какво сънувахте последно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

какво сънувахте последно?

Мнение от alx » 20 Юли 2011, 21:42

аз кви ги сънувам напоследък- не е истина. алтерего-то ми явно е станало много вокално и иска да ми обяснява неща- само дето аз не вдявам...

като се има напредвид че почти никога не сънувам... но за последния месец сънувах няколко пъти. освен ако не е сутрин рано и не се събудя докато сънувам- не помня какво е било.. но напоследък явно спя по-плитко и се будя докато сънувам... и ... в мене живее някакъв дето не го познавам. определено...

последния ми сън от снощи беше че си карам в тъмното (ама без фарове, но знам къде е пътя и си карам съвсем спокойно). по едно време ми светват фаровете и виждам някаква жена с дете. спирам. тая същата жена в съня си спомням, че в предишен сън искаше да ми даде детето си защото било мое... та аз се приготвам сега и си викам "тоя път няма да мине номера- едно ми стига". спирам и тя ми вика- "ти що спря? искаш да ми вземеш детето ли"? ама ще ме набие още малко. и аз и викам "ама ти нали ми го даде преди време? сега това друго ли е"?... "не, същото е ама това няма да ти го дам"... и аз се сконфузих и се събудих...

баси глупостите.... баси сериала... това жените сте да си е*е майката... :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Re: какво сънувахте последно?

Мнение от Krasimir19 » 20 Юли 2011, 21:48

:weed: :weed:. Аз почти никога не помня какво съм сънувал, но ако гледаме според съня може да очакваш детенце от някоя твоя позната. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 20 Юли 2011, 21:49

Намали стреса и увеличи почивката.Ще помогне да сънуваш по-малко и да спиш повече.
При мен последната стресова сънна ситуация беше от преди няколко дни.Това което помня е че си карах колата на някъде и усещам нещо ми тегли на някъде предницата и спирам да видя какво се получава.
Гледам развили ми се болтовете на джантата и тя почти изпаднала заедно с фланците.
Тръгнах да натягам и видях,че нямам ключ от там се качих на колата и тръгнах на някъде както си е така колата обаче,о чудо колата си продължи без да изпаднат тия джанти.И пустата аларма звънна и се събудих. :mhihi:
Изветряла ралта. :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 20 Юли 2011, 21:54

alx написа:
.....

Вероятно има нещо,което силно искаш, а все не можеш да стигнеш...

Много болна тема започна..
Аз сънувам всяка нощ,изключително кошмари,будя се, стоя 30тина мин да мине съня..уж...и заспивам,тогава става страшно..Помня всичко без изключения..
Сънищата се повтарят повечето с различни хора и места..

Преди 4-5 години сънувах едно момиченце, русо с къдрици.. намирах го в квартала или в Люлин до училище и търсеше родителите си..тоест ги търсехме заедно...
Небето винаги се смрачаваше,а косата и все така блестеше все едно слънцето грее в нея, а очите и бяха в сълзи...
Сънувах редовно и че съм в асаньор и падам надолу и изведнъж рязко нагоре и излитам от блока в облаците...
после падах...само падане...
Сънувах,че има вампири в блока на баба ми в Младост, тя е на 16ти от 17 етажа и политахме от площадката горе на последния етаж между входовете, но те ме гонеха...
будила съм се от сънища,обляна в пот и с болки в мускулите ...

Колкото и да мога да обясня чуждите сънища,моите не мога и не спират откакто се помня..
Най-гадния сън обаче беше на една операционна маса,как едно нещо с качулка ми говори...говори...
Мислех да не се включвам в темата,но...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 20 Юли 2011, 21:56

Хахаха яка тема. Аз пък да питам за филма Inception. Замисляли ли сте се, че може да има нещо общо и с истинския живот? :weed:

Иначе аз рядко сънувам. Но ми се е случвало да сънувам еднакви сънища или подобни.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 20 Юли 2011, 22:04

Аз не помня какво сънувам ... рядко са кошмари. А какво ще кажете за мокрите сънища, случва ли се? И ако да колко често :)

Аватар

Мнение от Хаос » 20 Юли 2011, 22:38

обикновено сънувам как някой нахлува в апартамента, става престрелка, ръкопашен бой, трупове
сънувам починали хора или как хора умират
сънувах преди как асансьора ми спира не случайни етажи и не мога да се прибера
сънувал съм как се давя
обикновено някой умира, ама не роднина
а роднините или са вече умрели, а аз знам, че са умрели, или почти умират, но оцеляват благодарение на разни не съвсем нормални стечения на обстоятелствата
след като леля почина я сънувах, знаех че е умряла и се чудех как е дошла, разпитвах я за това какво става след смъртта и тя ми обясни, ама не помня какво точно, само че говорих с нея надълго и широко

некви такива ми ти работи
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 20 Юли 2011, 22:45

Eйй тамън снощи сънувах 1 простотия ,че имам към 300 - 400 лв. на пачка по 20 и по 50 в сладоледена кутия и като станах ми беше много гадно ,че не е найстина :( :ok: :weed:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 20 Юли 2011, 22:51

Ми за последно не се сещам какво сънувах. Но обикновено сънувам неща от ежедневието - че регулирам предници, седалки-корита, и всякакви глупости :mhihi: Кошмари да чукна на дърво много рядко имам. Често се случва да сънувам едно момиче, ама това е съвсем друга история :mhihi: какво да направя, че е толкова сладка :winky: Иначе интересно е, че като се събудя или помня точно какво съм сънувал, или имам само бегли спомени, и покрай обед ми се прояснява. Някой ако знае на какво се дължи това, че не ми се занимава да търся инфо за сънища, краткотрайна памет и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Юли 2011, 23:01

Сънувах, че си карам Е30-ката, после съня се материализира, щото трябваше да ставам и да пътувам 40 км до работа :driving:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 20 Юли 2011, 23:43

Кошмари не съм сънувал, за щастие :D

Сънувал съм как участвам в спасителна операция в САЩ срещу някви извънземни динозаври, яко пуцане и прахоляк беше :paranoid:
Сънувал съм как карам М6 и някакви мутри с G-класи ми препречват пътя и започваме да се стреляме :kuku:
Сънувал съм как наблюдавам патрулка и КАТ-аджии, които спират бяла Е30-ка за проверка и карат шофьора да отвори багажника, а вътре имаше 2 трупа и 4-5 чувала с кокаин :conf:
Сънувал съм как имам 3 Х6-ци и се чудя откъде да намеря гаражи за тях :lol:
Сънувал съм как се запознавам с русо момиче в хотел, в което впоследствие се влюбвам ии си я гушкам ли, гушкам, но пък тя постоянно си говореше с някакъв тип и ми идваше да го пребия :mhihi: Но 5 месеца по-късно това ми се случи и наистина, тогава си спомних за тоя сън ии :paranoid: А момичето и наистина предпочете друго момче пред мен :shock:
Сънувал съм как изпушвам 3 кутии цигари за 20 минути (а по принцип не пуша) :smoke:
Сънувал съм, че имам дете :roll:
Сънувал съм как дрифтя нощем по централните улици и тамън излизам от един от завоите и насреща ми - патрулка. Спирам, слизам бесен, понеже ми бяха развалили кефа от целия завой, доближавам се към патрулката, отварям шофьорската врата иии.. eдна приятелка кара колата :shock: При което тя ме пита "Кво правиш по улиците ти бе?!", а аз "Хъхъ, как сме тая вечер", хванах я и я изхвърлих от седалката, качих се в патрулката, пуснах сирената ии карах из града пак настрани с вратите (явно Астрата е била на задно 8))
Сънувал съм, че съм в базата на Манчестър Юнайтед и трябва да я взривя :paranoid: Намерих стаята на Бербатов и там сложих бомбата, след което тръгнахме да бягаме с някакво момиче с черна S-класа, нея я заловиха (и аз не разбрах как), при което обезумях, слязох, извадих един автомат и ги нагърмях :bang:
Сънувал съм, че съм футболист и съм с контузия. Даже си говорих с Дейвид Бекъм за контузията ми, той сподели, че преди имал същата, та даже се и разплака (бе кво разплака, рева като вдовица за к*р :lol:)
Сънувал съм, че съм на финала на Уимбълдън и Надал ще бие сервис.. И става едно джудже от публиката и го прострелва в ръката :conf: Паника, всички бягат насам-натам, джуджето избяга, отмениха финалът.. Хващам си полета аз наобратно и на следващия ден тръгвам да излизам аз от нас и гледам това същото джудже пред нас, тръгнах да го гоня, звъннах на ФБР и им казах "Елате си приберете нападателя", но в крайна сметка го хванах и го убих :dunno:
Сънувал съм как 2-ма приятели играят тенис в някакво огромно хале ии ги чакам да свършат и да почваме двойки.. Свършват те и ги питам "Ще играем ли?" и те "Не" и аз нещо се разсърдих и тамън да почна да ги псувам, пристига супер яката мацка отнякъде и само я поглеждам и й казвам "Искаш ли да се ...", тя само кимна и отидохме в съблекалните :paranoid: Изведнъж тя ми изчезна, а аз се пренесох в квартал Дружба и виждам една приятелка и й разказвам за въпросната девойка от тениса и я помолих да ми помогне да я намерим :shock: Ходим ние, ходим и спираме пред един блок и тя ми го посочва "Ей тук живее".. Отпред имаше дядовци и баби, описах им как изглежда момичето и те я повикаха.. Слиза след малко тя и я питам аз за двете й имена.. Тя ми ги каза.. И аз изваждам един бял лист с някакви данни по него и й викам "МИ ТО ТЕ НЕМА У FACEBOOK МА" :lol: :lol: :lol: И се събудих :kuku:
Сънувал съм как целият ми бивш клас сме на de_dust2 (ех, тоя CS), един съученик има рожден ден ии психологът от училище ни раздава ледени сокчета :kuku: :lol:
Сънувал съм как съм в София и помагам на колегата с розите (ако помните тази тема, в която един колега искаше да изненада любимата си, като различни непознати й дават по 1 червена роза на определен период) :D
Сънувал съм как седя в Порше Кайен в 2-3 през нощта насред парк ии си говоря по телефона, Поршето мърка тихо, тихо ии фаровете са на къси.. По едно време се задават 2 коли от дясната ми страна и аз превключвам на габарити, при което онези намаляват и бавно-бавно се провлачват покрай мен и гледат в тъмните ми прозорци.. Изведнъж захвърлям телефона на седалката до мен ии газ до долу и тръгвам надолу към центъра на града.. И както си карам виждам в насрещното е такъв гангстерски автомобил, а вътре 8 човека от тия, а зад въпросната кола движи черна S-класа и вътре Първанов :lol: Та тая гангстерската кола тръгва да ме притиска и да ме изблъска от пътя, щото пазят Първанката, разбираш ли :lol: Аз натиснах още по-силно педала на газта и минах малко наляво, та да карам срещу тях, и им присветквам с дългите и те се отдръпнаха :kuku:
Сънувал съм как ме возят по някакъв заснежен път в Австрия, като надолу беше пропаст.. И не разбрах шофьорът какво направи, тръгна да излиза от платното надясно, колата се блъсна в една скала, отскочи и тръгна да пада в пропастта.. до това време бях с отворени очи в съня, погледнах накъде хвърчим, тогава затворих очи и се замислих "Какво ли ще стане сега?! Дали ще оцелея или ще умра?! Ще оцелея бе.. А Криси.." (една миналогодишна моя тръпка :)) и в тоя момент сякаш сънят ми се изпари на мига и се събудих :confused:
Сънувал съм как съм с приятели и някакъв психопат ни напада да ни бие :roll: И почваме ние да го бием, но онзи не пада и не пада :mrgreen: Накрая почти ме нокаутира и се зае да бие друг приятел, а на мен ми попадна една крива лопата, изправям се бавно, казах му "ЕЙ, ШМАТКО ТАКАВА", онзи се обърна и му дернах един в муцината и той умря :conf:

Та така :D
П.П. Не пуша, не друсам, не шмъркам! :mhihi:
Последна промяна M3 E92 на 20 Юли 2011, 23:48, променена общо 3 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 20 Юли 2011, 23:43

:kuku: :kuku: :mhihi: :mhihi:
не спираш да се ебаваш с "простолюдието"....но аз те разбирам ...донякъде
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 20 Юли 2011, 23:49

По доста време съм на работа - в офис де. Доста-доста между 9 и 11 часа дневно. И сънувам някви кошмари постоянно, сутрин ставам като пребито куче, едвам се концентирам на работа. В единия или два дни седмично в които стана свеж - съм коренно друг човек - настроение, концентрация, върви работата, абе всичко 6+. През другите 90% от времето .... нямам желание за нищо. Ходил съм на лекар и ми викат - нищо ти няма :mhihi:
А да, като работех като ненормален по 12-14 часа дневно не спях по много, ама легнех ли- бях труп. Ич ми не беше до талъсъми, вампири, като ги видех на сън и ги хващах на работа :D
Какъв е извода - бачкайте си по много време физически труд и т'ва дали сънувате кошмари ще ви е точно последния проблем :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Юли 2011, 0:43

Кошмари сънувам един път на 10 години, или поне такива които да помня.
Иначе обичайно сънувам как си карам баварката :smoke: :smoke: :smoke:
В интерес на истаната май друго не сънувам или няма спомен :roll:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Юли 2011, 0:44

Сънувам всяка вечер от едно 3-4 години. Няма такива сънища, сериозно....... 10 страници романи само ще станат от мен..
Иначе последно сънувах, че ме пробождат със пила за нокти и тръгвам пеша от центъра към болницата и отивам в някъв парк дето Стоичков коси тревата(онзи ден на път към басейните, гледахме един циганин как стрижеше тревата в Кайлъка и от там). Напоследък сънувам, как се катера някъде, мн стръмно и лаза по земята и се хващям за някви треви и корени и се спасявам. Или пък винаги като сънувам, че карам мотор или колело. Държа егати баланса, мога да го карам само на задна или на предна гума. Сънъвал съм, че с бащата крадем Е39 М5 и го караме на умирачка. Доста често ми се повтарят сънищата и знам какво става и какво да правя. Не пуша, не смъркам и не пия :mhihi:
Незнам на какво се дължи, ама от 2 седмици сигурно всяка вечер сънувам приятелката :shock: . Често сънувам че карам Е30, може би защото ми е мечта.. :angel: , сънувам и често семейството ми. Например оня ден сънувах как братчетми си е купил Е36 М3 седан автомат и прави донъти и после ме вози по центъра с 160 мили, и тръгва да спира и неможем да спрем :shock: . Сънувал съм, как воза семейстовото ми в колата и опускам завоя и в един дирек и тъкмо да се ударя и се събуждам. :conf: Винаги, когато тръгна да бягам, все едно някой ме спира и се движа хипер бавно или като тръгна да се бия, нещо ми спира ръката. Преди 5-6 години сънувах много често, че оствам без гащи някъде на оживено място. :mhihi: Сънувам, че като скоча, лета 20м височина и 50м дължина :shock: , винаги като скачам от сгради, знам че нищо няма да ми стане, ама се притеснявам супер много. Сънувал съм и че пикая в тоалетната :ranting: :mhihi: . Като гледам нещо от Плевен сме яко облъчени :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата