Парочистачка A.I.O. ???
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Парочистачка A.I.O. ???
Здравейте колеги ,
има ли някой немска парочистачка A.I.O. за да може да каже как с времето се държи този уред ,че вчера дойде търговски представител в къщи и ни направи една впечатляваща в общия случай демонстрация ? Едно комшийско детенце на няма 2 годинки ни беше надраскало стената много лошо с молив и всеки път като минавах покрай нея се обръщах на другата страна и само чаках момента да се пооправи времето и като имам време да я пребоядисам а вчера човека взе ,че я почисти ,даже ми даде на мен и сега стената е като нова без никакви белези на почистване дори
Всичко беше впечатляващо до момента в който аз не загледах по обстойно в детайли ютията ,която беше извънредно евтино изпълнение с кривини по двете части/сглобки на корпуса ,много лека ?! и от долу където металната,работна повърхност прави извивка на 90 градуса нагоре към дръжката беше нитована много грозно
и целия този борд на ютията бе доста крив ...
После загледах внимателно машината и видях ,че и тя изглежда много евтино , пластамасата е изключително некачествена по мое мнение , захранващият кабел е доста къс ( няма 150 см) ,като всички тези "почерци" говорят ,че май машината не идва от Германия а от Немския квартал на Бейджин
Няма електроуред произведен от Немски производител с традиции без значение на това къде по света ,който да не може да служи защото кабела му е къс ??? На няколко пъти представителя си позволи да "застъпва" Рейнбоу ,но това което е Американската машина като изработка и материали не може да се каже и на 5% за това АИО
вярно двата уреда се разминават в полетата на действие тъй като едната смуче а другата използва пара за почистване ,но за 5600,00 лв нищо в самата машина не ме впечатли а даже ме накара да се усъмня в това колко дълго ще работи и ще успее ли както Рейнбоу-а да работи 16 години до ден днешен без нищо ,никога да се промени в работата й ???
Питам от чисто любопитство ,надявам се някой от аудиторията тук да притежава такъв уред
п.с. Коя изпитана парочистачка може да ми препоръчате изобщо ?
Георги Пенчев
има ли някой немска парочистачка A.I.O. за да може да каже как с времето се държи този уред ,че вчера дойде търговски представител в къщи и ни направи една впечатляваща в общия случай демонстрация ? Едно комшийско детенце на няма 2 годинки ни беше надраскало стената много лошо с молив и всеки път като минавах покрай нея се обръщах на другата страна и само чаках момента да се пооправи времето и като имам време да я пребоядисам а вчера човека взе ,че я почисти ,даже ми даде на мен и сега стената е като нова без никакви белези на почистване дори

Всичко беше впечатляващо до момента в който аз не загледах по обстойно в детайли ютията ,която беше извънредно евтино изпълнение с кривини по двете части/сглобки на корпуса ,много лека ?! и от долу където металната,работна повърхност прави извивка на 90 градуса нагоре към дръжката беше нитована много грозно

После загледах внимателно машината и видях ,че и тя изглежда много евтино , пластамасата е изключително некачествена по мое мнение , захранващият кабел е доста къс ( няма 150 см) ,като всички тези "почерци" говорят ,че май машината не идва от Германия а от Немския квартал на Бейджин

Питам от чисто любопитство ,надявам се някой от аудиторията тук да притежава такъв уред

п.с. Коя изпитана парочистачка може да ми препоръчате изобщо ?
Георги Пенчев
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Парочистачка A.I.O. ???
Penchev написа: ....но за 5600,00 лв нищо в самата машина не ме впечатли .....

Това грешка при писането ли е,или не ?! Има ли инфо в нета за туй нЯщо,че ми стана интересно ......

- Penchev
- Сватбаря
-
Ами нямам въпросния продукт, но съм чел за него по форумите. Значи продуктът наистина е много добър, но тази цена е просто смешно висока . Тези, дето са ти го рекламирали , работят за така наречените "мулти-левъл" фирми - тоест продукта примерно ти струва 1000лв, 1000лв отиват за тоя дето ти го е продал, 1000 за тоя дето е над него и 1000 за некой дето е още под над всичките тея, мисля че ми схвана логиката. Принципно, ако мислиш да даваш такива пари за "чистота" по-добре си наеми една чистачка, за 5600 ще ти чисти сигурно 3 години по 2 пъти седмично 

Не Мы такие, Жизнь такая
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Penchev написа:Не , грешка няма словом -> пет хиляди и шестин лева![]()
Георги Пенчев
Не че нещо ма те тия по Топ Шоп дето ги дават по ТВ-то са по-евтини

