BMW със заминала гарнитура на мотора - заслужава ли си ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

BMW със заминала гарнитура на мотора - заслужава ли си ?

Мнение от Yordanovv » 10 Май 2011, 16:24

Колеги , изпадна ми една 330ка , пълна с екстри - м брони , сат нав , ксенон и тн на цена около 3.5к лв . Проблема и обаче е че гарнитурата на мотора е заминала и трудно палела . чесно си го казвам че нямам големи познания по моторите . Та някой ако може да ме светне , струва ли си да се купува такава кола ? И може ли да се отремонтира тоя мотор или трябва нов ? Също така един познат ми каза че на м54 маторите дето били сварени после им изпускали някакви болтове на блока , или ли нещо вярно ?

И последно сори че пускам темата тука , ама БМВ-та с М54 мотори има много и не бях сигурен къде да я пусна .

Мерси :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: BMW със заминала гарнитура на мотора - заслужава ли си ?

Мнение от vicho » 10 Май 2011, 16:29

Yordanovv написа:Колеги , изпадна ми една 330ка , пълна с екстри - м брони , сат нав , ксенон и тн на цена около 3.5к лв . Проблема и обаче е че гарнитурата на мотора е заминала и трудно палела . чесно си го казвам че нямам големи познания по моторите . Та някой ако може да ме светне , струва ли си да се купува такава кола ? И може ли да се отремонтира тоя мотор или трябва нов ? Също така един познат ми каза че на м54 маторите дето били сварени после им изпускали някакви болтове на блока , или ли нещо вярно ?

И последно сори че пускам темата тука , ама БМВ-та с М54 мотори има много и не бях сигурен къде да я пусна .

Мерси :bchug:

ако имаш 4-ти клас завършен, ще си отговориш сам на въпроса

:yes:

и да ти отговоря, заслужава си :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 10 Май 2011, 16:32

Ако се откажеш пиши ми лично :mhihi:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Май 2011, 16:44

Я някой да ме открехне колко ще струва смяната на тая гарнитура, че на цялата кола и се търсят 3500 :roll: готви се и за други изненади...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 10 Май 2011, 16:49

ms написа:Я някой да ме открехне колко ще струва смяната на тая гарнитура, че на цялата кола и се търсят 3500 :roll: готви се и за други изненади...

Ще се окажа някой 'Киндер Сюрприз' тая баварка :mhihi: Гарнитура + работа ще ти излезе няколко стотачки в най-лошия случай, и колата се връзва около 4000 лева :shock: 330-ка с фул екстри и м-пакети в добро състояние по моему върви поне 10-12 бона и нагоре :dunno: Да не е деснячка тая баварка, или продавача д ате заблуждсава с гарнитура, пък да е заминал целия мотор? Макар че и със разбит мотор пак е оферта за 3500, ще си купиш друг и пак ще ти излезе МНОГО на сметка. Има нещо гнило.

Да не е крадена :kuku: :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 10 Май 2011, 16:50

ms написа:Я някой да ме открехне колко ще струва смяната на тая гарнитура, че на цялата кола и се търсят 3500 :roll: готви се и за други изненади...

Нека да поясня , колата е в УК , аз също живея в УК и нямам намерение да я вкарвам в БГ и да карам там с десен волан . Цената и е £1600 ама е готов да я свали на £1450 което с е оферта като цяло , същите 330-ки 2002-ра само че със здрав мотор се продават към £4000-5000 . И мен като цяло ми е интересно колко ще е смяната на или ремонта на мотора и изобщо може ли да се ремонтира тоя мотор :roll:

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 10 Май 2011, 16:52

Аа ясно, в УК има такива оферти. Като прочетох 330ка за тия пари и помислих че е в БГ веднага се усъмних в нещо много кредено и гнило :mhihi: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 10 Май 2011, 18:04

В Англия ще ти резнат главата за тоя ремонт :idea:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 10 Май 2011, 18:43

Такава кола с такова описание,поне аз за под 30 хиляди,не успявам да намера :dunno: ,на вас за по 3 ви изпадат. :roll: Гарнитура се сменява споко,ако можеш купи я,че ми е интересно какво наистина взима човек за тия пари. :kuku:
ПС. Те тия е46 по-евити от е36 М50 станаха,ама то като се докаже нещо цена държи :mhihi:

Аватар

Мнение от ms » 10 Май 2011, 18:45

К'во ще я мислиш- купувай... после я пращай по еконт до БГ, ще сменят гарнитурата и дирекцията и я пускаш за продажба на 15 бона :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 10 Май 2011, 18:50

100imenov написа:Такава кола с такова описание,поне аз за под 30 хиляди,не успявам да намера :dunno: ,на вас за по 3 ви изпадат. :roll: Гарнитура се сменява споко,ако можеш купи я,че ми е интересно какво наистина взима човек за тия пари. :kuku:
ПС. Те тия е46 по-евити от е36 М50 станаха,ама то като се докаже нещо цена държи :mhihi:

Ти явно не обичаш да четеш ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 10 Май 2011, 20:23

Няма да е само гарнитурата. За да я дават за 3.5 гаранция има и други изненади, но да - за 330-ка с екстри бих ги дал, та дори после да дам още 3.5 за ремонт на мотора (е*** тоя ремонт) - тотал ще ми легне 7, което е много под цената на свястна 330-ка с екстри.
Think. Believe. Dream. Dare...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Май 2011, 21:03

Гарнитурата ОК, ама да не се окаче, че кратуната е директно за Надин :mhihi: Щото разграничаването на двете диагнози е трудно и често несигурно.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от ms » 10 Май 2011, 21:04

май си изтървал едно нещо- човека е в Англия и там цените за ремонт не са като в на бай Пешо гаража :roll: що ли ме съмнява, че като нищо могат да му заявят 800-1000 паунда за смяна на гарнитура :roll: а като излезе и още нещо и може да се загуби смисъла от ремонт...
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата