Една тема за жените след раждането ...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Една тема за жените след раждането ...
Здравейте , не съм нов в форума , просто си регистрирах друг ник защото искам да питам някакви работи тука а има хора в форума дето ме познават и не искам да разбират каквви работи ми се случват щото е малко лично (ся модераторите веднага ще проверят кой е тоз стария с нов ник
)
На тоя въпрос е хубаво да вземат участие и жените в форума щото аз техния "софтуер" малко не го разбирам , та да ме светнат
Та ,
през пролетта на 2006 се запознавам с момиче , хубаво и усмихнато - принцеса .Нямаме много общи интереси но си пасваме по характер . Минава време и към днешна дата вече сме сгодени и имаме дете на 1 годинка.
Проблемът е такъв че допреди да имаме дете всичко си беше наред , но по точно след като тя роди нещо се разбъзика в главата й и тя стана съвсем друг човек . Почти не се понасяме вече и работата отива на там да се "разпърдим" в най-скоро време . Естествено аз немога да се събера в кожата си защото хем не искам да я загубя защото все си мисля че нещата ще се оправят , хем сърце не ми дава да оставя детето си (момче е ) без баща , а и аз толкова го обичам
И да питам сега , възможно ли е нещо незнам на хормонална основа ли на какво дотолкова да се промени тази жена че изобщо да немога да позная човека с който съм ?
И тая работа изобщо оправия има ли , или да си фащам багажа , че и без друго съм заврян зет и малко ми е тегаво тук
Знам че форума не е Искрено и Лично ама все пак нали е форум трябва да се пишат разни работи и да ги обсъждаме ...

На тоя въпрос е хубаво да вземат участие и жените в форума щото аз техния "софтуер" малко не го разбирам , та да ме светнат
Та ,
през пролетта на 2006 се запознавам с момиче , хубаво и усмихнато - принцеса .Нямаме много общи интереси но си пасваме по характер . Минава време и към днешна дата вече сме сгодени и имаме дете на 1 годинка.
Проблемът е такъв че допреди да имаме дете всичко си беше наред , но по точно след като тя роди нещо се разбъзика в главата й и тя стана съвсем друг човек . Почти не се понасяме вече и работата отива на там да се "разпърдим" в най-скоро време . Естествено аз немога да се събера в кожата си защото хем не искам да я загубя защото все си мисля че нещата ще се оправят , хем сърце не ми дава да оставя детето си (момче е ) без баща , а и аз толкова го обичам

И да питам сега , възможно ли е нещо незнам на хормонална основа ли на какво дотолкова да се промени тази жена че изобщо да немога да позная човека с който съм ?

И тая работа изобщо оправия има ли , или да си фащам багажа , че и без друго съм заврян зет и малко ми е тегаво тук

Знам че форума не е Искрено и Лично ама все пак нали е форум трябва да се пишат разни работи и да ги обсъждаме ...
Re: Една тема за жените след раждането ...
ми ся след като има дете от теб и ти си й в кърпа вързан, че на всичко отгоре си и заврян зет, така да се каже, не подсигуряваш качество на живот като на киноекран, аз бих казал, че жена ти най-накрая си е проявила характера
но това разбира се е мнение само от изходните данни, които ти си ни дал
патили в тази сфера може да кажат друго
но това разбира се е мнение само от изходните данни, които ти си ни дал
патили в тази сфера може да кажат друго
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Брат, бях чел/чул, че след раждане 3 месеца ги водят нещо като луди, дори и да те убият, не носят наказателна отговорност.
При твойта продължителността е повече от 3 месеца.
споко, детето доста изнервя майката, и нормално ако по цял те няма, да ти попили на главата час - два
При твойта продължителността е повече от 3 месеца.

споко, детето доста изнервя майката, и нормално ако по цял те няма, да ти попили на главата час - два

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
кръстник я си гледай лапето.....с другото се свиква........освен ако не си некой пикльо на 22 де още не знае кво иска-пелени или боди кит на е36 да сменя

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Братле, това че си заврян зет е най-голямата Ви грешка, изнасяте се някъде сами, без техните, без вашите по-най бързия начин и съм почти 100про сигурен, че положението ще се подобри в пъти. Мисля, че няма смисъл да пояснявам.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
има такова нещо-вика му се следродилна депресия
Не е нещо необичайно,особено при първо дете.Макар,че аз съм ги нямал тея проблеми,мойта ми разправя за нейна приятелка,която направо си е била за риза първите месеци
Сега сичко е ОК.Не се предавай лесно 
едит:
са видях мнението над мойто.Много вярно

едит:
са видях мнението над мойто.Много вярно

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
e 1г депресия си е множко.има доста случаи на раздели след появата на дете.просто майките нещо им става и се променят
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
lowrider написа:Братле, това че си заврян зет е най-голямата Ви грешка, изнасяте се някъде сами, без техните, без вашите по-най бързия начин и съм почти 100про сигурен, че положението ще се подобри в пъти. Мисля, че няма смисъл да пояснявам.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Аз искам да знам колко от вас родиха напоследък, дето писахте... 

Много като тебе вече плакаха ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кръстник написа:ся модераторите веднага ще проверят кой е тоз стария с нов ник).
Деба как ме е яд, че не мога да гледам ИП-тата

Мислиш ли, че промяната в поведението и е в следствие раждането или е част от нещо по-голямо, което се е трупало във времето.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
направи и второ,може да рефрешне софта 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Е следродилна треска колко да държи, цял живот ли?
Най много 2-3 месеца. Според мен и е пораснала работата щото има дете да гледа, има мъж който да я държи на ръце и на всичко отгоре и е в къщата/най голямата грешка/. Промени последното и нещата ще се подредят сами! 

на мен нещо не ми се вярва да е на хормонална основа, въобще не търси причините в раждането и детето
Освен това наистина трябва да живеете колкото се може по-самостоятелно като семейство, защото иначе все ще намерите за какво да се скарате
Освен това наистина трябва да живеете колкото се може по-самостоятелно като семейство, защото иначе все ще намерите за какво да се скарате
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Основния проблем на цялата работа е тъща ти (май така се водеше), малко по-гявол е и не ти влиза на първа директно на тебе, а ти играе от зад. Като са сами двете и оная дъртата и намила видя ли колко си тъпа, един мъж като хората не намери, до кога ще живеете тук, ти си ми дете, малкия ми е внуче, ама тоя хрантутник, няма да го търпя, да го пера, да му готвя, а той като ми се прибере да ми пърди пред телевизора, аз баща ти го отучих от тия неща, та тоя ли... и така. После тъпото парче, щото жената си е тъпо парче по дифолт, без да мисли ти се пуска като обезомял пес и ръси мозък, играе го нервна, като я натиснеш вечер в леглото ти вика, че я боли главата или че детето спи и ще го събудите и така. Без да съм го играл тоя филм съм ги видял нещата. Хвани намери некво жилище някъде, стегни го колкото можеш и се местете овреме, защото или ще го гризнеш и дъртия дзвер ще те напъди чрез жена ти или ще ти прави разнообразно и ще препрограмира домашния ти любимец в твой постоянен обвинител за всичко.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4