Парочистачка A.I.O. ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Парочистачка A.I.O. ???

Мнение от Penchev » 11 Май 2011, 11:20

Здравейте колеги ,
има ли някой немска парочистачка A.I.O. за да може да каже как с времето се държи този уред ,че вчера дойде търговски представител в къщи и ни направи една впечатляваща в общия случай демонстрация ? Едно комшийско детенце на няма 2 годинки ни беше надраскало стената много лошо с молив и всеки път като минавах покрай нея се обръщах на другата страна и само чаках момента да се пооправи времето и като имам време да я пребоядисам а вчера човека взе ,че я почисти ,даже ми даде на мен и сега стената е като нова без никакви белези на почистване дори :shock:

Всичко беше впечатляващо до момента в който аз не загледах по обстойно в детайли ютията ,която беше извънредно евтино изпълнение с кривини по двете части/сглобки на корпуса ,много лека ?! и от долу където металната,работна повърхност прави извивка на 90 градуса нагоре към дръжката беше нитована много грозно :roll: и целия този борд на ютията бе доста крив ...
После загледах внимателно машината и видях ,че и тя изглежда много евтино , пластамасата е изключително некачествена по мое мнение , захранващият кабел е доста къс ( няма 150 см) ,като всички тези "почерци" говорят ,че май машината не идва от Германия а от Немския квартал на Бейджин :confused: Няма електроуред произведен от Немски производител с традиции без значение на това къде по света ,който да не може да служи защото кабела му е къс ??? На няколко пъти представителя си позволи да "застъпва" Рейнбоу ,но това което е Американската машина като изработка и материали не може да се каже и на 5% за това АИО :no: вярно двата уреда се разминават в полетата на действие тъй като едната смуче а другата използва пара за почистване ,но за 5600,00 лв нищо в самата машина не ме впечатли а даже ме накара да се усъмня в това колко дълго ще работи и ще успее ли както Рейнбоу-а да работи 16 години до ден днешен без нищо ,никога да се промени в работата й ???

Питам от чисто любопитство ,надявам се някой от аудиторията тук да притежава такъв уред :)

п.с. Коя изпитана парочистачка може да ми препоръчате изобщо ?

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Парочистачка A.I.O. ???

Мнение от plradev » 11 Май 2011, 11:54

Penchev написа: ....но за 5600,00 лв нищо в самата машина не ме впечатли .....

:shock: :shock: :shock: :paranoid:
Това грешка при писането ли е,или не ?! Има ли инфо в нета за туй нЯщо,че ми стана интересно ......
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Май 2011, 12:21

Не , грешка няма словом -> пет хиляди и шестин лева :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 11 Май 2011, 12:42

Ами нямам въпросния продукт, но съм чел за него по форумите. Значи продуктът наистина е много добър, но тази цена е просто смешно висока . Тези, дето са ти го рекламирали , работят за така наречените "мулти-левъл" фирми - тоест продукта примерно ти струва 1000лв, 1000лв отиват за тоя дето ти го е продал, 1000 за тоя дето е над него и 1000 за некой дето е още под над всичките тея, мисля че ми схвана логиката. Принципно, ако мислиш да даваш такива пари за "чистота" по-добре си наеми една чистачка, за 5600 ще ти чисти сигурно 3 години по 2 пъти седмично :)
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 11 Май 2011, 12:55

Penchev написа:Не , грешка няма словом -> пет хиляди и шестин лева :mhihi:

Георги Пенчев

Не че нещо ма те тия по Топ Шоп дето ги дават по ТВ-то са по-евтини :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 11 Май 2011, 13:01

Ako прави и с....ки я взимай. Сега сериозно колега: имам Delonghi , която пере и т.н и мога да кажа, че съм доволен. Въпросът е че тези машини са големи и не стават за ежедневно ползване. Имам си отделно друга малка прахосмукачка която ползвам редовно. Делонгито 1-2 пъти в годината, а и като го купувахме преди 15г. беше към 800лв.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 11 Май 2011, 13:14

ZEPTER-TUTOLUXO S6 убива всичко. :yes:

http://www.youtube.com/watch?v=ooQDB6dZpvo

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Май 2011, 23:53

Penchev написа:...как с времето се държи този уред...

