Интересни места за разходка/релакс в/около София.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Интересни места за разходка/релакс в/около София.

Мнение от jordanov » 04 Юли 2011, 16:08

Колеги преди имаше тема за това къде водите съпругите, гаджетата и бъдещите гаджета на разходка или хапване, но не успях да я намеря, та за това пускам нова. Става въпрос за София и околностите. Трябват ми по-оригинални и нестандартни места, че нещо борисовата и южния парк, Романса, кината и т.н. ми станаха много комерсиални. Вчера в дъжда се разходихме до манастира Св. Мина, много красиво място и беше добре. Като казвам оригинални искам да попитам къде в София има хубава баничарница, искам да изведа момичето на баница с боза(споко няма малки цици), пич съм обичам романтичните места и дори в баничарница мога да накарам една жена да се чувства добре. Имаше една в подлеза на НДК, ама не знам кви са баниците - не исам да са с извара, а със сиренье! Хайде да си развинтим малко въображението.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Интересни места за разходка/релакс в/около София.

Мнение от Владо » 04 Юли 2011, 16:14

ти са баничарница ли търсиш, или ресторант :roll: ... то верно ще е романтика, ма чак толко :roll:
и веднага да ти кажа да посетиш бат бойко... баничарницата му е срещу нбу, малко в страни... иначе не, ама баниците му са убави :mhihi:
и седни до вратата, че на мацката като и се изчерпа романтиката и те подгони с тавата......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Юли 2011, 16:18

Владо написа:ти са баничарница ли търсиш, или ресторант :roll: ... то верно ще е романтика, ма чак толко :roll:
и веднага да ти кажа да посетиш бат бойко... баничарницата му е срещу нбу, малко в страни... иначе не, ама баниците му са убави :mhihi:
и седни до вратата, че на мацката като и се изчерпа романтиката и те подгони с тавата......

Сичко, не само баничарница ама искам да го имам като вариянт. Ресторант, разходка ама да е някак по-различно. Принципно аз много обичам бира, ама тя не много и ходя често при кмета или в алехаус на жива бира. Препоръчвам ги за хората, които обичат бира.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 04 Юли 2011, 16:21

Бар шишарка (Ресторант Бор) ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Юли 2011, 17:23

boksioraE39 написа:Бар шишарка (Ресторант Бор) ;)

:yes: разбра ме, колега. Благодаря!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 04 Юли 2011, 18:05

Панчарево на басейна не е лош ресторанта. Имам предвид храна е отвратителна, но да пийнеш една биричка на полянката с някакво мезенце е много добре. Воденицата на Витоша не е лошо. Ярема има едно готино ресторанче в гората,ама по едно време не бачкаше, незнам дали сега са го отворили. Приятно капанче има и след с.Железница, точно на разклона със с.Плана. Доста голяма градина е с масички, хамачета,басейнче (малко измислено,но си е басейн), дръвчета,абе става. Едно мое много любимо,но е малко по-надалеч, в Самоков,точно на изхода за Боровец. Друго за сега не се сещам, ако измисля нещо ще пиша ;)
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Юли 2011, 18:10

Бих ти препоръчал Банкя, р-т Брезите. Страхотна кухня, страхотно обслужване, народни цени и много готинка атмосфера.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 04 Юли 2011, 18:31

искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 04 Юли 2011, 19:20

Като дестинация за разходка бих ти препоръчал Драгалевския манастир ;) Никак не е уморително да стигнете пеша дотам от Драгалевци, а мястото е доста приятно и даже малко романтично. Ще останете доволни от разходката и ти и момичето ;)

А иначе баница със сирене /не с извара/ продаваха в "Софийска баница", която е в подлеза на кръстовището на бул. Черни връх и България, от страната на НДК. Поне преди беше със сиренье, сега може и нея да са я метнали на извара :dunno:

ПП: Сега като се замисля май затвориха тая баничарница, след като гръмнаха собственика на "Софийска баница" :conf: Не съм обръщал внимание като съм минавал оттам в последно време :paranoid:

Аватар

Мнение от Хаос » 04 Юли 2011, 19:25

vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се! :mhihi:

някое над 30, може би
носталгия все пак
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Юли 2011, 19:26

Хаос написа:
vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се! :mhihi:

някое над 30, може би
носталгия все пак

Тц, не познахте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 04 Юли 2011, 19:29

_65536_kb_sec_ написа:
Хаос написа:

някое над 30, може би
носталгия все пак

е, и? нещо не ти схванах идеята на поста

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Юли 2011, 19:32

Хаос написа:
_65536_kb_sec_ написа:
Хаос написа:

някое над 30, може би
носталгия все пак

е, и? нещо не ти схванах идеята на поста

Има такива, ама не се намират лесно, никак даже :winky:
И не са над 30 ;)
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 04 Юли 2011, 19:47

е тея поднадмигания и тоя ти пост много се връзват с подписа ти, ша знаеш

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Юли 2011, 21:25

Повярвай ми, ако поднесеш ходенето до баничарницата и яденето на баница и боза по адския/правилен начин....ще зарежа и диети и всичко. :mhihi: Има хора /т.е мъже/, които имат адския чар и от най-обикновенното нещо могат да те спечелят по такъв начин, че и 5 звезден ресторант/хотел не може!!!

Може да ходите на конната база в Банкя или във FUNSPORT в Брезник, може да се качите до Алеко.. :paranoid:

Следваща

Назад към Извън Темата