Една тема за жените след раждането ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Една тема за жените след раждането ...

Мнение от Кръстник » 02 Юни 2011, 14:35

Здравейте , не съм нов в форума , просто си регистрирах друг ник защото искам да питам някакви работи тука а има хора в форума дето ме познават и не искам да разбират каквви работи ми се случват щото е малко лично (ся модераторите веднага ще проверят кой е тоз стария с нов ник :mhihi: )

На тоя въпрос е хубаво да вземат участие и жените в форума щото аз техния "софтуер" малко не го разбирам , та да ме светнат
Та ,
през пролетта на 2006 се запознавам с момиче , хубаво и усмихнато - принцеса .Нямаме много общи интереси но си пасваме по характер . Минава време и към днешна дата вече сме сгодени и имаме дете на 1 годинка.
Проблемът е такъв че допреди да имаме дете всичко си беше наред , но по точно след като тя роди нещо се разбъзика в главата й и тя стана съвсем друг човек . Почти не се понасяме вече и работата отива на там да се "разпърдим" в най-скоро време . Естествено аз немога да се събера в кожата си защото хем не искам да я загубя защото все си мисля че нещата ще се оправят , хем сърце не ми дава да оставя детето си (момче е ) без баща , а и аз толкова го обичам :(

И да питам сега , възможно ли е нещо незнам на хормонална основа ли на какво дотолкова да се промени тази жена че изобщо да немога да позная човека с който съм ? :confused:
И тая работа изобщо оправия има ли , или да си фащам багажа , че и без друго съм заврян зет и малко ми е тегаво тук :paranoid:

Знам че форума не е Искрено и Лично ама все пак нали е форум трябва да се пишат разни работи и да ги обсъждаме ...

Аватар

Re: Една тема за жените след раждането ...

Мнение от Хаос » 02 Юни 2011, 16:34

ми ся след като има дете от теб и ти си й в кърпа вързан, че на всичко отгоре си и заврян зет, така да се каже, не подсигуряваш качество на живот като на киноекран, аз бих казал, че жена ти най-накрая си е проявила характера
но това разбира се е мнение само от изходните данни, които ти си ни дал
патили в тази сфера може да кажат друго
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 02 Юни 2011, 16:38

Брат, бях чел/чул, че след раждане 3 месеца ги водят нещо като луди, дори и да те убият, не носят наказателна отговорност.
При твойта продължителността е повече от 3 месеца. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
споко, детето доста изнервя майката, и нормално ако по цял те няма, да ти попили на главата час - два :twisted:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 02 Юни 2011, 16:42

кръстник я си гледай лапето.....с другото се свиква........освен ако не си некой пикльо на 22 де още не знае кво иска-пелени или боди кит на е36 да сменя
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от saiman_666 » 02 Юни 2011, 17:11

Е нали след като родят стават жени....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 02 Юни 2011, 17:17

Братле, това че си заврян зет е най-голямата Ви грешка, изнасяте се някъде сами, без техните, без вашите по-най бързия начин и съм почти 100про сигурен, че положението ще се подобри в пъти. Мисля, че няма смисъл да пояснявам.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 02 Юни 2011, 17:19

има такова нещо-вика му се следродилна депресия ;) Не е нещо необичайно,особено при първо дете.Макар,че аз съм ги нямал тея проблеми,мойта ми разправя за нейна приятелка,която направо си е била за риза първите месеци :paranoid: Сега сичко е ОК.Не се предавай лесно ;)

едит:
са видях мнението над мойто.Много вярно :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Юни 2011, 18:19

e 1г депресия си е множко.има доста случаи на раздели след появата на дете.просто майките нещо им става и се променят
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 02 Юни 2011, 18:23

lowrider написа:Братле, това че си заврян зет е най-голямата Ви грешка, изнасяте се някъде сами, без техните, без вашите по-най бързия начин и съм почти 100про сигурен, че положението ще се подобри в пъти. Мисля, че няма смисъл да пояснявам.

:yes: Задължително изнасяне сами нанякъде :winky:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 02 Юни 2011, 18:25

Аз искам да знам колко от вас родиха напоследък, дето писахте... :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Юни 2011, 18:26

Кръстник написа:ся модераторите веднага ще проверят кой е тоз стария с нов ник :mhihi: ).

Деба как ме е яд, че не мога да гледам ИП-тата :mhihi:
Мислиш ли, че промяната в поведението и е в следствие раждането или е част от нещо по-голямо, което се е трупало във времето.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 02 Юни 2011, 20:25

направи и второ,може да рефрешне софта :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Юни 2011, 20:39

Е следродилна треска колко да държи, цял живот ли? :mhihi: Най много 2-3 месеца. Според мен и е пораснала работата щото има дете да гледа, има мъж който да я държи на ръце и на всичко отгоре и е в къщата/най голямата грешка/. Промени последното и нещата ще се подредят сами! ;)
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Юни 2011, 20:42

на мен нещо не ми се вярва да е на хормонална основа, въобще не търси причините в раждането и детето
Освен това наистина трябва да живеете колкото се може по-самостоятелно като семейство, защото иначе все ще намерите за какво да се скарате

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 02 Юни 2011, 20:43

Основния проблем на цялата работа е тъща ти (май така се водеше), малко по-гявол е и не ти влиза на първа директно на тебе, а ти играе от зад. Като са сами двете и оная дъртата и намила видя ли колко си тъпа, един мъж като хората не намери, до кога ще живеете тук, ти си ми дете, малкия ми е внуче, ама тоя хрантутник, няма да го търпя, да го пера, да му готвя, а той като ми се прибере да ми пърди пред телевизора, аз баща ти го отучих от тия неща, та тоя ли... и така. После тъпото парче, щото жената си е тъпо парче по дифолт, без да мисли ти се пуска като обезомял пес и ръси мозък, играе го нервна, като я натиснеш вечер в леглото ти вика, че я боли главата или че детето спи и ще го събудите и така. Без да съм го играл тоя филм съм ги видял нещата. Хвани намери некво жилище някъде, стегни го колкото можеш и се местете овреме, защото или ще го гризнеш и дъртия дзвер ще те напъди чрез жена ти или ще ти прави разнообразно и ще препрограмира домашния ти любимец в твой постоянен обвинител за всичко.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Следваща

Назад към Извън Темата