1ва Серия Купе
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- misho1series
- Потребител
-
1ва Серия Купе
Здравейте, решил съм да купувам 1-ва серия купе на старо от официалния представител Камор Ауто. Някой купувал ли си е кола по този начин?
Като гледам по форума хечбекът 1-ца е по-популярен в БГ, обаче на мен купето ми харесва повече.
Също така искам да попитам дали има някой, който да мисли като мен - че 1-цата купе е по-вярна на Е21 и Е30 като размер и е един вид техен наследник, от колкото купето на сегашната тройка? Според мен сегашната тройка е доста наедряла и е пораснала на всички посоки.
Ето, че 1-ца купе е горе-долу по размер като Е21:

Като гледам по форума хечбекът 1-ца е по-популярен в БГ, обаче на мен купето ми харесва повече.
Също така искам да попитам дали има някой, който да мисли като мен - че 1-цата купе е по-вярна на Е21 и Е30 като размер и е един вид техен наследник, от колкото купето на сегашната тройка? Според мен сегашната тройка е доста наедряла и е пораснала на всички посоки.
Ето, че 1-ца купе е горе-долу по размер като Е21:

Re: 1ва Серия Купе
Хеч бека е по пополярен заради по-ниската си цена и заради това че излезе 3 години близо след като излезе хечбека... Трябва да си луд да си купиш 1-ва серия купе... като за същите пари можеш да си вземеш 5-та серия 3-та серия... та дори и 7ма серия... Съвета ми е да отидеш до Германия един самолетен билет има много евтини отиваш избираш си едно БМВ и то от по големия клас автомобили на БМВ и си идваш... хем разходка хем ще избереш по-добри автомобили от тези които предлагат и ще имаш и по голям избор и накрая цената която ще си платил ще е по ниска...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз пък ще ти кажа да си вземеш каквото те кефи. Единичката купе е супер секси автомобил

Si non confectus, non reficiat.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Zagy написа:Аз пък ще ти кажа да си вземеш каквото те кефи. Единичката купе е супер секси автомобил![]()

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- misho1series
- Потребител
-
Хеч бека е по пополярен заради по-ниската си цена
Да, само където е по-женска кола от купето. Наистина като цена е по-ниска, обаче хич не ми харесва формата й - отзад е като отрязана. А който търси много евтино - не е за BMW така мисля, пък и аз няма да я купувам чисто нова!

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Купето си има своя чар. Определено не е женска. И наистина се доближава повече до е21 отколкото хечбека. Така че всеки с вкуса си, мен пък хечбека никак не ми харесва, някак ми се губи задницата, а както казва Zagy - купето наистина е много секси. Сподели към кой агрегат си се ориентирал 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
ogata написа:Zagy написа:Аз пък ще ти кажа да си вземеш каквото те кефи. Единичката купе е супер секси автомобил![]()
![]()
Бих карал 1-ца купе с удоволствие

Сподели с какъв мотор ще е твоята?
Успех

- misho1series
- Потребител
-
Ами още събирам впечатления. Затова пуснах тази тема - кой мотор бихте ми препоръчали?
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
колата е супер а за двигатела нешто по голямо 

- Zagy
- нафтения
-
misho1series написа:Ами още събирам впечатления. Затова пуснах тази тема - кой мотор бихте ми препоръчали?
Разума препоръчва 125и - всъщност мотора е 3.0 литра, но е дефорсиран и е много здрав. Иначе сърцето препоръчва 135и

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
misho1series написа:Ами още събирам впечатления. Затова пуснах тази тема - кой мотор бихте ми препоръчали?
Зависи какво искаш и какви са ти възможностите. Предполагам дизел няма да е. Но ще е супер да е с големичък за купето мотор. 135i е върха, но си е скъпичка

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Моята единичка я купих февруари месец от дилъра в Плевен, производство ноември 2008 година е, на ~13 000км я взех, вече е на ~20 000км.
123d, автоматик - 4-цилиндров 2-литров дизел с Variable Twin Turbo - малък и голям турбокомпресор, разход градско 7/100 при нормален режим, 9/100 при спортен (карам я само с MaxMotion дизела на OMV); извънградско - 5-6/100.
Моята е М-пакет и М-ково очакване, което заедно с рънфлетките друса яко на неравен път, но се търпи (по препоръка на BMW налягането в предните гуми е 2.5, в задните - 2.8), а и воланът скача много.
150км/ч не се усещат - нито на хубав извънградски път, нито на магистрала.
Досега не съм имал никакви проблеми с нея, конските сили и въртящият момент са й предостатъчно да се изстрелва във всяка една ситуация.
Редовно хваща окото на пешеходци и шофьори, ето и една снимка:

123d, автоматик - 4-цилиндров 2-литров дизел с Variable Twin Turbo - малък и голям турбокомпресор, разход градско 7/100 при нормален режим, 9/100 при спортен (карам я само с MaxMotion дизела на OMV); извънградско - 5-6/100.
Моята е М-пакет и М-ково очакване, което заедно с рънфлетките друса яко на неравен път, но се търпи (по препоръка на BMW налягането в предните гуми е 2.5, в задните - 2.8), а и воланът скача много.
150км/ч не се усещат - нито на хубав извънградски път, нито на магистрала.
Досега не съм имал никакви проблеми с нея, конските сили и въртящият момент са й предостатъчно да се изстрелва във всяка една ситуация.
Редовно хваща окото на пешеходци и шофьори, ето и една снимка:

- Zagy
- нафтения
-
Еийй - съвсем забравих за 123d...
204 коня и 400 нютона въртящ момент са супер на това купенце, разхода е уникален... това също е много сериозна моторизация.
Взимай 123d

Взимай 123d

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
На един от баирите (нагоре) на магистрала Тракия, зад мен се движеше E46 330xd:

Пак на Тракия, на равното

Пак на Тракия, на равното

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ако тва ти е максималната скорост, явно гледаш задните номера на повечето е36ци как се отдалечават 
ПП. По-голяма малоумщина от тва да караш с 200 и да си отделяш вниманието от пътя, както и ръцете от волана ... за да снимаш с колко караш - едва ли има

ПП. По-голяма малоумщина от тва да караш с 200 и да си отделяш вниманието от пътя, както и ръцете от волана ... за да снимаш с колко караш - едва ли има

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2