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Ako прави и с....ки я взимай. Сега сериозно колега: имам Delonghi , която пере и т.н и мога да кажа, че съм доволен. Въпросът е че тези машини са големи и не стават за ежедневно ползване. Имам си отделно друга малка прахосмукачка която ползвам редовно. Делонгито 1-2 пъти в годината, а и като го купувахме преди 15г. беше към 800лв.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Penchev написа:...как с времето се държи този уред...
При употреба 1-2 пъти седмично, което е нормално, се разпада преди да е изтекъл 24 месечният срок на разсроченото плащане. Бях представител на фирмата точно 5 дена, после разбрах, че разликата от тия другите "непрофесионални" парочистачки е цената и качеството. И 2-те в минус на А.I.O.
От тогава русото не е на мода.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
цептера изглежда добре! между другото аз също се оглеждам за подобна прахосмукачка, която да може всичко! моята изгоря при последния ремонт у нас и сега сондирам пазара....
интересувам се най-веча- наистина ли може да мие прозорци?!
иначе имам една парочистачка (само парочистачка е) у нас- не дава желания резултат!
интересувам се най-веча- наистина ли може да мие прозорци?!

иначе имам една парочистачка (само парочистачка е) у нас- не дава желания резултат!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
да мие прозорци и то много хубаво.
гаранцията не беше ли нещо от рода на 10 години?
Ютията се прави в италия. И не е мулти левел маркетинг.Работил съм при тях затова ги знам тези работи,а ако си поискаш отстъпка вярвай ми ще ти направят.
Ютията се прави в италия. И не е мулти левел маркетинг.Работил съм при тях затова ги знам тези работи,а ако си поискаш отстъпка вярвай ми ще ти направят.
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- Penchev
- Сватбаря
-
t060 , май ще се окаже ,че чувството ми за "нихилитетност на изработката" не е било лъжливо 
Аз определено не вярвам този уред да работи след гаранцията си
Хареса ми Цептер-а ,чийто линк даде bavarec.Разрових се да се ориентирам за цената ,но в нет-а намерих само една обява за малко използван в гаранция все още (незнам дали вече не е изтекла) за 2700,00 лв , някой може ли да каже цената на нов ?
п.с.като купувам техника обичам да е веднъж и като хората
Георги Пенчев

Аз определено не вярвам този уред да работи след гаранцията си

Хареса ми Цептер-а ,чийто линк даде bavarec.Разрових се да се ориентирам за цената ,но в нет-а намерих само една обява за малко използван в гаранция все още (незнам дали вече не е изтекла) за 2700,00 лв , някой може ли да каже цената на нов ?
п.с.като купувам техника обичам да е веднъж и като хората
Георги Пенчев
Penchev благодарение на теб обърнах внимание и на тази марка прахосмукачки
т.е. напсувах я два-три пъти за цената

т.е. напсувах я два-три пъти за цената
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Тъщата си купи АИО, но до колко знам го взе за 3400 лева, някаква по "орязана" версия
няма си там всички джвъчки и тем подобни глупости.
И аз съм бил на такава презентация, и на нея всичко е о.к. с една такава лекота, всичко чисти без препарати, само с силата на парата
и с някакви си там микрофибарни-нано-кърпи ... каквото и да захвана да чисти, все перфектно.
Клъвна бабата и сега си я бие у главата.
Веднъж я взимахме у нас да я пробваме ... абсолютен боклук. Тез микрофибарни-нано-кърпи като се намокрят и почват да капят мажат и нищо не става. Тръгнах да чистя фурната ... само се ядосах. Никога не я взехме повече да чистим с нея.
Бегай далеч от този "евтин" боклук.

И аз съм бил на такава презентация, и на нея всичко е о.к. с една такава лекота, всичко чисти без препарати, само с силата на парата

Клъвна бабата и сега си я бие у главата.
Веднъж я взимахме у нас да я пробваме ... абсолютен боклук. Тез микрофибарни-нано-кърпи като се намокрят и почват да капят мажат и нищо не става. Тръгнах да чистя фурната ... само се ядосах. Никога не я взехме повече да чистим с нея.
Бегай далеч от този "евтин" боклук.
Skip_209 написа:да мие прозорци и то много хубаво.
Айде па да не е мулти левъл маркетинг

Не Мы такие, Жизнь такая
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
злато и платина незнам дали има,определено има патенти заради тях е цената.
и не не е мулти левел маркетинг,сингъл левел се води.демонстрацията би трябвало да продължи не повече от 2 часа,а ти от тая кумова срама ако купуваш толкова лесно май по добре да не идват при теб облъчваторите
да не са променили цените нещо,когато аз работих бяха други
малкия комплект беше 3800,средния 4500,големия 5300 май и най-големия 6500
и не не е мулти левел маркетинг,сингъл левел се води.демонстрацията би трябвало да продължи не повече от 2 часа,а ти от тая кумова срама ако купуваш толкова лесно май по добре да не идват при теб облъчваторите

да не са променили цените нещо,когато аз работих бяха други
малкия комплект беше 3800,средния 4500,големия 5300 май и най-големия 6500
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
31 мнения