Въпроче
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпроче
Здравейте бъдещи колеги 
Искам да попитам понеже съм навит да си купя БМВ, но имам едно малко проблемче.... искам да си купя до 2 месеца, но почти сигурно е че ще трябва да взема от някъде малко парички назаем било то от приятел или от другаде, но това е без значение. Та въпроса ми е има ли някакъв варянт да си взема БМВ например от тука във форума, НО на лизинг без първоначална вноска или, ако има първоначална да не е кой знае колко голяма, че във автокъщите са доста дебели и лихвите и първоначалните вноски не са от най-нисичките.
Благодаря предварително!

Искам да попитам понеже съм навит да си купя БМВ, но имам едно малко проблемче.... искам да си купя до 2 месеца, но почти сигурно е че ще трябва да взема от някъде малко парички назаем било то от приятел или от другаде, но това е без значение. Та въпроса ми е има ли някакъв варянт да си взема БМВ например от тука във форума, НО на лизинг без първоначална вноска или, ако има първоначална да не е кой знае колко голяма, че във автокъщите са доста дебели и лихвите и първоначалните вноски не са от най-нисичките.
Благодаря предварително!
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Re: Въпроче
Здрасти,колега може да разгледаш тази,http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11306388405445704&f1=detailsако ти хареса може да измислим нещо 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ами харесай си нещо от форума, и виж дали колегата ще склони да я даде на вноски. Лично мен ме съмнява някой да се навие в условия на криза, но дано греша. Дано си купиш добра кола, и не забравяй да се похвалиш 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Търси нов внос, че поддържана в България или още по-зле- във форума.. далеч по-зле и от най-скапаният Италиянец.
Има естествено и много добри, но обикновено не се продават. Масово са "уникати" "за ценители" в плачевно състояние.
Има естествено и много добри, но обикновено не се продават. Масово са "уникати" "за ценители" в плачевно състояние.
Много се радвам, че пишете по темата. Относно обявата за колата по-горе на колегата искам да кажа, че колата на външнен вид много ми хареса, добре изглежда, но не ми се кара комби... все пак съм младо момче и някак си ... не знам.. не мисля, че ми е време за комби все още. Май забравих да спомена, че колата държа да е от 94,95 година нагоре до 98. А на колегата от последният пост искам да му кажа да не се притеснява от това каква кола ще си избера, защото имам познати, които наистина са много навътре с нещата и ще са с мен, когато гледам някоя кола. Ще разгледам и обявите в темата "продавам", но искам и тука да пише, ако има нещо, което отговаря на изискванията.
Ще се похваля обезателно, когато си намеря моето бижу!
Ще се похваля обезателно, когато си намеря моето бижу!

- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
От форума се съмнявам ,но не се знае .Предполагам в автокъща с повече коли ще се навие някой ,така и така им седят .

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
bum_bum написа:Търси нов внос, че поддържана в България или още по-зле- във форума.. далеч по-зле и от най-скапаният Италиянец.
Тука съм съгласен, че няма кой да даде една торба с пари по колата си и после да я продаде на пазарна цена и разни тарикати да се чудят що аджаба запазените е36 стрували по над 5-6к лв. За съжаление това човек го разбира след като е купил "униката"

Колега мисля, че е хубаво да говориш с конкретния продавач за условия за изпращане отколкото да питаш нас. Моя съвет е изчакай и си я купи кеш с цялата сума, защото от момента в който я купиш започва набутването, а ако те първа трябва да я' изплащаш не виждам как ще смогнеш.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
5aBaPu_0\ написа: колата на външнен вид много ми хареса, добре изглежда, но не ми се кара комби...
Колега, "комби" е Жигулата примерно, а на БМВ-то му викаме "туринг".

Нека да е пенсионерско...

По принцип знам, че се наричат ТУРИНГ, но това комби ми е останало в главата и така съм свикнал просто.
И се извинявам, ако съм те засегнал с поста си по-горе

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Черпя колегата bum_bum,една биричка,
пък нека туринга не е хубав,и според мен,лично мое мнение,туринга е много по красив от компота,примерно!И дано колегата си намери читава Е36-ца!Успех!

пък нека туринга не е хубав,и според мен,лично мое мнение,туринга е много по красив от компота,примерно!И дано колегата си намери читава Е36-ца!Успех!
- Koksan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: Совалка
didoevs написа:Здрасти,колега може да разгледаш тази,http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11306388405445704&f1=detailsако ти хареса може да измислим нещо
То това .... наистина е с " колата е с всички екстри за модела, абсолютно всичко по колата работи"
то да се чуди човек, на такива тъпизми!!!
по първото - Кожени салони, HiFi пакети, Подгрев на седалки, Ел. Хроматични огледала, дори най-смешното ... задни ел/ стъкла и липсват!
по второто - То се вижда от километри че на борда са му изгорели пикселите!

Та .. по темата! Колега чети добр еи гледай добре когато търсиш кола, а иначе .. на лизинг без първоначална вноска .... много трудно някой ще ти даде кола! По-скоро ще те прати в някоя кредитна къща, да си изтеглиш парите, да му ги дадеш .. и да с еоправяш нататък, както намериш за добре! А и нали не очкаваш някой да ти даде нещо на лизинг, без лихва? Просто е нереално!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bum_bum написа:Търси нов внос, че поддържана в България или още по-зле- във форума.. далеч по-зле и от най-скапаният Италиянец.
Абе не съм съгласен с тебе (което е доста рядко).
Истината е че хубавите коли са скъпи! Т'ва дали са от БГ или Италия си е късмет.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Купувал съм си е30-ка "уникат за ценители" от форума и знам за какво говоря.
А откакто съм модератор в е36 и виждам кви неща като датчици и накладки се купуват на старо и смяната на масло е "гъзария" просто няма вариант да си взема нещо от тук.
Знам за много читави, но хората си траят и те не се продават.
А откакто съм модератор в е36 и виждам кви неща като датчици и накладки се купуват на старо и смяната на масло е "гъзария" просто няма вариант да си взема нещо от тук.
Знам за много читави, но хората си траят и те не се продават.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2