ВНИМАНИЕ! НОВА ИЗМАМА В НЕТА!!!!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- blackrider
- младши ентусиаст
-
ВНИМАНИЕ! НОВА ИЗМАМА В НЕТА!!!!
Колеги пуснах една Алфичка на жената за продаване в мобиле-то. След 1 ден ми пише на майла някакав италианец.
Бля бля бля....много харесал колата ,обаче той живеел в Бряг на Слоновата кост с жена му....ала бала....
Аз естествено му връщам майла с въпростите:
-Защо искаш от БГ кола, от Италия е по -ефтино?
-Мислиш да идваш в БГ и ти трябва кола? Или искаш да ти я опаковам и изпратя до Брега на слоновата кост може би?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
След 15 мин получавам следния майл:
Нито дума и за колата!!!!!
Дай ми банковата си сметка ,адрес телефон КОПИЕ НА ЛИЧНА КАРТА!!!!! АДРЕС!!!!! нужни му били за да ми прати парите!!!!
Теглих му една п**** майна .
Ето как се представя : Cerio Claudio <cerio.claudio@gmail.com>
а за английския му нямам думи! Но признавам,че отначало му се вързах!
Внимавайте колеги!
Бля бля бля....много харесал колата ,обаче той живеел в Бряг на Слоновата кост с жена му....ала бала....
Аз естествено му връщам майла с въпростите:
-Защо искаш от БГ кола, от Италия е по -ефтино?
-Мислиш да идваш в БГ и ти трябва кола? Или искаш да ти я опаковам и изпратя до Брега на слоновата кост може би?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
След 15 мин получавам следния майл:
Нито дума и за колата!!!!!
Дай ми банковата си сметка ,адрес телефон КОПИЕ НА ЛИЧНА КАРТА!!!!! АДРЕС!!!!! нужни му били за да ми прати парите!!!!
Теглих му една п**** майна .
Ето как се представя : Cerio Claudio <cerio.claudio@gmail.com>
а за английския му нямам думи! Но признавам,че отначало му се вързах!
Внимавайте колеги!
Последна промяна blackrider на 26 Май 2011, 19:16, променена общо 2 пъти
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: ВНИМАНИЕ! НОВА ИЗМАМА В НЕТА!!!!
Е това каква плитка измама е не е истина. Тия хора се чудят какво да измислят да изкарат некой бърз лев. Това като с телефонните измамници- звъннали на един познат и той се направил по тела, че им се връзва- катастрофирал там негов роднина ала бала- тоя моя човек казал- кажи място и час да ти дам парите да оттърва моя близък- а оня отсреща на цигаско-български аа ние хавте банкова сметка нз кво
. Ако е бил толкова малоумен да се навие за среща измамника щеше да е много гот, ма не излязал чак толкова тъп
.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Това ама хич не е ново. Просто вече навлиза и в България. Даже наскоро даваха документален филм за тая тъпотия .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Май имаше неква такава тема, дали даже не беше и на колегата с рупъщия заек. пак нещо беше с някакви африканци по имейли.... 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Don_Emilio написа:Май имаше неква такава тема, дали даже не беше и на колегата с рупъщия заек. пак нещо беше с някакви африканци по имейли....
Тва,беше с една баба по бтв..
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Нъц.. аз имах една тема един искаше да му пращам лаптопа който продавах.. подарък за дъщеря му която по едно време излезе с мъжко име 

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
те си пробват хората ,който клъвне излиза на сухото и почва да се мята от главоболие и безпаричие в нашия край е вървежно "Ало-Ало" - българска кадъна си харесала турчин от турция и се почва дай номер. прати пари за да дойда и така докато турчина олекне и то здраво и на края чао и толкова
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък през месец удрям на секакви лотарии сериозни суми,по-скоро мейла ми,очевидно мейла ми води някакъв таен разгулен живот и е много популярен по света,обаче е и голям късметлия,та му/ми пишат разни хора да ходя да си прибирам печалбите...ма аз не щъ!!!
Преди няколко месеца,продавам една турбина ,чисто нова за ТДС и те така ми пише некакъв,да зема да му я пратя,ма той щел да ми прати повече пари,че после не само да му пратя турбината,ами и да зема да му върна и горницата,обясних му че докато не видя пари в пей пал-турбината само на снимка,получавам мейл от пейпал че съм имал въпросния превод,влизам в пей пал и там-нищо!!!Че чак ме заплашваше че ми превел парата,писах на пейпал и се приключиха работите,а иначе ето и последното писмо към мейла ми,с което се удостоверява че нахалният ми мейл участва в хазартни игри!!!
От: Sean James
Относно: RE: Award Notice#
До:
Изпратено на: Петък, 2011, Май 20 16:36:15 EEST
The Irish Lottery
P O Box 1010
11 G Lower Dorset Street,
Dublin 1, Ireland
(Customer Services)
WINNING PARAMETERS
Ref Number: UK/9420X2/68
Batch Number: 074/05/ZY369
IDENTIFICATION NUMBERS{(FWC/IRS/8971}
It gives me great pleasure to inform you that your Verification and Fund Release form has passed through the proper legal verification processes and has successfully passed all standards in accordance with the Irish National Lottery Terms and Conditions. This is also to notify you that you have been officially cleared for payment by the verifications and fund release department at the Irish National Lottery Headquarters and your winnings has been approved for release to you.
I am in receipt of your mail and i must say that you should count yourself extremely lucky to have emerged as one of our winners in this years lucky dip sweepstakes. As you already know your email address was randomly selected along with others from over 100,000 Unions on the internet. Each email address was attached to a ticket number. Your email address was selected as winner. Note that your winnings can be delivered in the next 24-48 hours upon your contacting the Parcel Flight Express Courier Services,which is responsible for the Delivery of your winning Check to your destinated address.So you should contact them urgently to get your winnings.
It is our major priority as your fiduciary agent to make sure that your winning funds gets to you within the stipulated time for the claiming of winning, with that goal set in our mind in this office, we have deposited your winning Check with Parcel Flight Express Courier Services and the sum of £891,934( Eight hundred and ninety-one thousand, nine hundred and thirty-four thousand Pounds Sterling) has been deposited in your name.
Now you are to contact the Parcel Flight Express Courier Services with the contact information below for further instructions on how to transfer your winning funds into your nominate personal account in your local country.
You should contact the Parcel Flight Express Courier Servicesimmediately without any delays, for your winnings had already been deposited with them for onward delivery to your address.
Note that you are to provide the Courier Company with these details to identify you:
** FULL NAMES:
** FULL ADDRESS:
** TEL:
** SEX:
** OCCUPATION:
** CITY/STATE
** COUNTRY
** AMOUNT WON:
** WINNING REF NUMBER:
** WINNING BATCH NUMBER:
Below is the Details of the Parcel Flight Express Courier Services
Parcel Flight Express Courier Service.
ADDRESS
96 Manchester Rd
London M28 3FU,
United Kingdom
Dispatch Officer:
Mr John Smith
TEL+44-703-183-3559
E-mail:parcelflizcourier@9.cn
Its is imperative that you add your IDENTIFICATION NUMBERS{FWC/IRS/8971} as the subject of any correspondence with the Parcel Flight Express Courier Services and your Full name and Address to ensure that they respond in a timely manner.
I will require a concise update on proceedings with the Parcel Flight Express Courier Services as soon as you are in contact with them. If you need any assistance whatsoever, please do not hesitate to let me know.
Once more congratulations!!!
Yours Sincerely,
Mr. Sean James.
Fiduciary Agent.
Преди няколко месеца,продавам една турбина ,чисто нова за ТДС и те така ми пише некакъв,да зема да му я пратя,ма той щел да ми прати повече пари,че после не само да му пратя турбината,ами и да зема да му върна и горницата,обясних му че докато не видя пари в пей пал-турбината само на снимка,получавам мейл от пейпал че съм имал въпросния превод,влизам в пей пал и там-нищо!!!Че чак ме заплашваше че ми превел парата,писах на пейпал и се приключиха работите,а иначе ето и последното писмо към мейла ми,с което се удостоверява че нахалният ми мейл участва в хазартни игри!!!
От: Sean James
Относно: RE: Award Notice#
До:
Изпратено на: Петък, 2011, Май 20 16:36:15 EEST
The Irish Lottery
P O Box 1010
11 G Lower Dorset Street,
Dublin 1, Ireland
(Customer Services)
WINNING PARAMETERS
Ref Number: UK/9420X2/68
Batch Number: 074/05/ZY369
IDENTIFICATION NUMBERS{(FWC/IRS/8971}
It gives me great pleasure to inform you that your Verification and Fund Release form has passed through the proper legal verification processes and has successfully passed all standards in accordance with the Irish National Lottery Terms and Conditions. This is also to notify you that you have been officially cleared for payment by the verifications and fund release department at the Irish National Lottery Headquarters and your winnings has been approved for release to you.
I am in receipt of your mail and i must say that you should count yourself extremely lucky to have emerged as one of our winners in this years lucky dip sweepstakes. As you already know your email address was randomly selected along with others from over 100,000 Unions on the internet. Each email address was attached to a ticket number. Your email address was selected as winner. Note that your winnings can be delivered in the next 24-48 hours upon your contacting the Parcel Flight Express Courier Services,which is responsible for the Delivery of your winning Check to your destinated address.So you should contact them urgently to get your winnings.
It is our major priority as your fiduciary agent to make sure that your winning funds gets to you within the stipulated time for the claiming of winning, with that goal set in our mind in this office, we have deposited your winning Check with Parcel Flight Express Courier Services and the sum of £891,934( Eight hundred and ninety-one thousand, nine hundred and thirty-four thousand Pounds Sterling) has been deposited in your name.
Now you are to contact the Parcel Flight Express Courier Services with the contact information below for further instructions on how to transfer your winning funds into your nominate personal account in your local country.
You should contact the Parcel Flight Express Courier Servicesimmediately without any delays, for your winnings had already been deposited with them for onward delivery to your address.
Note that you are to provide the Courier Company with these details to identify you:
** FULL NAMES:
** FULL ADDRESS:
** TEL:
** SEX:
** OCCUPATION:
** CITY/STATE
** COUNTRY
** AMOUNT WON:
** WINNING REF NUMBER:
** WINNING BATCH NUMBER:
Below is the Details of the Parcel Flight Express Courier Services
Parcel Flight Express Courier Service.
ADDRESS
96 Manchester Rd
London M28 3FU,
United Kingdom
Dispatch Officer:
Mr John Smith
TEL+44-703-183-3559
E-mail:parcelflizcourier@9.cn
Its is imperative that you add your IDENTIFICATION NUMBERS{FWC/IRS/8971} as the subject of any correspondence with the Parcel Flight Express Courier Services and your Full name and Address to ensure that they respond in a timely manner.
I will require a concise update on proceedings with the Parcel Flight Express Courier Services as soon as you are in contact with them. If you need any assistance whatsoever, please do not hesitate to let me know.
Once more congratulations!!!
Yours Sincerely,
Mr. Sean James.
Fiduciary Agent.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
п/п
Имам още едно писмо,от некакъв крал,дето пък искам да земе да ми даде 8 милиона паунда и да станеме съдружници,на тоя му писах да земе да изпрати 2-3 иляди паунда за разходи,ма нещо немам още нищо
Имам още едно писмо,от некакъв крал,дето пък искам да земе да ми даде 8 милиона паунда и да станеме съдружници,на тоя му писах да земе да изпрати 2-3 иляди паунда за разходи,ма нещо немам още нищо

