Терориста от Норвегия
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Терориста от Норвегия
Тъй като не видях тема по въпроса реших аз да я пусна.....Та какво мислите за случилото се и за мотивите му ?

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Терориста от Норвегия
мотивите са ок... случилото се не е добре... направо идиотски зле...
Бог да прости... абсолютно невинните загинали ...
Бог да прости... абсолютно невинните загинали ...
Човека каза, че очаква 95% от хората да го осъдят, а само 5% да го подкрепят. Като чета обаче, какво се пише по българските форуми оставам с впечатлението, че се подкрепя поне от 50% от българите 

Не Мы такие, Жизнь такая
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
На мен ми е чудно, как ще убие толкова много хора, без никой да го обезвреди 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
UBAH5 написа:На мен ми е чудно, как ще убие толкова много хора, без никой да го обезвреди
Ми всички полицаи са били в столицата заради взрива....
Аз лично донякъде подкрепян идеите му, но в никакъв случаи методите, жалко за невинните деца

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ми ако слушаш атакисти често, то неговите виждания са като приказка за лека нощ в сравнение с наще... лошото е метода на налагането на тези виждания... то не налагане, по-скоро привличане на вниманието върху тях... много брутално обаче...
Когато паднеш на нивото на някой (в случая на нивото ислямските терористи) ти ставаш част от тях...
Или както се казва контраизродщината (в отговор на някаква първоначална изродщина) също си е изродщина.
Или както се казва контраизродщината (в отговор на някаква първоначална изродщина) също си е изродщина.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
То е ясно,че няма нормален човек да подкрепя насилието..
Има колеги от форума,които живеят там и знаят по-добре,но и аз съм пребивавал там и от лични впечатления мога да споделя,че тепърва ще имат проблем с "ново"скандинавците..
Имигранти има там от цял свят-заради устройването на бежанците от Ирак,бивша Югославия,смесените бракове с азиатки и т.н...
Но специално арабите/турците всички знаят ,че мнозинството от тях не се интегрират-много от тях дори не учат езика..
И това е по-малкият проблем-защото са основна част от крими контингента-дрога,кражби,рекет(да,дори и рекет..)
И за съжаление рано или късно скандинавците трябва да почнат да търсят решение ..
Има колеги от форума,които живеят там и знаят по-добре,но и аз съм пребивавал там и от лични впечатления мога да споделя,че тепърва ще имат проблем с "ново"скандинавците..
Имигранти има там от цял свят-заради устройването на бежанците от Ирак,бивша Югославия,смесените бракове с азиатки и т.н...
Но специално арабите/турците всички знаят ,че мнозинството от тях не се интегрират-много от тях дори не учат езика..
И това е по-малкият проблем-защото са основна част от крими контингента-дрога,кражби,рекет(да,дори и рекет..)
И за съжаление рано или късно скандинавците трябва да почнат да търсят решение ..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абсолютно НИЩО не оправдава убийството на толкова много хора, при това е подготвяно доколкото разбрах години... Тези хора са психично болни и ... не знам какви присъди им се полагат просто...
Не чувствал вина... да отнемеш толкова човешки животи и да съсипеш още два пъти по толкова на близките на загиналите... Думи няям просто

Не чувствал вина... да отнемеш толкова човешки животи и да съсипеш още два пъти по толкова на близките на загиналите... Думи няям просто

В едно убийство няма нищо хубаво - и може би единственото положително нещо в случая е, че такива случки отприщват голям общствен дебат и най-вероятно ще са катализатор при решаването на проблема с не-коренните-европейци. Десетки години наред имигрантите бяха оставени на самотек, но сега става ясно, че за тези години леко са изнагляли - не само не искат да спазват европейските традиции, ами искат европейците да се съобразяват с техните изгъзици (напр. фереджета), които нямат никаква почва в Европа.
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
Големия проблем са главно имигрантите от арабските страни,живял съм известно време в Франция и там има квартали където ще си помислиш че си в Мароко.Тези хора не искат да се интегрират в обществото по-никакъв начин.Имах съсед от Пакистан който живее в Марсилия от 25 години и не говореше почти никакъв френски.Същото е положението и в Белгия,Холандия,Германия и др.Има тенденция европеиците да стават все по-нетолеранти, но все си мисля че насилието не е решение за проблема.

Helix написа:Големия проблем са главно имигрантите от арабските страни,живял съм известно време в Франция и там има квартали където ще си помислиш че си в Мароко.Тези хора не искат да се интегрират в обществото по-никакъв начин.Имах съсед от Пакистан който живее в Марсилия от 25 години и не говореше почти никакъв френски.Същото е положението и в Белгия,Холандия,Германия и др.Има тенденция европеиците да стават все по-нетолеранти, но все си мисля че насилието не е решение за проблема.

За европейците насилието е сигналната лампа, че нещо трябва да се направи, за да се реши проблема БЕЗ насилие.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Helix написа:Големия проблем са главно имигрантите от арабските страни,живял съм известно време в Франция и там има квартали където ще си помислиш че си в Мароко.Тези хора не искат да се интегрират в обществото по-никакъв начин.Имах съсед от Пакистан който живее в Марсилия от 25 години и не говореше почти никакъв френски.Същото е положението и в Белгия,Холандия,Германия и др.Има тенденция европеиците да стават все по-нетолеранти, но все си мисля че насилието не е решение за проблема.
хехе , питали един , кой е първия арабски град през който преминава ралито Париж-Дакар и оня без да се замисли казва - Марсилия !

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
flame написа:Helix написа:Големия проблем са главно имигрантите от арабските страни,живял съм известно време в Франция и там има квартали където ще си помислиш че си в Мароко.Тези хора не искат да се интегрират в обществото по-никакъв начин.Имах съсед от Пакистан който живее в Марсилия от 25 години и не говореше почти никакъв френски.Същото е положението и в Белгия,Холандия,Германия и др.Има тенденция европеиците да стават все по-нетолеранти, но все си мисля че насилието не е решение за проблема.
Насилието е решение за простите индивиди (крайни ислямисти, мързелеви гърци и пр.).
За европейците насилието е сигналната лампа, че нещо трябва да се направи, за да се реши проблема БЕЗ насилие.
според мене коня е окончателно изпуснат , тука живеят вече второ и трето поколение мангасари с частична интеграция , ама на белите държави никой не им е виновен - евтината работна ръка излиза СКЪПА !!!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2