Глобул ни мамят!!!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Глобул ни мамят!!!
Добилият популярност с "изгодността" си Б-конект Фрии на Глобул изненадващо за собствениците му бе с редуцирани условия! На Глобул им скимнало, че не са "на далавера" от офертата и намалили безплатните разговори от Безкрай до 360 мин.
Разкритието бе направено в предаването "Господари на ефира" по Нова ТВ!!!
Без коментар.... А как се изкушавам да направя

Разкритието бе направено в предаването "Господари на ефира" по Нова ТВ!!!
Без коментар.... А как се изкушавам да направя

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Черешката в мелбата е, че Директор Правен отдел - Михаела ......, Ни успокои, че в знак на великодушие тези, които не са съгласни могат да си върнат парите?!!!!?
Лелче, а лихви, а пропуснати ползи
Апропо Глобул вече отнасят четвърто наказание от комисията за защита на потребителя
Глобул - за да те чуят (ако си платиш
)

Лелче, а лихви, а пропуснати ползи

Апропо Глобул вече отнасят четвърто наказание от комисията за защита на потребителя

Глобул - за да те чуят (ако си платиш

Не топлата вода, ами направо колелото са открили. Който още лапа по тея безплатни оферти тряа да е ... няам думи. А мене най-вече ГЪЗЪ ме боли от тая раута. Айде ся да си вземеме всички по супорнайсе апарата и да имаме един глобул семеен план, едно б-фрее, една м-телска безплатна, една м-телска не знам си кфа друга с тънка оферта, една служебна, една на вивател и да се разхождаме с раница телефони и като звънне някой да ровиме в торбата и да си играеме тука има тука нема... и до като намериш търсения апарат на тоя отсреща му писнало да звъни вече. Или пък да не може да се обади човек след 9, щото всички им се налага някъде да се обадят и глей ся как няма свободна линия... ми то тва си е само за ... Долу М-тел, долу Глобул, долу Вивател. Да живей БТК. Алилуя.
ПС. Никой да не се обижда, но да си купиш такава тарикатска карта, била тя М-тел или Глобул, тряа и ти да си някой баш-тарикат.
ПС. Никой да не се обижда, но да си купиш такава тарикатска карта, била тя М-тел или Глобул, тряа и ти да си някой баш-тарикат.
Последна промяна eraziel на 03 Дек 2005, 3:35, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: Глобул ни мамят!!!
Ачо написа: Безкрай до 360 мин. :
300 мин. имам от тази карта.... нищо работа ...4,80 на месец такса да говориш е 1 номер...ми поне като намалиха минутите да бяха свалили месечната такса
- RS-MAD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 M5
Re: Глобул ни мамят!!!
Терзийски написа:Ачо написа: Безкрай до 360 мин. :
300 мин. имам от тази карта.... нищо работа ...4,80 на месец такса да говориш е 1 номер...ми поне като намалиха минутите да бяха свалили месечната такса
Споко една такава карта по която се говореше по 12 часа дневно в момента е с 60 минути , за всеки различно

MADNESS MOTORSPORT - CHIP TUNING, DPF REMOVAL, DYNO MACHINE
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=326910

http://www.youtube.com/user/devilvas/featured
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=326910

http://www.youtube.com/user/devilvas/featured
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
В интерес на истината аз не съм получавал съобщения за спиране за ограничения... защото аз от самото начало не съм прекалявал е не, че не съм за един месец имах 20 часа но бледнеех пред другите където не затваряха телефона с часове ...... и сега незнам май имам и аз 300 мин. като всички нямам си и представа щом не ме известяват значи не съм ги предвишил

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Аз предлагам всички да се снабдим с радиостанции. Само трябва да бутнем нещо на комисията за регулиране на съобщенията да ни осигури достатъчен капацитет на свободните честоти, за да не става както Мтел след 9 часа с безплатна Prima 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
и полицията 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2