За триене!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive

За триене!

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 8:12

здравейте,преди около 15ина дни попаднах на обява за маратонки внос от англия,както и да е,поръчах,на първата дата не ги изпрати тоя,на втората закъсняха,и от третия път стана,като държах да са с кутия,както си трябва.пътувайки към офиса,говорих с него че ще ги пробвам,и ако има нещо ще се чуем.умишлено или не,нямаше опцията отвори и провери,а аз исках да ги вида,което мисла че е редно,набрах го и говорихме по тел.той нямаше нищо против,отворих ги не бяха дори и модела който поръчах,и ги отказах.след няколко дни ми звъни,да ме пита,аз дали познавам служителките от офиса,и кой ми е позволил да ги отварям,след като я няма тая опция,и щял да се отнесе към полиция и съд,ако трябва.Някой сблъсквал ли се е с такъв прецедент!?и това е зарадди опцията отвори и прегледай,преди да платиш,която е пълна безумица!излиза сега че освен ощетен,съм и потърпевш!
Последна промяна hobotqnin на 06 Юни 2011, 12:40, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Re: проблем с некоректен подател на стока през еконт

Мнение от exvitermini » 05 Юни 2011, 8:38

Каква полиция, какъв съд... манипулира те, то е ясно. Ще ходи сульо да подава жалба, дрън, дрън. Имаш свидетели, че се е съгласил по телефона да ги отворите, тъй като не са го питали за опцията... и те така те.
Не се занимавай с тоя дрис повече!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 8:50

нямам представа брат какви са разпоредбите,и вътрешния ред на еконт.по принцип не бях сам тогава,какво имаш в предвид

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 8:54

някой явно го е подучил или той е запознат,щото ви обяснява че имал вече едно спечелено дело,платили му ги в троен размер,а разноските били към 1000лв.в съда имам познати ще проуча всичко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Юни 2011, 9:02

ей големи изроди има. и за кво ще те съди, за пропуснати ползи и нанесени вреди поради разваляне на търговския вид на опаковката ли...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 9:07

не знам,за това че нямали право да ми разрешават да се отвори стоката без днегово съгласие и т.н.,да не говора че кутията не беше нова и не беше от въпросния модел

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Юни 2011, 9:16

тва са глупости. постни му сайта поне да знаят хората...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 9:29

мислиш ли,има сякви хора,готови на какво ли не за 60-70лв

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 05 Юни 2011, 9:43

абе къф е тоя мърдолет ве.Тва,че са ти разрешили да отвориш преди да платиш без да е зададена опцията е проблем на еконт и на служителя в съответния клон.Давай му свободно и да изчезва ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 9:52

се на мене ще ми се случат такива глупости

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320D

Мнение от kolov » 05 Юни 2011, 9:53

според мен тези който трябва да съди са еконт. защото те са ти разрешили да отвориш пратката.
аз съм куриер не в еконт и при нас е така ние нямаме тази опция отвори и тогава плати, ако ние разрешим пратката да бъде отворена и после получателя не иска да я плати поради някаква причина, подателя също откаже да плати си го отнася куриера. за това си мисля, че тебе не може да ти направи нищо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 10:25

не съм запознат със вътрешните правила на куриерската фирма,но утре може би ще се свържа с тях за да ми дадът някакъв отговор,който пак предполагам няма да е в моя полза

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Юни 2011, 12:22

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Абе тегли му на тоя една п...майчина и да пътува.Тия тарикати най ги обичам.Дай са на тоя синковец сайта и да си поръчаме целия форум маратонки па нека чака да ги вземем от Еконт. :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 05 Юни 2011, 12:42

GVT написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Абе тегли му на тоя една п...майчина и да пътува.Тия тарикати най ги обичам.Дай са на тоя синковец сайта и да си поръчаме целия форум маратонки па нека чака да ги вземем от Еконт. :mhihi:

+1 +1 :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 05 Юни 2011, 13:00

xpl0d написа:+1 +1 :mhihi:

Ако може и на мен някой да ми изпрати линка,много искам от английско чепици :mhihi: ...

Следваща

Назад към Извън Темата