Какви глупости сте правили като деца,а и не само ...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Какви глупости сте правили като деца,а и не само ...
Мисля, че доста ще се посмеем на тази тема. Ще ви разкажа една историйка от времето, когато съм бил на 5-6 години. Аз по принцип не съм бил палаво дете, но явно съм имал някой просветления. Моята къща е слепена (на калкан) с къщата на съседите. Веднъж ми се приходило до тоалетна и нещо ме ударила съчмата и вместо да ида в тоалетната съм прескочил през нашата тераса в съседската и там съм се изходил по голяма нужда. :mha: . В следващите дни бях разконспириран от двете съседски момичета (едната беше голяма кака) и ме тормозеха известно време. Аз, за да си им го върна в продължение на 2-3 седмици им препикавах всичко на простора - хавлии, къпри и всякакви видове дрехи. (защото ме е било страх да вляза в отрит сблъсък
)
Представяте ли си да си бършете лицето с препикана хавлия. Ей, голям изруд съм бил.
Сещам се още няколко смешни момента, които са от по-скоро, но не съм бил участник в тях. Преди около 2 години, когато много беше нашумял WWF (кеча) по БТВ мои приятели (двама братя) открадват една овца и започват да и правят всичко научено от телевизията - всевъзможните натиски на Скалата, педигита и други такива. По-късно връщат горкото животно на собственика му полу-мъртво, цялото посинено и пребито. Когато ми го разказа се чудех да се смея ли, да плача ли?
.Последната историйка е от най-скоро. Разказа ми я мой приятел студент. Не помня в кой град му беше университета, а и не е важно. Та той там живеел на квартира и въобще не се разбирал с хазяина. Веднъж канализацията се развалила и хазяинът разкопал улицата, за да оправи нещата. Разколал единия ден вечерта и на другата сутрин човечецът щел да вика работници, за да отстранят проблема. Точно вечерта преди ремонта се намесва и моя приятел студент. Приятелят ми изчакал всички да заспят и някъде в малките часове на денощието, с лопата върнал всичката пръст отбратно в рова. Толкова много се смееше като ми разправяше, че представям си как се е чувствал, докато е действал. Каза ми "ВИЖДАШ ЛИ, ИЗВЪРШИХ ИДЕАЛНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ В НЕГО!" :mha: . Та приятелят ми специялно не заспал до сутринта, за да види визиономията на хазяина. А погледа на човека говорил "Защо? ЗАЩО?"
. Хазяинът сигурно така и не намерил смисъл в закопаването на рова, а и едва ли са заподозрели някой.
Момчета, ще е хубаво и вие, ако споделите такива изцепки, за да се посмеем.
Поздрави

Сещам се още няколко смешни момента, които са от по-скоро, но не съм бил участник в тях. Преди около 2 години, когато много беше нашумял WWF (кеча) по БТВ мои приятели (двама братя) открадват една овца и започват да и правят всичко научено от телевизията - всевъзможните натиски на Скалата, педигита и други такива. По-късно връщат горкото животно на собственика му полу-мъртво, цялото посинено и пребито. Когато ми го разказа се чудех да се смея ли, да плача ли?

Момчета, ще е хубаво и вие, ако споделите такива изцепки, за да се посмеем.
Поздрави
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
супер тема пич
:):)
Я сега да видим каква безподобна простотия съм направил...
Хаха сега се сещам като малък, е малък на 5-6 години съм бил
майка ми си готвела в кухнята а аз и се пречкам нещо и изведнъж ми хрумва да си поиграя с една голяма готварска вилица която е само с два големи зъба хехе и както си се шматкам из нас ми идва гениалната мисъл да я набутам в един контакт
:):)
е влезе си нормално вилицата, но всичко в къщи изведнъж изгасна
майка ми полудя като ме видя направо се чудеше дали да ме утрепе, щото тока не успя
:):) вилицата беше с пластмасова дръжка
абе весело ама като си помисля че сега можеше да не го пиша това направо ми настръхват косите
:):) (от тока трябва да е)

Я сега да видим каква безподобна простотия съм направил...
Хаха сега се сещам като малък, е малък на 5-6 години съм бил
майка ми си готвела в кухнята а аз и се пречкам нещо и изведнъж ми хрумва да си поиграя с една голяма готварска вилица която е само с два големи зъба хехе и както си се шматкам из нас ми идва гениалната мисъл да я набутам в един контакт

е влезе си нормално вилицата, но всичко в къщи изведнъж изгасна
майка ми полудя като ме видя направо се чудеше дали да ме утрепе, щото тока не успя

абе весело ама като си помисля че сега можеше да не го пиша това направо ми настръхват косите

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
аз
аз на 5-6 годинки ходих със стринка ми да мием на чичо ми мерцедеса
та той оставен, тя за вода, аз вътре и "карам" ама както после се оказа между педалите съм натиснал и бутона за ръчната спирачка който е вляво от съединителя, та колата леко на баир ама се държи и така 10-15 мин всичко ок ама по едно време мерцедеса тръгва надолу и стрика ми направи страхотен плонж от 3-4 метра като по филмите за да се докопа да щофьорската седалка в крайна сметка ладата която беше отдолу остана цяла....
та той оставен, тя за вода, аз вътре и "карам" ама както после се оказа между педалите съм натиснал и бутона за ръчната спирачка който е вляво от съединителя, та колата леко на баир ама се държи и така 10-15 мин всичко ок ама по едно време мерцедеса тръгва надолу и стрика ми направи страхотен плонж от 3-4 метра като по филмите за да се докопа да щофьорската седалка в крайна сметка ладата която беше отдолу остана цяла....
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Re: аз
//MegOFF написа:аз на 5-6 годинки ходих със стринка ми да мием на чичо ми мерцедеса
90% процента от горе написаното от президента ми се е случило и на мене но не с мерцедес и лада а с москвич и москвич и аз си мислех че карам ама съм извадил лоста от 1ва и по баир на долу в друг москвич ама и на двата им нямаше нищо

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Ми аз какво да ви кажа?Като малък майка ми нямаше нито един здрав тиган,по простата причина че ги окривявах като си ги биех в главата
.Можеби защото съм си мислел че ще поумнея,пък и черния албум на Металика си каза думата
САМО МЕТЪЛ

САМО МЕТЪЛ

94г. още ниамах бил съм на 16,та бях гледал по телевизията едно предаване за шофьорите от НСО.Тия момчета бяха невероятни-въртят ги разни мерцедеси като детски колички.
Наи ми хареса как един на задна го засили и с ръчна въти на 180.Викам си що и аз да не пробвам
Взимам ладата на баща ми и газ на задна,дърпам ръчната и право в една 1,5 метрова стена
Ладата приличаше на мекица отзад,ама аз полека лека и я оставям в гаража на задна.Бащата на другия ден ще ходи на село,става сутринта и ме вика да тръгваме,аз естествено се правя че не ми е добре.След 10 минути се качва в къшти
и така ме е яд че нямах фотоапарат под ръка да го снимам,такава физиономия никога не сте виждали
горкия така я лъскаше тая лада че чак кофти ми става сега като се сетя.

"КОГАТО ДРУГИТЕ ЗАПОЧВАХА ДА ПРАВЯТ КОЛИ,НИЕ ВЕЧЕ СТРОЯХМЕ САМОЛЕТИ"
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
най ми хареса на Babuna приятеля
направо с епопиках от смях с тая пръст
като малък съм правил много щуротии,един приятел докотор ми викаи до ден днешен "барката" идва от хлебарка,щот само съм щъкал наляво надясно.ама сега си спомням кви ги вършехме с брат ми,когато бях на 15-16 а той с три годинки по-малък от мен.имахме една Шкода 105Л и на един изоставен път в берковица(дядо ми винаги ни сипваше по 5лв бензин на ден,да се учим да караме).е да ама то днес караш,уте караш.,па ти писне да караш само напред назад.първо репихме да я тормозим колата да занася:ама не.не ще.еми тогава какво ще правим?аз ще я засилвам срещу брат ми,а той скача на предния капак и оттам на покрива и трябва да се хване за вратите като по филмите,добре че само веднуж брат ми бе отпред,после ме догонваше на 2 без газ отзад,пак същия номер и аз го кандилкам наляво надясно.боже,колко малко мозък съм имал тогава,добре,че нищо не се случи с него,че нямаше да си го простя....

