Oтнеха лиценза на Лукойл

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Oтнеха лиценза на Лукойл

Мнение от xpl0d » 27 Юли 2011, 8:57

Сега гледам по "Тази сутрин" държавна агенция митници е отнела лиценза на лукойл за данъчните складове. Това означавало, че лукойл не може да произвежда горива. Лиценза бил отнет понеже повече от година лукойл не е сложила някакви устройства за отчитане в агенцията.

Сега стана интересно :roll:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Oтнеха лиценза на Лукойл

Мнение от ms » 27 Юли 2011, 9:00

xpl0d написа:Сега гледам по "Тази сутрин" държавна агенция митници е отнела лиценза на лукойл за данъчните складове. Това означавало, че лукойл не може да произвежда горива. Лиценза бил отнет понеже повече от година лукойл не е сложила някакви устройства за отчитане в агенцията.

Сега стана интересно :roll:

нищо интересно няма- Лукойл просто излизат в редовният период за ремонт, а горивата които им,ат на склад не е проблем да се продават, просто преди да излязат от там ще им се плащат дължимите акцизи... Проблеми няма, поредният ПР на бат Бойко ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Юли 2011, 9:02

Пу да ги ева и аз мисля, че го ядоха здраво от Лукойл :banghead:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Юли 2011, 9:13

Ако лукойл го ядат и не могат да продават горива това значи утре бензина да е 3,50 на колонката- абсурд е просто да се допусне такова нещо...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Юли 2011, 9:20

ms написа:Ако лукойл го ядат и не могат да продават горива това значи утре бензина да е 3,50 на колонката- абсурд е просто да се допусне такова нещо...

Абе това не е баш така ;) С малката подробност ,че пътя за Кулата трябва да бъде отворен само за цистерни и по-най-бързия начин да го разширят ,за да може да се изпреварват :mhihi:
Последна промяна plradev на 27 Юли 2011, 9:24, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Юли 2011, 9:23

ше се самоцитирам,не съм пророк и като доказателство-още не съм нацелил шестица от тотото,просто вече лесно се предвиждат ходовете на еди кой си

Е.Димитров написа:Интересното е че всички бензиностанции сложиха разни там уредчета за мерене на незнам си какво,обаче лукойл не сложиха,ония ден ги "заплашиха" (в кавички) че ще им земат лиценза за склад и ония казах че "ей ся до неколко месеца ше сложим там к'вото требе" и според мен това си е номер,помнете ми думата какво ще стане,уж правителството ще им "отнеме лиценза" а всъщност правителството ще се направи на "голем" а самите лукойл,когато им отнемат лиценза и няма да работят...всъщност те всяка година влизат по това време в планов ремонт,това си е заговор разбира се,те едните викат че "никой не е по-голям от държавата и видехте ли как ги затворихме" а другите прото по план требе да затворят,после пък поради "солидната инвестиция" ще се повиши цената на горивата и те това е,да ни е честито :mhihi: :dummy: :censored: :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Юли 2011, 11:50

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Юли 2011, 11:59

Е.Димитров написа:ше се самоцитирам,не съм пророк и като доказателство-още не съм нацелил шестица от тотото,просто вече лесно се предвиждат ходовете на еди кой си

Е.Димитров написа:Интересното е че всички бензиностанции сложиха разни там уредчета за мерене на незнам си какво,обаче лукойл не сложиха,ония ден ги "заплашиха" (в кавички) че ще им земат лиценза за склад и ония казах че "ей ся до неколко месеца ше сложим там к'вото требе" и според мен това си е номер,помнете ми думата какво ще стане,уж правителството ще им "отнеме лиценза" а всъщност правителството ще се направи на "голем" а самите лукойл,когато им отнемат лиценза и няма да работят...всъщност те всяка година влизат по това време в планов ремонт,това си е заговор разбира се,те едните викат че "никой не е по-голям от държавата и видехте ли как ги затворихме" а другите прото по план требе да затворят,после пък поради "солидната инвестиция" ще се повиши цената на горивата и те това е,да ни е честито :mhihi: :dummy: :censored: :banghead:

ИЗРУД ! Кога го написа това ?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юли 2011, 12:54

как посмяха да посегнат на това дружество с идеална цел,което продава и произвежда горива на загуба,само и само за ползу роду...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Юли 2011, 13:02

Ние сме държавата на пророците и форумните кибици - лошото е обаче, че активната им дейност не покачва БВП :wave:

А тия, дето се радват, че Лукойл спира, нека се замислят за последиците, малка част от които са:
- Няколко хиляди работници в Нефтохима без работа или в неплатена
- Внос на горива от чужбина -> по-малко приходи за хазната
- Евентуален недостиг на гориво, с всички произтичащи от това тежки последици

Или както би казал всеки уважаващ себе си прост селянин "Кво мъ ибе за работниците в Нефтухима и всичко останало - важнуту е да им врътнат кранчето на Златев и останалите мафьоти!" :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв
Мечтае да кара: Памела Андерсен
Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри

Мнение от dobromir » 27 Юли 2011, 13:06

То и без това вече съкратиха повече от половината работници в Лукойл.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Юли 2011, 13:09

Коментар от друг сайт:

"Бачкам в Нефтохима-август месец спираме за планов ремонт.Така ,че не се радвай толкова.Чиста ПР акцийка"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юли 2011, 13:10

flame написа:Ние сме държавата на пророците и форумните кибици - лошото е обаче, че активната им дейност не покачва БВП :wave:

А тия, дето се радват, че Лукойл спира, нека се замислят за последиците, малка част от които са:

Или както би казал всеки уважаващ себе си прост селянин "Кво мъ ибе за работниците в Нефтухима и всичко останало - важнуту е да им врътнат кранчето на Златев и останалите мафьоти!" :kuku:

ама и на тебе не ти е лесно с този щраусов мозък (мозъка на щрауса е по-малък от окото му..) :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Юли 2011, 13:11

acho.rs написа:
Е.Димитров написа:ше се самоцитирам,не съм пророк и като доказателство-още не съм нацелил шестица от тотото,просто вече лесно се предвиждат ходовете на еди кой си

ИЗРУД ! Кога го написа това ?

Па преди 2-3 дена

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Юли 2011, 13:13

Bogat-Beden написа:
flame написа:Ние сме държавата на пророците и форумните кибици - лошото е обаче, че активната им дейност не покачва БВП :wave:

ама и на тебе не ти е лесно с този щраусов мозък (мозъка на щрауса е по-малък от окото му..) :mhihi: :mhihi:

Мани, мани... с една дума пълен неудачник в живота :winky: :ok: :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата