Всички тези безплатни минути и тнт не са ли само Вивател-Вивател,щото ако е така е ГОЛЕМ СМЕХ тази промоция

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
М-Тел 3,3 мил. абоната! БТК колко? С кой точно ще споделиш далаверата до 6-ти януари? 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: ре
Ачо написа:М-Тел 3,3 мил. абоната! БТК колко? С кой точно ще споделиш далаверата до 6-ти януари?
Къде ги виде тия 3 милиона бре? Ако броят моите 3-4 стари карти дета са уж спрени и никога няма да ги пусна пак или разни прими дето ги купуват заради прИмоцията и после -> в коша може и да ги докарат докъм 3 милиона

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5