При употреба 1-2 пъти седмично, което е нормално, се разпада преди да е изтекъл 24 месечният срок на разсроченото плащане. Бях представител на фирмата точно 5 дена, после разбрах, че разликата от тия другите "непрофесионални" парочистачки е цената и качеството. И 2-те в минус на А.I.O.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 12 Май 2011, 8:11

цептера изглежда добре! между другото аз също се оглеждам за подобна прахосмукачка, която да може всичко! моята изгоря при последния ремонт у нас и сега сондирам пазара....
интересувам се най-веча- наистина ли може да мие прозорци?! :shock:
иначе имам една парочистачка (само парочистачка е) у нас- не дава желания резултат!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 12 Май 2011, 9:39

да мие прозорци и то много хубаво.
гаранцията не беше ли нещо от рода на 10 години?
Ютията се прави в италия. И не е мулти левел маркетинг.Работил съм при тях затова ги знам тези работи,а ако си поискаш отстъпка вярвай ми ще ти направят.
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 12 Май 2011, 14:32

t060 , май ще се окаже ,че чувството ми за "нихилитетност на изработката" не е било лъжливо :confused:
Аз определено не вярвам този уред да работи след гаранцията си :|

Хареса ми Цептер-а ,чийто линк даде bavarec.Разрових се да се ориентирам за цената ,но в нет-а намерих само една обява за малко използван в гаранция все още (незнам дали вече не е изтекла) за 2700,00 лв , някой може ли да каже цената на нов ?

п.с.като купувам техника обичам да е веднъж и като хората

Георги Пенчев
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Май 2011, 20:54

Penchev благодарение на теб обърнах внимание и на тази марка прахосмукачки :mhihi:
т.е. напсувах я два-три пъти за цената

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 12 Май 2011, 21:40

Тъщата си купи АИО, но до колко знам го взе за 3400 лева, някаква по "орязана" версия :mhihi: няма си там всички джвъчки и тем подобни глупости.
И аз съм бил на такава презентация, и на нея всичко е о.к. с една такава лекота, всичко чисти без препарати, само с силата на парата :mhihi: и с някакви си там микрофибарни-нано-кърпи ... каквото и да захвана да чисти, все перфектно.
Клъвна бабата и сега си я бие у главата.
Веднъж я взимахме у нас да я пробваме ... абсолютен боклук. Тез микрофибарни-нано-кърпи като се намокрят и почват да капят мажат и нищо не става. Тръгнах да чистя фурната ... само се ядосах. Никога не я взехме повече да чистим с нея.
Бегай далеч от този "евтин" боклук.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 12 Май 2011, 22:22

Skip_209 написа:да мие прозорци и то много хубаво.
гаранцията не беше ли нещо от рода на 10 години?
Ютията се прави в италия. И не е мулти левел маркетинг.Работил съм при тях затова ги знам тези работи,а ако си поискаш отстъпка вярвай ми ще ти направят.

Айде па да не е мулти левъл маркетинг ;) Ако ти я сложат на тая цена в магазина, нали просто ще се изхилиш тъпо и ще подминеш . Ма като дойде облъчватора у вас да ти прави презентация 4 часа, накрая от кумова срама ще се набиеш да го вземеш . И да не би да има нещо платина/злато/титан в това чудо, че да струва 5600 лв :?: :mhihi: Или просто един балък купил си го, храни 5ма тарикати поне месец.
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 13 Май 2011, 0:06

злато и платина незнам дали има,определено има патенти заради тях е цената.
и не не е мулти левел маркетинг,сингъл левел се води.демонстрацията би трябвало да продължи не повече от 2 часа,а ти от тая кумова срама ако купуваш толкова лесно май по добре да не идват при теб облъчваторите :mhihi:

да не са променили цените нещо,когато аз работих бяха други
малкия комплект беше 3800,средния 4500,големия 5300 май и най-големия 6500
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

Следваща

Назад към Извън Темата