Помощ :)
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ :)
Здравейте, пиша ви с молба някой да ми съдейства.Възнамерявам да взема Land Rover Range Rover 1996г.Проблема е в това че колата е включена на бавни предавки а собственика го няма а продавача не знае как се превключва на бързи.Има копче на таблото с надпис "L" (предполагам че това значи Low и че е включено защото свети) а при натискане е става.Променях режимите на окачването, но и това не помогна.Ще съм благодаден ако някой ми съдейства.редварително благодаря.
Re: Помощ :)
Пробвай на угасен мотор да преместиш в друга позиция/изключиш това L и след това да запалиш. Би трябвало да работи както трябва
Това съм го пробвал на Нисан, при Ленд Ровър не знам дали е същото.
Има и още нещо - случвало ми се е да се скапе и както си е в движение да се превлючи само на бавни скорости, но пак с рестарт на мотора се оправяше.

Има и още нещо - случвало ми се е да се скапе и както си е в движение да се превлючи само на бавни скорости, но пак с рестарт на мотора се оправяше.
what a helluva ride
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Знам, че въпроса ти е друг и не искам да ме разбираш погрешно, но ще ти дам един полезен съвет - включи си твойта кола на най-бързите предавки и бягай по-надалеч от тази кола.
Не ме питай откъде знам, мога да се обосновя на ЛС, да не спамя темата. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
да точно това е копчето за бавните предавки, има един пич от офроуд клуба, Митко Игнатов се нарича, кажи речи цар на P38цата, ако искаш ще ти дам координати да му я закараш и да ти каже какъв е проблема
www.bmwпрофесори-bg.net
4 мнения
• Страница 1 от 1