направо с епопиках от смях с тая пръст

като малък съм правил много щуротии,един приятел докотор ми викаи до ден днешен "барката" идва от хлебарка,щот само съм щъкал наляво надясно.ама сега си спомням кви ги вършехме с брат ми,когато бях на 15-16 а той с три годинки по-малък от мен.имахме една Шкода 105Л и на един изоставен път в берковица(дядо ми винаги ни сипваше по 5лв бензин на ден,да се учим да караме).е да ама то днес караш,уте караш.,па ти писне да караш само напред назад.първо репихме да я тормозим колата да занася:ама не.не ще.еми тогава какво ще правим?аз ще я засилвам срещу брат ми,а той скача на предния капак и оттам на покрива и трябва да се хване за вратите като по филмите,добре че само веднуж брат ми бе отпред,после ме догонваше на 2 без газ отзад,пак същия номер и аз го кандилкам наляво надясно.боже,колко малко мозък съм имал тогава,добре,че нищо не се случи с него,че нямаше да си го простя....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Ами аз да съм бил на около 9-10 годинки и взимам Вартбурга на баща ми. Бех гледал некъв филм и мноо се насъсках. И карам аз по улецата пред блока /но доста бавно/ и изведнъж се чува некъв удар и гледам как съм качил баща ми на капака....ЛилиМайкооооо...Къв бой ядох , неможех 2 седмици да си седна на гъза....
такааа....да видим от каде да започна
Абе като малък общо взето само зулуми ми бяха в главата :mha:
Първиа на 3 годинки.....скоро проходил с майка ми сме в некъв магазин за платове във Пловдив, и докато тя гледала някъв плат и се обяснявала с продавачката се чуло вик от другиа край на магазина.."НА КОЙ Е ТВА МАЛКОТООО"....аз оставен за секунда без контрол ме налегнали обикновенни физиологични нужди
та от зор, каде каде.........ами кадето дойде между два рафта с платове съм извадил набора и най -спокойно оливам некъв габардин като му придавам жълт отенък....майка ми горката умряла от срам.....гепила ме под рамо и газ :>:
Такива свързани с опикаване имам още
Около 4-5 годишен да съм бил.......тва майка ми го разказва щото никви спомени нямах....Вика спим ние с баща ти и по едно време от мойта стая се чул странен шум, наподобяващ преливане на течности
Та станали те да видят кво става и просто щели да се разглобят от смях
Влизат в стаята и ме хващат точно в момента когато си пускам водата...значи допикало ми се на мен в просъница и вместо да се напикая най-спокойно в крева.....па и да се постопля малко :mha: съм решил най-културно да стана и да посетя двете нули....и почти щеше да се получи ,ако н бях го направил като сумнамбул /спейки. бел.ред./ Станал съм и спейки вместо кенефа съм нацелил гардероба....изпикал съм се на всички чаршафи и завивки намиращи се там.....и за финал разправя майка ми съм дръпнал един кожен колан, като съм си мислел, че пускам водата
После най-спокойно съм си легнал обратно в кревата. На сутринта гледам цялата тераса в чаршафи......от от банята се чуваше бръмченето на пералнята и на майка ми :lool:
Айде стига с пикаенето, че ще ми излезе име
Като поотраснах малко дойде момента в който се запознах с барута.........още тогава забелязах , че нещо в мен ме кара да взривявам.......не случайно бомбаджиите с джи ес ем детонатор който заловиха наскоро са от Троян / там съм отраснал...Бел.ред./ Единя даже ми беше съученик.....ама тва друга тема
Първия ми бомбен атентат с над 600 жертви беше на село в на баба ми и дядо ми пилчарника. Имаха огромен пилчарник в който тъкмо бяха докарали поредната партида около 5000 /няма грешка пет хиляди/ алки пиленца. Дядо ми тъкмо беше се завърнал от чужбина и ми беше донесъл дже кутии с х 100 пиратки вътре....кеффф...тогава в БГ не се продаваха никъде. Та.........по нататък е ясно....реших да видя какво ще стане ако гръмна три пиратки едновременно в пилчарника :ek:
Бях ги вързал със скоч и им бях направил детонатор от цигарена хартиика за да гръмнат заедно - гении просто....
след жестокия гръм......представете си 5 хил близо пилета се събраха едно върху друго в другия край на помещението на площ пколо 7-8 кв.метра.....от голямата врява баба ми дофтаса кат линейка, не като Бойко Борисов по-скоро
.....и добре дойде да ги разбута на време.....но в крайна сметка бяха са задушили около 600 пиленца........тогава и бой ядох....ама по-ме беше яд, че ми конфискуваха драгоценните пиратки
Аиде стига толкова за сега.......следващия път ще ви разкажа за периода ми на пребиваване в общижитието на Езикова гимназия гр.Ловеч....или по точно как се гаврехме с възпитателите и как бягахме по улука вечер за да отидем на диско....
ТУ БИ КОНТИНЮЕД...

Абе като малък общо взето само зулуми ми бяха в главата :mha:
Първиа на 3 годинки.....скоро проходил с майка ми сме в некъв магазин за платове във Пловдив, и докато тя гледала някъв плат и се обяснявала с продавачката се чуло вик от другиа край на магазина.."НА КОЙ Е ТВА МАЛКОТООО"....аз оставен за секунда без контрол ме налегнали обикновенни физиологични нужди

Такива свързани с опикаване имам още

Около 4-5 годишен да съм бил.......тва майка ми го разказва щото никви спомени нямах....Вика спим ние с баща ти и по едно време от мойта стая се чул странен шум, наподобяващ преливане на течности

Та станали те да видят кво става и просто щели да се разглобят от смях

Айде стига с пикаенето, че ще ми излезе име

Като поотраснах малко дойде момента в който се запознах с барута.........още тогава забелязах , че нещо в мен ме кара да взривявам.......не случайно бомбаджиите с джи ес ем детонатор който заловиха наскоро са от Троян / там съм отраснал...Бел.ред./ Единя даже ми беше съученик.....ама тва друга тема

Първия ми бомбен атентат с над 600 жертви беше на село в на баба ми и дядо ми пилчарника. Имаха огромен пилчарник в който тъкмо бяха докарали поредната партида около 5000 /няма грешка пет хиляди/ алки пиленца. Дядо ми тъкмо беше се завърнал от чужбина и ми беше донесъл дже кутии с х 100 пиратки вътре....кеффф...тогава в БГ не се продаваха никъде. Та.........по нататък е ясно....реших да видя какво ще стане ако гръмна три пиратки едновременно в пилчарника :ek:

след жестокия гръм......представете си 5 хил близо пилета се събраха едно върху друго в другия край на помещението на площ пколо 7-8 кв.метра.....от голямата врява баба ми дофтаса кат линейка, не като Бойко Борисов по-скоро

Аиде стига толкова за сега.......следващия път ще ви разкажа за периода ми на пребиваване в общижитието на Езикова гимназия гр.Ловеч....или по точно как се гаврехме с възпитателите и как бягахме по улука вечер за да отидем на диско....

ТУ БИ КОНТИНЮЕД...

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Пуснах на 4и4о ИЛИЯ в аспуха една ми6ка ,пък бащата се избазикал 4е можела даму изгризе БУТАЛАТА.И тои си свалял гурнетата после

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Quixzole, направо се попиках от смях с твойте премеждия в гардероба!
Айде сега да разкажа и аз една-две случки.
1. Бил съм на няколко месеца, когато са ми излезли някакви пъпки по главата. Завели не на доктор, той ми сложил марлички напоени с някакво лекарство но в момвнта в който са ме изтървали от поглед за около 5 минути аз съм свалил една от марличките и съм почнал да я смуча. Едва съм прескочил трапа.
2. Пак в този период съм направил опит да глътна пирон и естествено съм се задавил. Майка ми се опитала да ми бръкне в гърлото да го извади но не успяла, а аз съм почнал да посинявам. Съответно на бегом при доктор, там доктора направил каквото направил и ми извадил пирона от гърлото. В този момент двамата с майка ми започваме да ревем и доктора пита майка ми:
- Защо ревеш бе жена?
- Ами незнам, детето може да си е повредило гласните струни с тоя пирон...
- Не го ли чуваш как реве, наред са му гласните струни.
Айде сега да разкажа и аз една-две случки.
1. Бил съм на няколко месеца, когато са ми излезли някакви пъпки по главата. Завели не на доктор, той ми сложил марлички напоени с някакво лекарство но в момвнта в който са ме изтървали от поглед за около 5 минути аз съм свалил една от марличките и съм почнал да я смуча. Едва съм прескочил трапа.
2. Пак в този период съм направил опит да глътна пирон и естествено съм се задавил. Майка ми се опитала да ми бръкне в гърлото да го извади но не успяла, а аз съм почнал да посинявам. Съответно на бегом при доктор, там доктора направил каквото направил и ми извадил пирона от гърлото. В този момент двамата с майка ми започваме да ревем и доктора пита майка ми:
- Защо ревеш бе жена?
- Ами незнам, детето може да си е повредило гласните струни с тоя пирон...
- Не го ли чуваш как реве, наред са му гласните струни.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Соу.....летс континю май стори`s:lol:
Значи в подготвителен клас съм и правим стройка на ПОДГОТВАТА
ОК-ей де....не беше чесно...ама всеки тогава се бореше за оцеляването си
......Тенденцията тогава бше "батковците" от панса / Пансиона=Общижитието...Бел.Ред./ да строяват невръстните обитатели от 15-16 годишен произход да правят разни неща, който по това време са се правили само в казармата...Не е кой знае какво...ама всяка вечер имаше изпълнения , като откриване на паметника на "Незнайния войн" - / един е съблечен чисто-гол почти...и е завит с един чаршав....под акомпанента на тиха валсова музика...му се дърпа чаршафа и..........ПАМЕТНИКА Е ОТКРИТ
/....... или познатата на всички може би сценка "АВТОБУС" - Един Киртак седи на стола и върти некъв геврек...наподобяващ кормило на автобус
....пред него 4-и човека ...през двама клякат и стават, наподобявайки буталата на 4-и цилиндров двигател - Synchro
.....а отзад група млади ентусиасти наредени в две редици за мекици по 2-ма се клату6кат като 80-годи6ен пенсионер без карта в трамвай 1-ца
........да ама не, БАТЕ ГОЙКО от 11-ти клас минава в ролята на разгневения биК и събира по левче от всички пътници в трена.....който по-късно дели с другите хиени от випуска
......на края на шоуто викаха , че набраните средства са за Киндерите в Сомалия.......мдаааааааааааа....и ние така си мислехме
....Абе, важното е , че шоу ставашее.......най ме кефеше операция "КАСЕТОФОН" - с цветомузка за по-интересно
...Случката е следната: Двама начинаещи доброволци/ подготвителен клас- 16 години...Бел.Ред./ влизат без бой в гардероба/двукрилен/ и заемат позиция "stand by" :mha: ....OK-ей двете писти са готови за плейъра..........ама каде е цветомузиката...........още двама начинаещи доброволци/доброволец=добробит...т.е. бит с добри намерения
/ се притичат на помощ с чисто нови ръчички, измити и с навити до лактите ръкави............Ситуацията е следната: Първите двама се въртят-всеки в гнездото си /т.е. крилото си в гардероба/ и пеят избрана от всичи мелодия, а другите двама, качили се ана гардероба- също се въртят, но не синхронно и пляскат и махат с ръце точно като неонови лампички в диско клуб
.........абе многое яко, ама не докато дойде възпитателя...или Supervisor-a...както го наричахме англииските възпитаници на Гимназията......ОКЕЙ де..........КВО като дойде, ние нали го чакаме.......съученика ми с определено засилени наклонности в електро-бизнеса го чака да почука на вратата с 100% зареден кондензатор/20 хиляди волта...Бел.Ред./.....прицизно закрепен за дръшката на вратата....та точно в момента на почукване да се изпразни като разярен Бик върху на разгонена овца вълната.....ейййййййй..........баси писъка беше.....е тогава и бой ядохме де...ама както разбрахте и от преди6ния ми разказ, не ми бе6е за пръв
път
Следващия път
:
Как направихме Кур-Капан на Supervisor-a, Как изхвърлихме на един от панса телевизора от 4-я етаж, не бе за да видим как ще гръмне долу и т.н.т :mha: :mha:
Значи в подготвителен клас съм и правим стройка на ПОДГОТВАТА

ОК-ей де....не беше чесно...ама всеки тогава се бореше за оцеляването си

Следващия път

Как направихме Кур-Капан на Supervisor-a, Как изхвърлихме на един от панса телевизора от 4-я етаж, не бе за да видим как ще гръмне долу и т.н.т :mha: :mha:
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Quixzole,кефиш ме максимално
голям дивак си бил бе
и баща ми е завършил същата гимназия и е спал в пансиона,но единственото,което ми е разказвал е,че като дойдели нови попълнения се събирали горните курсове и им пяли:добре дошли о нещастни подготва итн.със сигурност и по негово време е имало такива неща,ама той си мълчи-разказвай да знам номерата и после ще проведа един разговор син-баща,да видим защо вика,че аз съм бил ненормалния в семейството

голям дивак си бил бе

и баща ми е завършил същата гимназия и е спал в пансиона,но единственото,което ми е разказвал е,че като дойдели нови попълнения се събирали горните курсове и им пяли:добре дошли о нещастни подготва итн.със сигурност и по негово време е имало такива неща,ама той си мълчи-разказвай да знам номерата и после ще проведа един разговор син-баща,да видим защо вика,че аз съм бил ненормалния в семейството

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2