Някво БМВ 1000 коня из Варна...поредната....
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- F-14
- младши ентусиаст
-
Някво БМВ 1000 коня из Варна...поредната....
Ае вчера пак са наслушах на тъпни ама рекох да ви пиша и на вас.
Значи на един дето го познавам и говори постоянно наизуст,негов много добър приятел му казал че трети много добър приятел/сиреч тряя му са има вяра/ имал някъв 4ти индивид с мноо пара/понятието явно се мери в кубици пари метър на метър на нещо си/ дето пък той си купил М5 е39 мисля че...ма може и новото да е за нещо 100 000.Ама евра ли долари ли марки ли не знам.
Та тоз модерния го закарал в германия и там го напраили 1000 коня с турбини мурбини напрао ракета ей!
И ся мутреел из Варна.
Ся аз им казах ТАКОВА НЕМА ТУКА.
Ей така наизуст...ама ся ми хрумна да ви пиша може пък да е чул някой нещо да отидем да го видим тва бмв на лука.Гаранция ще намерим нещо да ги пробваме тия 1000 коня.
Пък и за заводско М5 ще се намери кандидат....
99% съм сигурен че е като оная невероятна Би турбо
делта интеграле черната де...стелт дето била 540 коня...още чакам да я видя.
Та...ако някой знае нещо за такова БМВ да свирне тука и да ходим да се състезаваме да видим има ли такова нема ли
Значи на един дето го познавам и говори постоянно наизуст,негов много добър приятел му казал че трети много добър приятел/сиреч тряя му са има вяра/ имал някъв 4ти индивид с мноо пара/понятието явно се мери в кубици пари метър на метър на нещо си/ дето пък той си купил М5 е39 мисля че...ма може и новото да е за нещо 100 000.Ама евра ли долари ли марки ли не знам.
Та тоз модерния го закарал в германия и там го напраили 1000 коня с турбини мурбини напрао ракета ей!
И ся мутреел из Варна.
Ей така наизуст...ама ся ми хрумна да ви пиша може пък да е чул някой нещо да отидем да го видим тва бмв на лука.Гаранция ще намерим нещо да ги пробваме тия 1000 коня.
99% съм сигурен че е като оная невероятна Би турбо

Та...ако някой знае нещо за такова БМВ да свирне тука и да ходим да се състезаваме да видим има ли такова нема ли

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
АКо има такова ша се прочуе бързо, не се притеснявай, ма такива дето са леля каза на чичо че свекъра на бабата на един приятел има самолет според мен за измишльотина на някой 10 годишен фен 

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
хахахахаахах по голяма глупост не бях чувал и да знаеш БМВ-то не е 1000 коня ,а 3000 коня и е с турбина от боинг 747 и не вървяла с бензин ,а керосин
аз па днеска ко видях ем тъпо ми стана ем мноо се смях.. някав мазут с Е36 го бяха спрели за неправилен завой и гледам гумите с мерцедес тасове ама от онез най-бруталните
такиз да ги бийш ли да им са смейш ли

аз па днеска ко видях ем тъпо ми стана ем мноо се смях.. някав мазут с Е36 го бяха спрели за неправилен завой и гледам гумите с мерцедес тасове ама от онез най-бруталните

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
абе и аз говоря на изуст
ама май имаше няколко турбинирани М5-ци в света, за който се знае, че вървят и са си наред ...
сиреч "няколко" , че се броят на пръстите на ръцете и краката
пък да имаме такава в БГ
тцк тцк
ама май имаше няколко турбинирани М5-ци в света, за който се знае, че вървят и са си наред ...
сиреч "няколко" , че се броят на пръстите на ръцете и краката
пък да имаме такава в БГ

тцк тцк

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Хехе...Моят скромен кръгозор е запознат само с две такива творения(1000hp M5 e39) в световен мащаб.
Едната е на небезизвестния BlackM5(Абдула) от М5Board-а, другата- също на човек от M5Board-a
(забравих му ник-а в момента). Свързващото звено е , че и двата автомобила са правени в Дискавъри
Аутомотив. За други не знам, а много вероятно е и да няма други.
Едната е на небезизвестния BlackM5(Абдула) от М5Board-а, другата- също на човек от M5Board-a
(забравих му ник-а в момента). Свързващото звено е , че и двата автомобила са правени в Дискавъри
Аутомотив. За други не знам, а много вероятно е и да няма други.

Driver's Racing Team
- shuttle
- кандидат ентусиаст
-
Чул съм че има нещо подобно но чак па 1000 коня ! Знам че или тази или миналата година механиците на Илия Царски разпилваха една 5 та серия с турбина.
- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
Re: Някво БМВ 1000 коня из Варна...поредната....
F-14 написа:Ае вчера пак са наслушах на тъпни ама рекох да ви пиша и на вас.
И ся мутреел из Варна.
99% съм сигурен че е като оная невероятна Би турбоделта интеграле черната де...стелт дето била 540 коня...още чакам да я видя.
Ей момче и ти ли друсаш бе ?
Владимир Кирков
- vicho
- старши ентусиаст
-
значи не съм се объркал...
а онова момче дето ги разправя тея неща ....
бухихихи
бтв. Ф14 - ти пък как се връзваш
п.с. имам един приятел дето говореше, че на едно клио са му сложили 3 чипа и е станало 195 коня

а онова момче дето ги разправя тея неща ....

бухихихи
бтв. Ф14 - ти пък как се връзваш
п.с. имам един приятел дето говореше, че на едно клио са му сложили 3 чипа и е станало 195 коня

- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:п.с. имам един приятел дето говореше, че на едно клио са му сложили 3 чипа и е станало 195 коня![]()
![]()

Владимир Кирков
- vicho
- старши ентусиаст
-
не ве ... ти пък
имало и спортен вал и филтър дето дава 15% на конете (напълно сериозно, цитирам изказването)
и той се чуди дали да слага филтър на типото си 1.6 и.е. да му дигне конете с 15%

имало и спортен вал и филтър дето дава 15% на конете (напълно сериозно, цитирам изказването)
и той се чуди дали да слага филтър на типото си 1.6 и.е. да му дигне конете с 15%

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
vicho написа:...п.с. имам един приятел дето говореше, че на едно клио са му сложили 3 чипа и е станало 195 коня![]()
![]()
3 чипа - хахаха
Е с тоя лаф направо утрепа коча с правата лопата хахаха утре ще имам мускулна треска на корема от смях

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3