Гърците ни се смеят

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Гърците ни се смеят

Мнение от latrel » 06 Юни 2011, 16:33

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: Гърците ни се смеят

Мнение от Yanko Petrov » 06 Юни 2011, 16:35

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.

Такова нещо не се е случило :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 06 Юни 2011, 16:38

Дисклеймърът „Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.“ е напълно излишен. Жалко, но истина.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юни 2011, 16:41

Прави са гърците,и да не е вярно че статията е худ.измислица-пак е вярно че сме си такива

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 06 Юни 2011, 16:46

Да де, то, че е вярно - вярно е, но просто не са излезли с такъв плакат. Тва е същото като оная статия (пак от същия сайт) дето Папандреу плашел гърците, че ако не се предприемат мерки, ще станат като нас, което пак си беше истина, ама просто не го е казал :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Юни 2011, 16:59

може да е на та.ак ама те маляките понеже са много отворени и все протестират,за тва са на тоя хал сега,скоро и акропола ще почнат да разпродават да си оправят бакийте :mrgreen:

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Юни 2011, 17:00

нямат си друга работа и пишат разни измислици, били те и художествени :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Юни 2011, 17:01

гърците ако малко разбираха от икономика изобщо нямаше да ни се смеят щото в каква черна дупка гледат- ама... нито идея си имат нито разбират от икономика :oops:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 06 Юни 2011, 17:05

То ние щото гледаме в бялата дупка, в София може да не я усещате още пълния размах на кризата, но само за последния месец 3 фирми на познати приключиха и поне 5 още знам на доизживяване, става въпрос за Хасково, скоро и в големите градове :mhihi: ! Тази зима която идва ще е много интересна, а и ако знаете братята мангасаряни как са угладнели, щъкат навсякъде и се чудя само кога ще ни почнат! Гледайте сега предизборна като поизхарчат каквото е останало, каква зима ще дойде :mhihi: !
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Юни 2011, 17:06

Те от кво ли разбират.. няма по противна, нагла и мързелива нация. Всъщност може и да има де, но аз не я знам.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 06 Юни 2011, 17:13

bum_bum написа:Те от кво ли разбират.. няма по противна, нагла и мързелива нация. Всъщност може и да има де, но аз не я знам.

:yes: И са като не им преведат следващия транш от заема да видите колко са силни. :mhihi: :mhihi: Иначе с техните студенти в България е като нашите в Македония :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юни 2011, 17:17

bum_bum написа:Те от кво ли разбират.. няма по противна, нагла и мързелива нация. Всъщност може и да има де, но аз не я знам.

Има,ние сме по отвратяги,въпреки че не мога да понасям гърците :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 06 Юни 2011, 17:17

Виж, че представите ни едни за други напълно се припокриват, с тая разлика, че те през последните 20 години живяха добре и се развиваха, пък нас ни баламосваха с приказки за светло бъдеще........
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Юни 2011, 17:23

alx написа:гърците ако малко разбираха от икономика изобщо нямаше да ни се смеят щото в каква черна дупка гледат- ама... нито идея си имат нито разбират от икономика :oops:

И авторът на художествената измислица и той толкова разбира. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 06 Юни 2011, 17:25

Не знам дали е истина или не ама са прави ! Това е смешна държавичка наречена българия .... Единствено ме е яд че толкова много хора са пролели кръв през годините да съществува тази пародия ...... Според мен трябва да ни отпишат като държава ,а да ни разделят на племена и да ни продадат на някоя друга държава.
I'm slowly drifting
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата