Gmail и MacMail5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Gmail и MacMail5

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2011, 18:43

Като видях колко спецове има по iOS тун не се съмнявам, че и с това някой ще помогне. :mhihi:
Значи проблема е следния. Искам да си ползвам Gmaila с мейл програмата на мака. Самият акаунт си го добавям без проблем, виждам си пощата.. но- когато си отворя програмата в ляво ми дава Mailboxes с полета в него Inbox, Draft и Sent и под него вече имам Gmail с полетата, които си ги имам и в уеб формата на Gmail.
Като получа поща писмото отива и в Mailboxes-Inbox и в Gmail-Важно (не знам що така са го кръстили джимейлския инбокс).
Въпроса е как да разкарам това Mailboxes и да си имам само Gmail?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Re: Gmail и MacMail5

Мнение от Gemar » 25 Юли 2011, 17:59

Не знам дали има начин да се направи, но понеже в момента със сигурност ползваш IMAP протокола - опитай да настроиш Gmail през Exchange протокола да видиш дали ще излязат както искаш. Казвам го без да съм проверил, но има шанс. В настройките на Gmail има инструкции за настройка на различните видове протоколи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Gmail и MacMail5

Мнение от bum_bum » 25 Юли 2011, 18:04

В крайна сметка го направих с РОР. Малко проблем има с изпратените, че се налага да ги филтрирам за да идат в правилната папка, но май работи добре за сега.
Изображение

Назад към Извън Темата