Най-грозната столица !!!
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Най-грозната столица !!!
Колеги,искам да споделите мнението си относно грандиозното строителство в столицата,застрояването на свободните тревни площи и завзимането на парковете и местата за отдих ...
Днес като разбрах,че в кв."Борово" е заграден площада ,на който доскоро беше обръщалото на автобус 76,поради предстоящо строирелство на жилищна сграда направо си казах,че живеем в най-мръсната и отвратителна столица в Европа
Ей го Beograd,намира се на разстояние от 385 км сиреч оттук до Бургас... "Нищо общо"
Мисля си че това е най-близката столица оттук и че разликата като градоустройство и архитектура,подредба и комунално развитие е като от земята до небето
Паркове и зелени площи колкото щеш,там където има строителна площадка няма и помен от кал,както и от кал по пътищата от калните колела на самосвалите
Въобще си оставаме нещастни и това си е
А който си мисли,че сега е лошо ще му кажа и поговорката,която важи в пълна сила за положението ,в което се намираме а именно,че "когато е добре,може да стане зле а когато е зле ще стане още по-зле"
Георги Пенчев
Днес като разбрах,че в кв."Борово" е заграден площада ,на който доскоро беше обръщалото на автобус 76,поради предстоящо строирелство на жилищна сграда направо си казах,че живеем в най-мръсната и отвратителна столица в Европа

Ей го Beograd,намира се на разстояние от 385 км сиреч оттук до Бургас... "Нищо общо"

Паркове и зелени площи колкото щеш,там където има строителна площадка няма и помен от кал,както и от кал по пътищата от калните колела на самосвалите

А който си мисли,че сега е лошо ще му кажа и поговорката,която важи в пълна сила за положението ,в което се намираме а именно,че "когато е добре,може да стане зле а когато е зле ще стане още по-зле"
Георги Пенчев
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Еми точно на 10 метра от моят вход започнаха да строят блок. Макар че строежа е напълно нелегален (и по НоваТВ даваха репортаж) няма кой да ги спре и след 1 година всеки път като ям ще трябва да е на затворени прозорци,някой да не се покаже през прозореца да ми крадне яденето
Tux0 Ca !

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
SpUd3r написа:след 1 година всеки път като ям ще трябва да е на затворени прозорци,някой да не се покаже през прозореца да ми крадне яденето
Гледай позитивно на нещата - съседката ти по прозорец може да се окаже някоя засукана мадама и да прескачаш през прозорците по няколко пъти на ден

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Пенчев, напълно те подкрепям и съм съгласен с теб.
Живея точно под резиденция "Бояна" и тук е някакъв ад.
На "Околомръсното" има огромен бетонен център и там всеки ден е пълно с бетоновози, циментовози, самосвали и пр. камиони, които нагло заемат дори 3 ленти от широкия участък м-у "Детелината на бул. България" и бул "Бъкстон". Маневрират си, създават опасни ситуации, мърсят като негри и.....нищо.
В Бавария този възел да е закрит отдавна, но явно тук има яки поддръжници (силно корумпирани
). Къде е КАТ.
По рано висяха тези негодници, а сега са изчезнали от няколко месеца. Защо!!!
Защото им е платено и сега ни тероризират нас, а не истинските нарушители). В квартала е ужас. Постоянно пъплят тежки камиони, водачите им имат мозъци с размерите на пилешки и направо е по-тежко от военно занятие (бил съм командир на взвод в бойно поделение "първа степен" на Българската Народна Армия).
Сега по същество: чрез покупката с кредит на такива некачествени и съмнителни жилища се генерират зависими и напълно лумпенизирани хуманоиди с българско гражданство, които са готови да продадат дори най-близкият си човек за левче. Това е моралът на "Новите номади", които искат да унищожат всичко ценно и свято и да ни заробят.

Сега по същество: чрез покупката с кредит на такива некачествени и съмнителни жилища се генерират зависими и напълно лумпенизирани хуманоиди с българско гражданство, които са готови да продадат дори най-близкият си човек за левче. Това е моралът на "Новите номади", които искат да унищожат всичко ценно и свято и да ни заробят.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
12
Момчета, и по зле ще става според мен! Тая надежда, че някой ще направи градинките след като вече не остане място за строеж! Има си нормативни норми, но поради корупцията никои не спазва - по скоро си затварят очите! Аз живея в Младост 1А и тук като на шега си направиха повече сгради отколкото блокове има! Лудница
Строят копелетата - хубави блокчета, ама никой не чисти после!!
Мамка им...
Само да не нахлуят мноо селяни че вече ми писна...
аиии сектир
лека вечер на всички.
Строят копелетата - хубави блокчета, ама никой не чисти после!!
Мамка им...
Само да не нахлуят мноо селяни че вече ми писна...
аиии сектир
лека вечер на всички.
да zа жалост наистина най-гроzната столица сме, спор няма
(е, в албания или африка са по-zле предполагам
). прага и будапеща не ги броиме, но дори и счупени столици като братислава и дори белград има с какво да се похвалят. но не е като да можеш да кажеш на чужденците, "елате в софия, тук е супер" (е, като иzключиме zа пичките и простотията погледната в добрата(по-голямата
) и страна
).
а zа отвратта от калта и строителството... поzнавам една такава батка дето строи блокчета(може и zа негови блокчета да става въпрос в младост, zа които по-горе се спомена) и кърти арни кинти, ама не е луд тоя който яде чиzбургера
, а тоzи който му го дава... демек докато може да се zаобикаля zакона с кинти(връzки и т.н.), zа жалост ще се zаобикаля и ще се прави цигания. в крайна сметка никой в биzнеса не е филантроп
и всеки се стреми да максимиzира печалбата си и да минимиzира раzходите си, нАучно каzано
.
а държавата е тая дето трябва да гледа да контролира така нещата, че да не са преебани гражданите. демек докато иzлиzа по на далавера да се прави мръсотия и да се вдига шум, ми ще се вдига.
ще видиме сега само тоя бастун мутрата борисов какво ше направи. сметам нищо, вие как мислите?
е, да не zабравяме, че zапълни дупката при ндк в деня след като го иzбраха, викам аре стига му толкова работа...

а zа отвратта от калта и строителството... поzнавам една такава батка дето строи блокчета(може и zа негови блокчета да става въпрос в младост, zа които по-горе се спомена) и кърти арни кинти, ама не е луд тоя който яде чиzбургера

а държавата е тая дето трябва да гледа да контролира така нещата, че да не са преебани гражданите. демек докато иzлиzа по на далавера да се прави мръсотия и да се вдига шум, ми ще се вдига.
ще видиме сега само тоя бастун мутрата борисов какво ше направи. сметам нищо, вие как мислите?

е, да не zабравяме, че zапълни дупката при ндк в деня след като го иzбраха, викам аре стига му толкова работа...

Re: Най-грозната столица !!!
Penchev написа:...
Георги,бате...... чак сега ли забелязваш този факт

София не става за нормален живот

Цялата тази работа е гавра с хората и малоумие

А помислете си къде все пак ще паркират обитателите на всички тези блокове като нямат гаражи...няма паркинги...само блокове и тесни улици!При това блоковете хич не са малки....Помислете си по този въпрос!
В бъдеще ще се изнеса от този пропаднал ***** град.....

Извинявайте ако съм досадил на някой с този пост,но факт е че в Борово строителството е меко казано силно...
И всичко това става пред очите ми....
Нямам какво повече какво да кажа освен едно

П.С искам да живея в някой малък град като Монтана например....
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Ужас стана.Тука в Младост полудеха.Ставаме шоу.Отсреща комшията,че ми набоде кюфтето.Нема градинки нема нищо.Само блокове
Лошото обаче е за автомобилите,защото около строежите са пирони,железа и т.н.Вече 3 пъти пукаме гума
Лошото обаче е за автомобилите,защото около строежите са пирони,железа и т.н.Вече 3 пъти пукаме гума

ТДС - Турбо Див Селянин
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ей за Младост е ебати трагедията, то верно че има место за застрояване, ама като знам какво беше и какво е сега, направо ми се реве. Верно че от преди 10 години до сега разликатъа е огромна, квартала е модернизиран и т.н., ама тва на нищо не прилича, строи се по път и над път, преди имаше сумати зелени площи други, а сега почти нищо не е останало и всеки път си викам, е сега повече нема да строят вече понеже няма място, а то се оказва че на сутринта като стана и току виж цъфнал някой нов блок 

Re: Най-грозната столица !!!
Penchev написа:Колеги,искам да споделите мнението си относно грандиозното строителство в столицата,застрояването на свободните тревни площи и завзимането на парковете и местата за отдих ...
Днес като разбрах,че в кв."Борово" е заграден площада ,на който доскоро беше обръщалото на автобус 76,поради предстоящо строирелство на жилищна сграда
Ама това вярно ли е?

Спирам дотук, че се позабравих, но много дразнят тия незаконни "безчинства". Трябва ли да се случи НЕЩО, че да се спре с това???

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Даа Kamenito,сигурно имаш предвид ул."Пирински проход" - и там е лунен пейзаж,както навсякъде впрочем ...
Ще станем нещо като голям Индийски град - никаква инфраструктура,всичко безразборно разхвърляно/застроено и ... не ми се мисли
Slavi_m - аз сега не съм го забелязал,работата ми е свързана с това строителство,навътре в нещата съм в известен смисъл ...
Лоша работа
Георги Пенчев

Ще станем нещо като голям Индийски град - никаква инфраструктура,всичко безразборно разхвърляно/застроено и ... не ми се мисли

Slavi_m - аз сега не съм го забелязал,работата ми е свързана с това строителство,навътре в нещата съм в известен смисъл ...
Лоша работа

Георги Пенчев
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ми като чета само тук в Хиподрума е екстра..?
Тука няма около нас строежи, тихо, има хубави градинки...
Митко ///MPower-а да каже..
Тука няма около нас строежи, тихо, има хубави градинки...

Митко ///MPower-а да каже..

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Penchevvvvvv бритчед
струва ми се ,че всеки път като дойдеш във Варна и после две седмици се разоччароваш от София
струва ми се ,че всеки път като дойдеш във Варна и после две седмици се разоччароваш от София

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2