ЛевИнс и изплащане на гуми
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ЛевИнс и изплащане на гуми
Здравейте колеги.
Понеже ми срязаха гумите пред блока, викнах си застрахователите, дойде си мобилната група, щетата я заведоха както си му е реда.
Поискаха бележка от РПУ и им я занесох.
След повече от месец ми пращат писмо в което ми казват, че това влиза в общите изключения и не могат да ми ги платят. точка 26.5 - гуми не се изплащат освен при птп
Та идеята ми е ако някой е имал подобен проблем да ме насочи какво бих могъл да направя за да ми ги платят ако изобщо е възможно. Гумите ги оцениха на 60% от стойноста им.
Или поне веднага да ми бяха казали не плащаме гуми не се занимавай, а те ....
Благодаря на всеки отзовал се.
Понеже ми срязаха гумите пред блока, викнах си застрахователите, дойде си мобилната група, щетата я заведоха както си му е реда.
Поискаха бележка от РПУ и им я занесох.
След повече от месец ми пращат писмо в което ми казват, че това влиза в общите изключения и не могат да ми ги платят. точка 26.5 - гуми не се изплащат освен при птп
Та идеята ми е ако някой е имал подобен проблем да ме насочи какво бих могъл да направя за да ми ги платят ако изобщо е възможно. Гумите ги оцениха на 60% от стойноста им.
Или поне веднага да ми бяха казали не плащаме гуми не се занимавай, а те ....
Благодаря на всеки отзовал се.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: ЛевИнс и изплащане на гуми
Щом е посочено в договора - студена вода! Все пак си го прочети добре! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И в договорът на Армеец пише, че повредени гуми в следствие на злоумишлени действия на 3-ти лица не плащат. Явно всички са така.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
bum_bum написа:И в договорът на Армеец пише, че повредени гуми в следствие на злоумишлени действия на 3-ти лица не плащат. Явно всички са така.
При пълното каско на Алианц се покриват гуми, независимо дали са увредени в следствие на злоумишлени действия или при движение (дупки, неравности, ПТП)...
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Projektzwo написа:bum_bum написа:И в договорът на Армеец пише, че повредени гуми в следствие на злоумишлени действия на 3-ти лица не плащат. Явно всички са така.
При пълното каско на Алианц се покриват гуми, независимо дали са увредени в следствие на злоумишлени действия или при движение (дупки, неравности, ПТП)...
При Уника също се изплащат при такива действия.
Интересно ми е, ако гумата се повреди следствие ПТП /автомобилът "скача" в дупка/ ..то тогава от КАТ ще напишат акт "несъобразена скорост" и пак ли човек ще трябва да пие една студена вода?

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Булинс платиха на приятел гумите на 60%, след разпорване на двете от дупки, но викахме ченгетата и имаше протокол. Като се има предвид че ги беше взел за 100лв. двете втора ръка, а му платиха 320 лв си струва 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
В никакъв случай,повече никога в лев инс,не плащат,бавят и лъжат,чакам още един отговор от тях и ще напиша навсякъде що за измамници са лев инс
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Dpy написа:Булинс платиха на приятел гумите на 60%, след разпорване на двете от дупки, но викахме ченгетата и имаше протокол. Като се има предвид че ги беше взел за 100лв. двете втора ръка, а му платиха 320 лв си струва
а КАТ не му ли писаха акт? за несъобразена скорост?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Две срязани гуми рънфлет, на нова кола, на 1-2 години... набодени здраво с нож... Лев Инс... Резултат... вадиш си от джоба и си купуваш нови...Нищо не можа да се направи тогава
Забрави да вземеш пари 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Много насолихте Лев Инс, а аз бях толкова доволен като се има предвит, че веднъж размазах колата оправиха я в техен сервиз перфектно за около 4000 излезе всичко, а след това я направих тотал и нямах никакви проблеми с плащането от тяхна страна за още 4200лв 

- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
и аз не съм имал проблеми с лев инс .. щети по колата винаги са оправяли без да ме мотаят.
за гумите може да е друг въпроса.

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
mercrullz написа:и аз не съм имал проблеми с лев инс .. щети по колата винаги са оправяли без да ме мотаят.
Специално за Лев Инс разбрах от приятел който е техен представител,че си промениха клаузата за гумите,понеже по едно време станало "мода",не само в София,ами и другите градове-наближи края на сезона и изведнъж седмица -две преди снега една камара хора изпищяват от "Срязани гуми"-демек Лев Инс купете ми зимни гумички! Българска му работа,дали е вярно или не не знам,но така разбрах от него!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2