АТАКА?
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
АТАКА?
Искам да видя мнението ви какво мислите за действията на атака преди няколко дни? Според вас правилни ли са или са прекалени? Може да си направите впечатленията и от този клип: http://www.youtube.com/watch?v=ZSB4s9EI-Zw
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: АТАКА?
Как преди появата на Атака такива простотии нямаше ми е интересно...
Si non confectus, non reficiat.
аз ги подкрепям, мен много ме дразнят тия като почнат да озвучават околностите с техните молитви скапани 
http://novatv.bg/news/view/2011/05/23/1 ... %B2%D0%B5/

http://novatv.bg/news/view/2011/05/23/1 ... %B2%D0%B5/
Последна промяна benzin на 23 Май 2011, 9:34, променена общо 1 път
www.bmwпрофесори-bg.net
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Tвътдо ги подкрепям няма някакви
да си правят каквото искат в нашата държава
. Преди години са се мъчили да се освободят от тези ,а сега какво още малко ще ни завладеят.
Лично аз много се дразня и съм твърдо за Атака !
Че и те са хора да ,но да си ходят от там където са дошли ! 

- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
И Атака и ДПС са плод на един политически инженер и целят единствено да провокират електората си да гласува ,насаждайки страх и противопоставяйки хората.
Атака се създаде в момента ,в който доган беше загубил електорат и позиции сред турското население и ето ,че с лъжлив национализъм и провокирайки омраза Болен накара турците отново да си гласуват за вожда като единственото им спасение. С последните си предизборни действия той превръща турския етнос едва ли не в мъченици пред лицето на Европа и стимулира разцепените привърженици на касим дал и доган да се обединят предизборно срещу новата опасност. Жалко за наивниците включени в политическият му театър и още по жалко за хората ,които още се връзват на псевдо-националистическите му заигравки
Атака се създаде в момента ,в който доган беше загубил електорат и позиции сред турското население и ето ,че с лъжлив национализъм и провокирайки омраза Болен накара турците отново да си гласуват за вожда като единственото им спасение. С последните си предизборни действия той превръща турския етнос едва ли не в мъченици пред лицето на Европа и стимулира разцепените привърженици на касим дал и доган да се обединят предизборно срещу новата опасност. Жалко за наивниците включени в политическият му театър и още по жалко за хората ,които още се връзват на псевдо-националистическите му заигравки

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
А що, преди когато Волен говореше по СКАТ, толкова много неща обеща. Ама излъга и той.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Само така. Гражданска война му е мамата. Разбит Лукойл, Парламент, подпалени джамии и цигански махали и ше се оправим 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ogata написа:Само така. Гражданска война му е мамата. Разбит Лукойл, Парламент, подпалени джамии и цигански махали и ше се оправим
и ако утрепем всичките в БГ с промити мозъци ще останем около 100-200 000 души

