Сливи за смет
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Сливи за смет
На фона на истерията с краставиците, предлагам една друга гледна точка, за сливите. Незнам какво трябва да означава това на снимките, просто разсъждавам. Значи аз съм преживял аварията в Чернобил, впоследствие се разбра какво и как се е случило и как населението беше дезинформирано от тогавашната власт. Никога обаче, не съм виждал такива мога само така да ги нарека, генетични изменения, по някакъв организъм в случая, сливи. Наистина Япония е далеч, наистина нямаше ядрен взрив, но все има някакво обяснение за това, сливите да приличат на шушулки на боб. И това не става просто така и не е обичайно, не е на едно дърво. Дори и след Чернобил не съм виждал нещо подобно.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Сливи за смет
И в София, при нас в младост, джанките са така....
А от 5г ми беше минала алергията, която почна 86та де...та тая година направо ме разби.
А от 5г ми беше минала алергията, която почна 86та де...та тая година направо ме разби.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Само това ми трябва ... да мисля за сливи сега.
ПС Сигурен ли си, че това са сливи?
ПС Сигурен ли си, че това са сливи?
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Възможно ли е да се получи при ашладисване(присаждане)?
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Те тези дървета са специален сорт - раждат 2 години сливи,две години зелен боб,две години марули и т.н
,шегата на страна ,но и аз за първи път виждан такива "сливи" 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Дали съм сигурен, че са сливи, не ме карайте да се смея. На снимките ясно се виждат плодовете. Това са диворастящи дървета край пътя, какво ашладисване, какви пет лева?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Кво се чудите! Те и мадамите в началото са яки зарзалийки, а после виждате на какви сливи се трансформират! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Сондьора написа:А от 5г ми беше минала алергията, която почна 86та де...та тая година направо ме разби.
Вчера съм се будил 3-4 пъти през ноща от кихане. Просто толкова много, че се разсънвам докато кихам и отнема време докато заспя пак

Пък и не е само от инцидента в Япония. Всичките тея войни дето се водят в близкият изток, никой не ги брои. Някъде бях чел че при взривяването на ракета въздух-земя се освобождава такъв менделеев коктейл във въздуха, че си нямате представа. Тва според мене също не е добре, па и все пак не знаете с кво на пръскат отгоре, че да си лансират лекарствата, които като храните и горивата са си доста доходоносен бизнес

@Е.Димитров :

Последна промяна ogata на 31 Май 2011, 9:45, променена общо 2 пъти

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Elesar74 написа:На фона на истерията с краставиците, предлагам една друга гледна точка, за сливите. Незнам какво трябва да означава това на снимките, просто разсъждавам. Значи аз съм преживял аварията в Чернобил, впоследствие се разбра какво и как се е случило и как населението беше дезинформирано от тогавашната власт. Никога обаче, не съм виждал такива мога само така да ги нарека, генетични изменения, по някакъв организъм в случая, сливи. Наистина Япония е далеч, наистина нямаше ядрен взрив, но все има някакво обяснение за това, сливите да приличат на шушулки на боб. И това не става просто така и не е обичайно, не е на едно дърво. Дори и след Чернобил не съм виждал нещо подобно.
това което си снимал е гъбна болест казва се мехурки по сливата и се получава при хладно и влажно време при цъфтежа

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
То не, че нещо ама нема да има за ракия 

- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
nazo1976 написа:Elesar74 написа:На фона на истерията с краставиците, предлагам една друга гледна точка, за сливите. Незнам какво трябва да означава това на снимките, просто разсъждавам. Значи аз съм преживял аварията в Чернобил, впоследствие се разбра какво и как се е случило и как населението беше дезинформирано от тогавашната власт. Никога обаче, не съм виждал такива мога само така да ги нарека, генетични изменения, по някакъв организъм в случая, сливи. Наистина Япония е далеч, наистина нямаше ядрен взрив, но все има някакво обяснение за това, сливите да приличат на шушулки на боб. И това не става просто така и не е обичайно, не е на едно дърво. Дори и след Чернобил не съм виждал нещо подобно.
това което си снимал е гъбна болест казва се мехурки по сливата и се получава при хладно и влажно време при цъфтежаи няма никва опасност за хората стига сте се вманиачавали за глупости че ще изтрещите
И аз мисля че е това.Даже скоро по БТВ имаше репортаж за подобен случай.Имаше и интервю с някаква биоложка и тя също каза че е гъбна болест и не е опасно за хората.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Преди месец даваха по новините за подобно явление в някакво село. И не вярвах докато не видях на вилата ми в Побит Камък /15 километра от София/ една дива джанка в двора, която беше родила бобени шушулки
Така че и аз съм в отбора на бобените шушулки
Тия дни ще ходя да си набера малко боб за чорба 
Шегата настрана, аз мислех че някакво грешно опрашване е станало тази година, а явно сланата ги е ударила

Шегата настрана, аз мислех че някакво грешно опрашване е станало тази година, а явно сланата ги е ударила

Последна промяна goguma на 31 Май 2011, 14:16, променена общо 1 път
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2