Пистолет Paint Zoom
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Пистолет Paint Zoom
Колеги, някой ползвал ли е подобен електрически пистолет за нанасяне на боя? трябва да боядисвам къщата и понеже са си бая квадрати се чудя дали да не инвестирам в едно подобно чудо? ще мажа първо с грунд, а после с латекс боро. някой има ли преки впечатление от тази машинка? или ако може да ми препоръча подобна, но която да бачка с латекси?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Re: Пистолет Paint Zoom
Аз преди месец си купих такава, щях да боядисвам, ама... нещо мързел ме е налегнал. Седи си още в кашона, ако ти се чака в понеделник ще боядисвам и ще ти кажа как. Ако имаш интерес и си от София,мога да ти дам машинката да си боядисаш и после да ми я върнеш, да не се набутваш.
Поздрави
Поздрави

Все пак мързела е пътя към много гениални изобретения като това например.Баща ми преди няколко месеца взе paint zoom и остана много доволен като ходих да видя и резултатите наистина бяха много допри според мен си заслужава да си вземеш струва си парите 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Баща ми е боядисвал цяла гондола с това и каза, че става много добре. Естествено трябват си хубави материали и добра подготовка, но самия пистолет добре се справя с разпръскването и пести материал. С един прост латекс едва ли ще се затрудни. Сега не казвам, че е най-добрият уред за боядисване, ама за парите си се справя предоволно.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе вие нямате ли стара Ракета или Тайфун,че си давате парите за такива машинки?!Тоя Пейнтзуум е на абсолютно същия принцип като боядисването с прахосмукачка едно време.Наскоро даже си намерих капак/пулверизатор ама не от онези едновремешните от меката пластмаса ами някакъв по-олдскуулски с метални закопчалки за закрепване към бурканчето.Има и 2 дюзи на него...та при първа възможност ще тествам как боядисва тази гаражна конфигурация=Тайфун с обърната посока на потока на въздуха+накрайник за боядисване с боя от буркан

8.32
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Аз ще ти кажа колега. Миналата година го купих това чудо на техниката. За външно боядисване е ОК и то само хоризонтални движения! Ако трябва да боядисаш таван или под .....забрави. Почва да се мъчи ,да плюе......става мазало. Иначе голям гараж от вън го боядисах за 15'.
Преди месец отивам да помогна на мой приятел с боядисване на 4кв коридор и 20кв хол. Разказа ми се играта!!!!! Три часа се борим с коридора, омазахме всичко наоколо /добрече бяхме облепили добре/ ! Тавана едвам едвам.....тва ти чудо пръска ,плюе..на места пръсне повече и то почне да се стича ,на места пък се ебава и не пръска въобще....Стана една картинка и загубихме 3 часа.
На следващия ден почваме хола. Пръскам пръскам .....заглеждам се ......около мен и други детайли са "прихванали " от боята
Минах едната стена и викам на френда: Брат отиваме до пазара за мече и една четка ,че ми писна!
Резултата:
С мече и четка :
Цял 20кв хол минат 3 пъти за около 2ч готов и най-важното : НЕ ИЗЦАПАХ ПОЧТНИ НИКЪДЕ!
С прехвалиния ПЕЙНТ ЗУМ : мазало ,личи си в коридора къде е наслагало повече боя и къде прозира!!!!
Тази машинка за мен е прехвалена и става само за външно боядисване. Като внимавате къде хвърчат капчиците боя! Защото миналата година когато си боядисвах пейката и люлката на 3м в страни минало през оградата и боядисало 2 те коли паркирани на улицата!!!! Не питайте как съм ги чистил!
Взимай си мече и четка за 5лв и не се вкарвай във филми и приключения! Отделно чистенето на тази машинка не е сложно,но пък и то е една процедура.......

