Въпрос за tattoo ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525d

Въпрос за tattoo ???

Мнение от black hawk » 13 Юни 2011, 19:51

Здравейте колеги. Търсих тема, която да отговаря на въпроса ми, но не намерих. И за това реших да пусна нова тема. Предполагам, че доста от вас са запознати с кожното заболяване "псориазис" въпросът ми е може ли да си направя tattoo въпреки, че имам това заболяване. И по точно има ли някои от вас който си е правил tattoo и боледува от псориазис. Интересува ме възможно ли е усложнение след направата на татуса примерно на мястото на татуировката да излязат онези люспи характерни за болестта. Моля всички ви за съвет много съм си харесал един татус, но просто ми е притеснено да не се появят усложнения. Поздрави !!!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Въпрос за tattoo ???

Мнение от ms » 13 Юни 2011, 20:31

без да се заяждам- питай лекар... тея работи "заболяване Х ще попречи ли на действие У" са индивидуални- има си лекари за тея въпроси, форума не е подходящо място...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от black hawk » 13 Юни 2011, 22:07

Донякъде е така колега, но нали знаеш лафа:
"Като знам аз колко съм инжинер ме е страх на доктор да отида" :mhihi: А аз толкова съм се напатил от разбиращи доктори, че и на двамата ми родители края на боледуването им беше фатален. Аз просто искам да разбера
black hawk написа: има ли някои от вас който си е правил tattoo и боледува от псориазис.
И имало ли е усложнения след това !!! Поздрави !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 14 Юни 2011, 18:48

колега, само едно ще ти кажа : ЮНИ,ЮЛИ и АВГУСТ не се правят татуси :yes: предполагам няма да ти избяга татуировчика заедно със скъпоценната картинка, че да си дал толкова зор точно в разгара на лятото да си правиш татус и то като имаш кожно заболяване :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Юни 2011, 19:04

ms написа:без да се заяждам- питай лекар... тея работи "заболяване Х ще попречи ли на действие У" са индивидуални- има си лекари за тея въпроси, форума не е подходящо място...

+1 за консултация с дерматолог
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 14 Юни 2011, 19:07

Ако съм на мястото на автора на темата, и 10 дерматолога да ми кажат, че няма да има проблем пак не бих си направил татус. Не стига, че вече почти няма хора без татуси, ами и насила проблеми можеш да си докараш. Не виждам смисъл, по-добре си носи картинката в портмонето, сериозно :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от black hawk » 14 Юни 2011, 19:53

Може и да сте прави колеги. Но нали знаете, че понякога мерака е повече от акъла. И между другото наистина ме накарахте да се замисля. Благодаря ви за отговорите ;) :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 14 Юни 2011, 20:41

колега като решиш при кои ще се рисуваш, вземаш от него мастило с което ще те рисува и отиваш в някои частна клиника кадето праят такъв тест (теста се състои само от едно пробождане и след 30 мин вече знаеш дали си годен или не за тато) и както каза единият колега по горе нее сега сезона за татоировки наи много да си навлечеш бела на главата или трябва да не я показваш пряко на слънце поне 2 седмици (аз направих тая грешка и 2-3 седмици август месец през деня с дълаг ракав повярваи нечовешко кофти е в тая жега и от тия мазила още по зле ти е)
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Юни 2011, 21:55

Твоя въпрос няма отговор. Просто защото никой не Знае псориазиса откъде идва, какво го възпламенява и потушава и къде излиза. Природата вече те е белязала- защо дърпаш дявола за опашката?
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от black hawk » 14 Юни 2011, 22:34

PaCk0o написа:колега като решиш при кои ще се рисуваш, вземаш от него мастило с което ще те рисува и отиваш в някои частна клиника кадето праят такъв тест (теста се състои само от едно пробождане и след 30 мин вече знаеш дали си годен или не за тато) и както каза единият колега по горе нее сега сезона за татоировки наи много да си навлечеш бела на главата или трябва да не я показваш пряко на слънце поне 2 седмици (аз направих тая грешка и 2-3 седмици август месец през деня с дълаг ракав повярваи нечовешко кофти е в тая жега и от тия мазила още по зле ти е)

Колега евалата точно такъв съвет ми трябваше много ти благодаря :bchug: . Ако все пак реша нещо занапред ще го имам на предвид. Още веднъж благодарско. :yes: Поздрави !!!

Назад към Извън Темата