За триене!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Re: Имам Голям проблем с Бензина,Колеги моля помагайте
Е като има проблем всеки път - защо сипваш пак там?
Хем не си доволен, хем правиш оборот на нещо, което те дразни...
Хем не си доволен, хем правиш оборот на нещо, което те дразни...
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е ти за 15лв. си сипал има няма 5л. кво очакваш да източиш от резервоара?? +това вътре си имал и друг бензин,нищо няма да постигнеш,най много верно нещо да издъниш маика ти и шефа да се заяде нещо с нея
отиди на друга бензиностанция и си сипи 20-30л нещо 100 октана,като ги изгориш си смени и бенз.филтъра и готово
отиди на друга бензиностанция и си сипи 20-30л нещо 100 октана,като ги изгориш си смени и бенз.филтъра и готово
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Bmw325is написа:днес сипах за 15 лв 95 и отидох на кафе като тръгнах да се прибирам ,паля колата тя държи някакви 200-300 оборота в мин. и неможе хич да ги дигне ,там оправи се след 40 сек. някаде и веднага отивам към бензиностанцията казвам на майка ми(тя работи на тази бензиностанция) да се обади на оправитела и да му каже че клиен се оплаква от бензин 95 ,даде ми го аз да говоря там скарахме се той ми каза бензина е хубав ,имаме проби и аз му казах че ще неря начин да дам бензина от резервоара ми да видят какви работи има в него ,че всеки път като сипя от този 95 техния колата ми прави проблеми...
1-вия ми въпрос е може ли да направят проблем на майка ми за дето съм и син и съм се оплакал от бензиностанцията им,Смисал аз като съм и син пак си плащам бензина ама ме е много страх сега да не съм и направил проблем![]()
2-рия ми въпрос е как и къде да закарам колата да вземат проба от резервоара и да кажат какви неща има в този бензин че питах и други дето зареждат на бензиностанцията не се ли оплакват от 95 и повечето казват че им гасне от време на време колата ама нямали време да се занимават..
е то преди да се действа се мисли...
1: да, управителя може като нищо да създаде проблеми на майка ти, зависи какъв олигофрен е може и да я уволни... това се мисли ПРЕДИ да отидеш да се караш с него- ако те е страх от възможните последствия си траеш като мишка, ако ти е писнало да те правят на балък действаш без да се притесняваш от последствията щом смяташ, че си прав...
2: с тея 15лв. си сипал 6л. гориво и си имал в резервоара някакво- значи тея 6л. си ги смесил с поне още толкова... значи шанса ти да докажеш нещо е точно никакъв...
3: ти казваш, че колата ти прави проблеми от бензина, аз мога да ти кажа с поне 80% сигурност, че имаш няк'ви техн. проблеми с автомобила...
4: ще даваш горивото за анализ- хубаво... лабораториите за целта са само няколко в страната и анализа далеч не струва 10лв.
5: как ще докажеш, че изследваното гориво е заредено на определена бензиностанция хич не ми е ясно...
кратка версия- да, майка ти може да го отнесе, а ти можеш да направиш точно едно голямо НИЩО... тоест можеш- зареждай другаде...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Даваш газ не вдига обороти, припуква и се тресе?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ХОРА-Намираме се в България...това означава че винаги можеш да отнесеш плувката .Ревал съм от гадни горива но няма институция към която да се обърнеш защото законите така са направени че винаги има вратички от които пръстъпниците се изплъзват и вие горите.
Колега-не зареждай повече там...ама и виж дали и от колата не ти е проблема
Колега-не зареждай повече там...ама и виж дали и от колата не ти е проблема

