инавалид?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
инавалид?
моита кола е на инвалид!!!искам да я прехвурля ама маи инвалида е починал (ЕГН 07...........!!!!!)няма ли начин някои нотариус да драсне договор вместо бабата и да не се занимавам!?
- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
- Мечтае да кара: самолет
Допреди седмица можеше и да стане, но сега много се разсмърдя с тея нотариуси и всички са наплашени, по добре задръж малко. А като умре инвалида е лошо, защото трябва да платиш всички митнически сборове и налози, освен това всякакви договори и пълномощни които си имал от него вече нямат сила.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Ако имаш нотариално заверено пълномощно нямаш проблем,кара6 колата докато изтечат 3 те години и продаваш без проблеми.
Ако нямаш - лошо,трябва да се разбереш с наследниците,дали нямат някакви апетити към колата ти и да изчакаш докато минат 3те години от копуването и тогава те могат да я продадат от твое име без да се плаща мито.
Само ми е чудно как IS-ка е вкарана на ивалид?!
Ако нямаш - лошо,трябва да се разбереш с наследниците,дали нямат някакви апетити към колата ти и да изчакаш докато минат 3те години от копуването и тогава те могат да я продадат от твое име без да се плаща мито.
Само ми е чудно как IS-ка е вкарана на ивалид?!
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
ами това е било преди 5 години!сега всичко е изтекло а имам генерално пълномощно с печт от нотариус и всичко си е редовно!в краина сметка да търся инавалида или наследници и да ми я продадат с договор за покупко продажба?даваите съвети че си е е...ло мамата

- Turboman
- ентусиаст
-
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
значи аз колата я искам на мое име!сега имам пълномощно а ми трябва договор за покупко продажба?с пълномощното не мога да я прехвурлям а мога само формално да я продам!аз питам няма ли начин без да ходя до инвалида да ми се направи договор и уж да се подпише онвалида и да си я прехвурля в кат?
- Turboman
- ентусиаст
-
Ако в пълномощното си упълномощен да я продаваш от името на инвалида,можеш да си я прехвърлиш на които искаш.Аз съм копувал кола от човек с пълномощно и нямах проблем с нотариуси или регистриране в КАТ,без дори да съм виждал истинския собственик
7 мнения
• Страница 1 от 1