Помощ за събиране на регистрации
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Помощ за събиране на регистрации
Здравейте колеги, имам една много проста молба и ще се радвам ако отделите по 1-2 минутки за да си направите регистрация. Когато някой си направи регистрация от моя линк аз получавам 1.25$. Когато си направите акаунт ако ви се занимава може и вие да си спечелите някой друг долар. Минималната сума която трябва да имате събрана за да ви преведат парите е 80 долара. Когато си направите акаунт (ако ви се занимава да събирате пари) имате няколко куеста които ви носят общо 27 долара и остатъка до 80 вие трябва да го съберете. Пиша тези подробности за да се знае за какво се регистрирате а не после някой да каже, че се възползвам и ги карам да се регистрират без да знаят за какво. Регистрацията отнема 1-2 минутки и ако не ви се занимава да събирате пари само това ще трябва да направите за да ми помогнете. Ето го и линка http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=b0bituy
Благодаря предварително на всички които ще се регистрират.
Благодаря предварително на всички които ще се регистрират.

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Помощ за събиране на регистрации
Имаш 2 от мен.. успех 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Несе надявай много това е образно казано като ПОКЕР ТУРНИРИТЕ в КАЗИНАТА, като събереш над 51% и някоя сутрин ще разбереш че акаунта ти е заклучен а времето което си загубил за субиране на $ е за твоя сметка.Визирам сайта : http://www.pogo.co.uk където ми блокнаха акаунта със 120.000 $ от ОМАХА ПОКЕР и близо 2 месеца безсънни нощи в турнирите им за набиране на сумата. Лесни пари няма, УСПЕХ
П.С. Ако някой колеги играят там могат дами видят акаунта: rosenbmwe30
П.С. Ако някой колеги играят там могат дами видят акаунта: rosenbmwe30
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
Като цяло и аз не вярвам в такива сайтове но нищо не ми коства да пробвам. На ден имам точно по 5 минутки работа а хората които се регват по 1.
Ако на някой колега му трябват подобна помощ да ми пише.
Ако на някой колега му трябват подобна помощ да ми пише.

Walter Röhrl

Walter Röhrl

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
Днес се разрових из гугъл да видя дали има коментари за този сайт и.... http://pari-ot-internet.com/forum/viewtopic.php?t=3063 Темата може да се заключва. Извинявам се на колегите на които им загубих времето да си играят да се регистрирват но просто снощи не бях в състояние да се ровя в гугъл... Най-хубавото нещо в тази тема е, че доста колеги се регистрираха и се опитаха да ми помогнат и с ръка на сърцето мога да заявя, че това е най-добрия форум с най-добрите и отзивчиви колеги. Като цяло това е единствения форум в който темата беше одобрена 

Walter Röhrl

Walter Röhrl

6 мнения
• Страница 1 от 1