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Може да се пробваш с комисията за защита на потребителите - подай сигнал и виж какво ще стане. Иначе наливаш 1 литър в чисто шише и бегом на анализ, явно има нещо, дето да прави проблеми в тоя бензин.
Think. Believe. Dream. Dare...
аз за 6 кила бензин никога не бих се занимавал с глупости, просто не бих сипвал повече на тази бензиностанция, а и надали проблема е само в техния бензин
www.bmwпрофесори-bg.net
- ms
-
-
КЗП в тоя случай ги забравяш... и бая бягане го чака- лабораториите за анализ НЕ са в София
чака го бягане до пловдив поне и плащане на суми от около 200лв. за анализа- това по спомени... и после пак стои въпроса с доказването от коя бензиностанция е горивото...
Другият вариант е този: http://novinar.bg/news/zatvariat-benzin ... yMg==.html но там ще следва "забавната" част- горивото ще е в норми и тоя дето се е оплакал ще отнесе сериозна глоба... това е дребният проблем- дали после собственика на бензиностанцията няма да го съди за суми с доста нули заради нанесени вреди и пропуснати ползи + уронване на престиж и к'вото още се сети адвоката им
че и автоматично печелят...
това е грешно отношение- и за 200мл. трябва да се занимаваш- имаш си права и задължения като всички... ти трябва да си отстояваш правата когато друг не си изпълнява задълженията... ама това може да се приложи в нормална държава- тук не става

Другият вариант е този: http://novinar.bg/news/zatvariat-benzin ... yMg==.html но там ще следва "забавната" част- горивото ще е в норми и тоя дето се е оплакал ще отнесе сериозна глоба... това е дребният проблем- дали после собственика на бензиностанцията няма да го съди за суми с доста нули заради нанесени вреди и пропуснати ползи + уронване на престиж и к'вото още се сети адвоката им

benzin написа:аз за 6 кила бензин никога не бих се занимавал с глупости, просто не бих сипвал повече на тази бензиностанция, а и надали проблема е само в техния бензин
това е грешно отношение- и за 200мл. трябва да се занимаваш- имаш си права и задължения като всички... ти трябва да си отстояваш правата когато друг не си изпълнява задълженията... ама това може да се приложи в нормална държава- тук не става

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Ще помоля автора да напише името на веригата бенз. откъдето е зарадил да знаем всички.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ms
-
-
и к'во ти пука за веригата- тя всяка бензиностанция е за себе си и качествата на горивата зависят от много неща, като името е най-незначителното...
изследването на горивото е доста скъпо и просто да вземеш една бутилка и да я занесеш - няма как да стане
Аз съм присъствал на подобна проверка и схемата беше нещо подобно:
трябва да се вземат в присъствието на проверяващите и управителя две метални бутилки по 1 литър от всеки пистолет, после ги запечатваха с някакви печати, протоколи и т.н... едната остава на бензиностанцията, другата за анализ ... след една две седмици дойде резултат
Ако мислиш, че може да организираш това, няма да има проблем при лошо гориво бензиностанцията да отнесе глобата
Аз съм присъствал на подобна проверка и схемата беше нещо подобно:
трябва да се вземат в присъствието на проверяващите и управителя две метални бутилки по 1 литър от всеки пистолет, после ги запечатваха с някакви печати, протоколи и т.н... едната остава на бензиностанцията, другата за анализ ... след една две седмици дойде резултат
Ако мислиш, че може да организираш това, няма да има проблем при лошо гориво бензиностанцията да отнесе глобата
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
3: ти казваш, че колата ти прави проблеми от бензина, аз мога да ти кажа с поне 80% сигурност, че имаш няк'ви техн. проблеми с автомобила...

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
acho.rs написа:3: ти казваш, че колата ти прави проблеми от бензина, аз мога да ти кажа с поне 80% сигурност, че имаш няк'ви техн. проблеми с автомобила...
![]()
![]()
Моята кола го правеше същото и си беше технически проблем...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Това имах и аз предвид . Наивно да си мислиш , че всичкия бензин на една бензиностанция е такава тотална шитния , че колата ти направо да полудее . Ако бензина е некачествен ще има много по-леки симптоми , да не говорим , че на бензина му трябва време да се смеси , отделно е имало най-малко няколко литра в резервоара, та новия бензин е бил 50:50 . Без да ми се обижда колегата ще го питам - на колко години си 

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2