Купуване на намерен Ифон4 ? Струва ли си ?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колеги , предлагат ми да си купя и-фон4 , дали е краден или намерен нямам идея . Твърдят ми че е намерен . Доколкото знам идва от Германия или от там някъде си и знам че е блокиран . Искат му 240лв , гледах го ... играх си , всичко му бачка , уй-фи-то си бачка и то . Ама картата му беше няква шантава и не можах да го пробвам . Та въпроса ми е , има ли смисъл да се купува такъв телефон , могат ли да ме намерят , мога ли да провеждам разговори при положение че са му блокирали и-мей номера в друга "евро" държава и последно ко ме намерят ще го духам ли ? Мерси
Re: Купуване на намерен Ифон4 ? Струва ли си ?
Аз си купих сони ериксон виваз когато излезна на 2 седмици хората си ми казаха , че е краден и до ден днешен нямам никакви проблеми никой не ме е търсил.Според мен си заслужава успех 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Щом не е от БГ го взимаи. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Намерен? Чак толкова ли си наивен...
Ако не ти пречи да "подкрепяш нощните магазини".... давай...

Mollov написа:Намерен? Чак толкова ли си наивен...![]()
Глупости , далеч не съм толкова найвен . Ясно ми е че е намерен в нечий джоб или някоя чанта . Идеята е че е доста тънка цената . Разтърсих се из гугъл и прочетох че всички мобилни оператори в ЕУ ползват една и съща датабеис за блокираните телефони . Та по пътя на логиката ако е блокиран в германия например тоя същия имей дали ще сработи в БГ ? че иначе ако не работи каква ми е кирията от тоя и-фон

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За айфон имат доста особенности,зависи дали е фабрично отключен или заключен,някой не могат да се отключат и стават само за слушане на музика и нет,има и друга особенност,всеки айфон,за да се качи музика,трябва да се свърже с компютър с програма на епъл,те тая програма си прави справка в епъл и се получават некой неприятностти,офертата е "чудесна",но смятам че този дето ти го продава за тея пари,вече е разбрал че няма оправия
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Питай в някой сервиз да ти обяснят, или се порови по форумите какво пише.
Ако няма проблеми, скачай с 2та крака.
Ако няма проблеми, скачай с 2та крака.

Това батка да си купиш нещо което Знаеш че е крадено е... Цигания...
Уважавайте се бе хора...
Уважавайте се бе хора...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
кара Е46 330ци, а обмисля дали да си купи 100% КРАДЕН телефон
муахахахха
муахахахха
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Хаос написа:кара Е46 330ци, а обмисля дали да си купи 100% КРАДЕН телефон
муахахахха

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Хаос написа:кара Е46 330ци, а обмисля дали да си купи 100% КРАДЕН телефон
муахахахха
най-вероятно е дясняк

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Винаги може да се пусне дори като е заключен ама къв е смисъла като в Ментел на фирма ги дават за 300 и няколко лв вече. За чстно лице е малко повече.
bum_bum написа:Винаги може да се пусне дори като е заключен ама къв е смисъла като в Ментел на фирма ги дават за 300 и няколко лв вече. За чстно лице е малко повече.
Колко малко повече? Последно беше 999лв с 2годишен абонаментен план, чиято такса е 20лв.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Yordanovv написа:Колеги , предлагат ми да си купя и-фон4 , дали е краден или намерен нямам идея . Твърдят ми че е намерен . Доколкото знам идва от Германия или от там някъде си и знам че е блокиран . Искат му 240лв , гледах го ... играх си , всичко му бачка , уй-фи-то си бачка и то . Ама картата му беше няква шантава и не можах да го пробвам . Та въпроса ми е , има ли смисъл да се купува такъв телефон , могат ли да ме намерят , мога ли да провеждам разговори при положение че са му блокирали и-мей номера в друга "евро" държава и последно ко ме намерят ще го духам ли ? Мерси
Виж в някой специализиран форум как се отключва и хаква. ИМЕИ-то и то се сменяше по спомени.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
xpl0d написа:Yordanovv написа:Колеги , предлагат ми да си купя и-фон4 , дали е краден или намерен нямам идея . Твърдят ми че е намерен . Доколкото знам идва от Германия или от там някъде си и знам че е блокиран . Искат му 240лв , гледах го ... играх си , всичко му бачка , уй-фи-то си бачка и то . Ама картата му беше няква шантава и не можах да го пробвам . Та въпроса ми е , има ли смисъл да се купува такъв телефон , могат ли да ме намерят , мога ли да провеждам разговори при положение че са му блокирали и-мей номера в друга "евро" държава и последно ко ме намерят ще го духам ли ? Мерси
Виж в някой специализиран форум как се отключва и хаква. ИМЕИ-то и то се сменяше по спомени.
Да, сменя се, но е незаконно и в повечето уважавани форуми пита ли се за смяна на имей се трие/заключва темата веднага

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2