Има ли някъв лек за много силно схванат врат?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Има ли някъв лек за много силно схванат врат?
Колеги заради един маймун който от Кулата до София през 10 минути си отваряше прозореца така ме надуха че вече една седмица ми е супер схванат врата и хич не отпуска
има ли какво да се направи или чакане му е майката? мислех някъде на масаж да ходя ама не знам дали ще помогне?

www.bmwпрофесори-bg.net
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: Има ли някъв лек за много силно схванат врат?
търси медицински масаж...
питай някой с кабрио
ако си от София мога да те насоча
питай някой с кабрио

ако си от София мога да те насоча

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Ами може с масаж, ама няма гаранция дали няма да те боли самият масаж. Може и с аналгин да опиташ, тъй като схванатият врат си е възпаление, макар и не с микробен произход. Ако имаш много силни болки пий един Аулин. Също така и народни рецепти - загряващи компреси със спирт, мисля че и с оцет можеше. Друг вариант е просто да чакаш - ако е само схванат врат минава задължително от само себе си.
Варианти много - ти решаваш 

Мерси момци
Convertible насочи ме брат, ако до ден-два не мине отивам да ме мачкат

www.bmwпрофесори-bg.net
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бен гей,фастума не върши работа
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Мен ако питаш пробвай да го намажеш с диклак.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
миналата година имах много силен плексит... понеже имам познати медици, се обединиха около някакви мазила за коне
обаче не ги намерих... помогнаха ми много волтарен ретард 100мг вечер и аулин 100мг сутрин...
всичко това е да мине болката... за лечение се обърни към специалисти, защото не са безопасни тези случки

обаче не ги намерих... помогнаха ми много волтарен ретард 100мг вечер и аулин 100мг сутрин...
всичко това е да мине болката... за лечение се обърни към специалисти, защото не са безопасни тези случки

павката написа:бен гей,фастума не върши работа
за мен всички са еднакви

една сутрин се събудих така, че не можех да си мръдна врата
намерих някакво такова мазило (може и да е било съвсем различно от фастум) и ми подейства много добре
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
павката написа:бен гей,фастума не върши работа
диклак е по ефикасно,едно време имаше ел.възглавници и едно преспиване с такава ще има ефект,ама сега в тея жеги май не е удачно
намери си някоя кака да ти помачка врата,после може и нещо друго...и ще се опраиш

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Що не се допитвате до мене бе.. нали ме знаете кво работя.. тук давам съвети без пари
Та колега.. сгряващ крем.. масаж по дължината на мускулите.. там най често проблема е трапециуса.. демек.. от ключицата към долната част на черепа и успоредно на гръпначния стълб масаж.. също така топли компреси.. както да правиш и упражнения.. Следното.. хващаш с дясна ръка ляво ухо като ръката минава над главата и правиш екстензия ката подръпваш и накланяш главата на дясно.. демек с ръката си помагаш да дърпаш.. така стоиш 10 секунди.. след това на другата страна.. това 3-4 пъти.. свободната тъка е хубаво да си я слагаш отзад на кръста
сега почва сезона на тези проблеми така че много внимавайте.. особенно с тези климатици и преминаване на студено както сте се сгрели..

Та колега.. сгряващ крем.. масаж по дължината на мускулите.. там най често проблема е трапециуса.. демек.. от ключицата към долната част на черепа и успоредно на гръпначния стълб масаж.. също така топли компреси.. както да правиш и упражнения.. Следното.. хващаш с дясна ръка ляво ухо като ръката минава над главата и правиш екстензия ката подръпваш и накланяш главата на дясно.. демек с ръката си помагаш да дърпаш.. така стоиш 10 секунди.. след това на другата страна.. това 3-4 пъти.. свободната тъка е хубаво да си я слагаш отзад на кръста

сега почва сезона на тези проблеми така че много внимавайте.. особенно с тези климатици и преминаване на студено както сте се сгрели..

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Пробвай с Финалгон , така загрява , че забравяш за болката, от опит го казвам

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На масаж не ходи, че 90% от тия не знаят кво точно правят и може по-зле да стане. Мажи там с квото намериш и чакай. Матсан Дойч върши добра работа м/у другото. С неква змийска отрова е.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Колега гледам си от София.Препоръчвам ти да отидеш при този пич: д-р.НИН 0888252585. Аз съм с улцерозен колит /ако ти говори нещо/ ,мой приятел го бе закъсал също много яко с вратлето преди време. Единствено въпросния д-р Нин го излекува. Лекува и много други болести. Силно ти го препоръчвам. Взема 10лв за преглед ,след това те лекува с иглотерапия 20мин-30лв. Има и различни билки според болестта! Говори перфектно български така че не се притеснявай. Това е едиствения китаец признат от МЗ в БГ . Моля,модераторите да не приемат това като реклама. Аз нямам нищо общо с този човек. Факт е обаче ,че същия ме излекува /е не на 100%,защото моето е нелечимо
,но се чувствам здрав и мога да се храня нормално!/ Този китаец /голема скица е/ може да Ви помогне в много здравословни проблеми.
Успех.
Ето една тема за него: http://frognews.bg/news_14573/Kitaiski_ ... _IAn_i_In/
надявам се ,че все още е с този номер на Мтел.Иначе се намира близо до ц.гара на бул Х.Ботев

Успех.
Ето една тема за него: http://frognews.bg/news_14573/Kitaiski_ ... _IAn_i_In/
надявам се ,че все още е с този номер на Мтел.Иначе се намира близо до ц.гара на бул Х.Ботев
мерси много колеги, като за начало ще пробвам с някое мазило, колега blackrider игли само в краен случай брат, и трябва да е много зле положението, че само като ги видя и лошо ми става 

www.bmwпрофесори-bg.net
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4