Преди месец отивам да помогна на мой приятел с боядисване на 4кв коридор и 20кв хол. Разказа ми се играта!!!!! Три часа се борим с коридора, омазахме всичко наоколо /добрече бяхме облепили добре/ ! Тавана едвам едвам.....тва ти чудо пръска ,плюе..на места пръсне повече и то почне да се стича ,на места пък се ебава и не пръска въобще....Стана една картинка и загубихме 3 часа.
На следващия ден почваме хола. Пръскам пръскам .....заглеждам се ......около мен и други детайли са "прихванали " от боята

Резултата:
С мече и четка :
Цял 20кв хол минат 3 пъти за около 2ч готов и най-важното : НЕ ИЗЦАПАХ ПОЧТНИ НИКЪДЕ!
С прехвалиния ПЕЙНТ ЗУМ : мазало ,личи си в коридора къде е наслагало повече боя и къде прозира!!!!
Тази машинка за мен е прехвалена и става само за външно боядисване. Като внимавате къде хвърчат капчиците боя! Защото миналата година когато си боядисвах пейката и люлката на 3м в страни минало през оградата и боядисало 2 те коли паркирани на улицата!!!! Не питайте как съм ги чистил!
Взимай си мече и четка за 5лв и не се вкарвай във филми и приключения! Отделно чистенето на тази машинка не е сложно,но пък и то е една процедура.......

аз следя темата с интерес, защото не очахвах да се хвали
Последното мнение ми се струва най-нормално за телешоп продукти. Като си представиш, че правят по половин час реклама всеки ден колко реално трябва да струва този уред за да се покрие рекламата ? Сигурно 60-70% от стойността на продукта отива за реклама и 10-20% за себестойност и качество на вложени материали в него
Последното мнение ми се струва най-нормално за телешоп продукти. Като си представиш, че правят по половин час реклама всеки ден колко реално трябва да струва този уред за да се покрие рекламата ? Сигурно 60-70% от стойността на продукта отива за реклама и 10-20% за себестойност и качество на вложени материали в него
аз бих попитал колко от вас са боядисвали с мече и четка, и им се струва толкова сложно и бавно :?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
vlad0 написа:аз бих попитал колко от вас са боядисвали с мече и четка, и им се струва толкова сложно и бавно :?
С мече е супер, ама с четка...

///peter написа:vlad0 написа:аз бих попитал колко от вас са боядисвали с мече и четка, и им се струва толкова сложно и бавно :?
С мече е супер, ама с четка...
за някой детайли се налага ...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
един приятел си взе пейнт-а за къщата и също каза,че мн цапа настрани 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Аз си купих Bosch PFS 105E което е професионална серия за боядисване и на това вече наистина мога да кажа че боядисва като хората......+ това е много удобен защото е точно като прахосмукачка.....машината си стои на земята и само пистолета е в теб!!!Свързва ги 3м маркуч за въздух който е на бързи връзки.Paint zoom-a e ужас!!!
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Е тва е един голям ..аерограф
Днеска за пореден път му гледах рекламата и се зачудих дали наистина ще работи... Щото то няма кой знае каква сложнотия, че да не работи.
Иначе има и попадения от тия магазини. Понякога се случва нещо да работи наистина...ама си е рядкост.

Днеска за пореден път му гледах рекламата и се зачудих дали наистина ще работи... Щото то няма кой знае каква сложнотия, че да не работи.
Иначе има и попадения от тия магазини. Понякога се случва нещо да работи наистина...ама си е рядкост.
Paint Zoom, Bosch това са си абсолютни дървета. Стават да си боядисаш дървената оградата на село....
С тия боклуци трябва да си абсолютен мазохист да тръгнеш да боядисваш къща или апартамент.
С тия боклуци трябва да си абсолютен мазохист да тръгнеш да боядисваш къща или апартамент.
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
че е удобно удобно е,че не цапа не цапа,че ти прави кеф да боядисваш така е ама харчи като за световно,що никой не признава че харчи 5 пъти повече от колкото да си боядишеш с мече,ако си баровец и не те бърка колко боя ще изразходи вземай го ако ли икономисваш хващай мечето и си ти 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3