Gmail и MacMail5
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Gmail и MacMail5
Като видях колко спецове има по iOS тун не се съмнявам, че и с това някой ще помогне.
Значи проблема е следния. Искам да си ползвам Gmaila с мейл програмата на мака. Самият акаунт си го добавям без проблем, виждам си пощата.. но- когато си отворя програмата в ляво ми дава Mailboxes с полета в него Inbox, Draft и Sent и под него вече имам Gmail с полетата, които си ги имам и в уеб формата на Gmail.
Като получа поща писмото отива и в Mailboxes-Inbox и в Gmail-Важно (не знам що така са го кръстили джимейлския инбокс).
Въпроса е как да разкарам това Mailboxes и да си имам само Gmail?

Значи проблема е следния. Искам да си ползвам Gmaila с мейл програмата на мака. Самият акаунт си го добавям без проблем, виждам си пощата.. но- когато си отворя програмата в ляво ми дава Mailboxes с полета в него Inbox, Draft и Sent и под него вече имам Gmail с полетата, които си ги имам и в уеб формата на Gmail.
Като получа поща писмото отива и в Mailboxes-Inbox и в Gmail-Важно (не знам що така са го кръстили джимейлския инбокс).
Въпроса е как да разкарам това Mailboxes и да си имам само Gmail?
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Re: Gmail и MacMail5
Не знам дали има начин да се направи, но понеже в момента със сигурност ползваш IMAP протокола - опитай да настроиш Gmail през Exchange протокола да видиш дали ще излязат както искаш. Казвам го без да съм проверил, но има шанс. В настройките на Gmail има инструкции за настройка на различните видове протоколи.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Gmail и MacMail5
В крайна сметка го направих с РОР. Малко проблем има с изпратените, че се налага да ги филтрирам за да идат в правилната папка, но май работи добре за сега.
3 мнения
• Страница 1 от 1