Интересни места за разходка/релакс в/около София.
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Интересни места за разходка/релакс в/около София.
Колеги преди имаше тема за това къде водите съпругите, гаджетата и бъдещите гаджета на разходка или хапване, но не успях да я намеря, та за това пускам нова. Става въпрос за София и околностите. Трябват ми по-оригинални и нестандартни места, че нещо борисовата и южния парк, Романса, кината и т.н. ми станаха много комерсиални. Вчера в дъжда се разходихме до манастира Св. Мина, много красиво място и беше добре. Като казвам оригинални искам да попитам къде в София има хубава баничарница, искам да изведа момичето на баница с боза(споко няма малки цици), пич съм обичам романтичните места и дори в баничарница мога да накарам една жена да се чувства добре. Имаше една в подлеза на НДК, ама не знам кви са баниците - не исам да са с извара, а със сиренье! Хайде да си развинтим малко въображението.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Интересни места за разходка/релакс в/около София.
ти са баничарница ли търсиш, или ресторант
... то верно ще е романтика, ма чак толко
и веднага да ти кажа да посетиш бат бойко... баничарницата му е срещу нбу, малко в страни... иначе не, ама баниците му са убави
и седни до вратата, че на мацката като и се изчерпа романтиката и те подгони с тавата......

и веднага да ти кажа да посетиш бат бойко... баничарницата му е срещу нбу, малко в страни... иначе не, ама баниците му са убави

и седни до вратата, че на мацката като и се изчерпа романтиката и те подгони с тавата......
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Владо написа:ти са баничарница ли търсиш, или ресторант... то верно ще е романтика, ма чак толко
![]()
и веднага да ти кажа да посетиш бат бойко... баничарницата му е срещу нбу, малко в страни... иначе не, ама баниците му са убави![]()
Сичко, не само баничарница ама искам да го имам като вариянт. Ресторант, разходка ама да е някак по-различно. Принципно аз много обичам бира, ама тя не много и ходя често при кмета или в алехаус на жива бира. Препоръчвам ги за хората, които обичат бира.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Бар шишарка (Ресторант Бор) 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Бар шишарка (Ресторант Бор)

Панчарево на басейна не е лош ресторанта. Имам предвид храна е отвратителна, но да пийнеш една биричка на полянката с някакво мезенце е много добре. Воденицата на Витоша не е лошо. Ярема има едно готино ресторанче в гората,ама по едно време не бачкаше, незнам дали сега са го отворили. Приятно капанче има и след с.Железница, точно на разклона със с.Плана. Доста голяма градина е с масички, хамачета,басейнче (малко измислено,но си е басейн), дръвчета,абе става. Едно мое много любимо,но е малко по-надалеч, в Самоков,точно на изхода за Боровец. Друго за сега не се сещам, ако измисля нещо ще пиша 

Бих ти препоръчал Банкя, р-т Брезите. Страхотна кухня, страхотно обслужване, народни цени и много готинка атмосфера.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се! 

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Като дестинация за разходка бих ти препоръчал Драгалевския манастир
Никак не е уморително да стигнете пеша дотам от Драгалевци, а мястото е доста приятно и даже малко романтично. Ще останете доволни от разходката и ти и момичето 
А иначе баница със сирене /не с извара/ продаваха в "Софийска баница", която е в подлеза на кръстовището на бул. Черни връх и България, от страната на НДК. Поне преди беше със сиренье, сега може и нея да са я метнали на извара
ПП: Сега като се замисля май затвориха тая баничарница, след като гръмнаха собственика на "Софийска баница"
Не съм обръщал внимание като съм минавал оттам в последно време 

А иначе баница със сирене /не с извара/ продаваха в "Софийска баница", която е в подлеза на кръстовището на бул. Черни връх и България, от страната на НДК. Поне преди беше със сиренье, сега може и нея да са я метнали на извара

ПП: Сега като се замисля май затвориха тая баничарница, след като гръмнаха собственика на "Софийска баница"

vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се!
някое над 30, може би
носталгия все пак
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Хаос написа:vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се!
някое над 30, може би
носталгия все пак
Тц, не познахте

_65536_kb_sec_ написа:Хаос написа:vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се!
някое над 30, може би
носталгия все пак
Тц, не познахте![]()
![]()
е, и? нещо не ти схванах идеята на поста
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Хаос написа:_65536_kb_sec_ написа:Хаос написа:vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се!
някое над 30, може би
носталгия все пак
Тц, не познахте![]()
![]()
е, и? нещо не ти схванах идеята на поста
Има такива, ама не се намират лесно, никак даже

И не са над 30

е тея поднадмигания и тоя ти пост много се връзват с подписа ти, ша знаеш
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се!
Повярвай ми, ако поднесеш ходенето до баничарницата и яденето на баница и боза по адския/правилен начин....ще зарежа и диети и всичко.

Може да ходите на конната база в Банкя или във FUNSPORT в Брезник, може да се качите до Алеко..

69 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5