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Е.Димитров написа:п/п
мм
На мен нали ми бяха пратили по пощата,1500 евро на диск

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Ебахти изобретателните копеленца из нета 

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Има изобретателници колкото щеш. Един път един ми звънна и ми каза, че брат ми е катастрофирал и се нуждае от еди колко си money там за някакви си разходи. Казах му "Ей,
, аз нямам брат!" и му затворих 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
я, тея пък к'ви са:
Jordan Global Loan Company
Our loan company here in Jordan offers loan at
3% interest rate. If interested contact us
( jglc2011@9.cn ), you can send us an inquiry
for further proceedings
чудя се дали да не взема едни 2-3 милиона заем, да го тръшна тука на лихва и да си гледам кефа
тука дават 5% лихва, онея искат 3% и ми остават 2% аванта- 2% на 3милиона са 60 бона чиста кирия- кой ти ги дава

Jordan Global Loan Company
Our loan company here in Jordan offers loan at
3% interest rate. If interested contact us
( jglc2011@9.cn ), you can send us an inquiry
for further proceedings
чудя се дали да не взема едни 2-3 милиона заем, да го тръшна тука на лихва и да си гледам кефа

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
bum_bum написа:Дай му имената на Бойкода се оправя
Ще каже, че Станишев е виновен

Никой не мое ма връне на селу!
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2