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
След тези си действай, Волен и цялата му партия трябва да бъдат махнати от парламента. Не съм чела Конституцията на РБългария, но съм убедена, че пише за правата на човека както и за вероизповеданието, че никой няма право да нарушава религиозните навици на хората. Това беше вандалщина! Да, не съм съгласна тая джамия да е в центъра на София, но никой няма право по време на молитва така да се гаври с хората. Турци, араби..каквито ще да са...сигурна съм, че са и граждани на РБългария.
И в града, в който живея в Англия, всеки петък около 1-1.30 всички мюсюлмани си имат определен терен и почват да си се кланят, молят и т.н, но никой не е посегнал срещу това. На всяко английско летище има стаичка за молене.
За пореден път се показахме в много добра светлина пред света, благодарение на един лунатик, който дори не е националист, а един палячо.
Не защитавам мюсюлманите, но при положение, че толкова години живеем "заедно" досега никой не им беше посегнал на вярата им. Може би само в нашия народ е породена тази омраза към различните етноси, докато в други европейски държави е пълно с различни етноси. Така или иначе в България до няколко години ще се напълни с повече араби, негри и т.н, особено сега с размириците в Северна Африка.....кой ще е поредния лунатик, който така ще се обърне срещу хората.
Не трябва да се гледа толкова примитивно на случилото се!
И в града, в който живея в Англия, всеки петък около 1-1.30 всички мюсюлмани си имат определен терен и почват да си се кланят, молят и т.н, но никой не е посегнал срещу това. На всяко английско летище има стаичка за молене.
За пореден път се показахме в много добра светлина пред света, благодарение на един лунатик, който дори не е националист, а един палячо.
Не защитавам мюсюлманите, но при положение, че толкова години живеем "заедно" досега никой не им беше посегнал на вярата им. Може би само в нашия народ е породена тази омраза към различните етноси, докато в други европейски държави е пълно с различни етноси. Така или иначе в България до няколко години ще се напълни с повече араби, негри и т.н, особено сега с размириците в Северна Африка.....кой ще е поредния лунатик, който така ще се обърне срещу хората.
Не трябва да се гледа толкова примитивно на случилото се!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Я си отговори на въпроса откъде е тази омраза, а ? Затова, че са ни колили и бесили 5 века ? Или за това, че за изнасилвали, що жена и момиче е имало ? Нямам намерение, да ме оправляват такива хора. Не подкрепям Волен, но смятам, че е крайно време вторият ни национален език да не е мюсолманският !
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Май забравяте,какво стана със Сърбия?Помислете дали искате този сценарий в България?
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Kroki написа:Я си отговори на въпроса откъде е тази омраза, а ? Затова, че са ни колили и бесили 5 века ? Или за това, че за изнасилвали, що жена и момиче е имало ? Нямам намерение, да ме оправляват такива хора. Не подкрепям Волен, но смятам, че е крайно време вторият ни национален език да не е мюсолманският !
Тогава определено не ходи в Гемания. И си отговори на въпроса какво ще направи Волен като дойде на власт срещу мюсюлманите? Нищо-едно защото не иска и второ защото не може, освен ако не иска да предизвика война. Нали знаеш НАТО коя държава на Балканите най-обича?
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
((:BuKcu:)) написа:но съм убедена, че пише за правата на човека както и за вероизповеданието, че никой няма право да нарушава религиозните навици на хората. Това беше вандалщина!
Ами кой ще защити моите права, както и тези на всеки християнин или дори атеист, на който не му е приятно да слуша ходжата как оглася града ? Имат си език, имат си държава и за алах има място в цяла Африка. Някой се хвалят, че са турци , говорят си езика спокойно и се тупат в гърдите - да си ходят там, защото тук единственото, което ще получат е това и за напред ще става все по-негостоприемно

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Kroki написа:Я си отговори на въпроса откъде е тази омраза, а ? Затова, че са ни колили и бесили 5 века ? Или за това, че за изнасилвали, що жена и момиче е имало ? Нямам намерение, да ме оправляват такива хора. Не подкрепям Волен, но смятам, че е крайно време вторият ни национален език да не е мюсолманският !
+ 1

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
1. Няма такъв език като мюсюлманският, мюсюлманството е религия.
2. Знаеш ли пез 16-17-18-19, че и 20 век колко народ се е убивал и бесел, а сега делят едно и също работно място? В такъв случай що не се обърнем и срещу САЩ, дето са ни пускали бомбите по време на ВСВ? Русия защо не си затвори кепенцата за Германия, че и убили има няма 20 милиона души по време на ВСВ? САЩ защо не си затворят и те кепенцата за всички мюсюлмани заради 9/11 ??? Днешните хора с абсолютно нищо не са виновни за миналото. Ама със сигурност всички ходите по турските курорти, щот ви е евтино, тогава няма омраза от миналото! Всички купуваме турските дрехи, тогава също няма омраза!
3. Точно това е примитивното мислене на българият - какво е било, а е и какво ще бъде....