С усмивка или с омраза?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как приемате събитието от статията?

Анкетата свършва на 11 Сеп 2011, 18:44

С ярост / гняв
15
48%
С усмивка / насмешка
11
35%
Първо се ядосах, после се усмихнах
5
16%

Общо гласове : 31
ентусиаст
Аватар

С усмивка или с омраза?

Мнение от flame » 12 Авг 2011, 18:44

Провокаторът Юзеиров не пожали и Иван Вазов
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4033611
Това, че ще му превеждат в следствието, защото не знаел български език, било "голям ден за турската демокрация"
Юзеир Юзеиров пред Окръжната прокуратура в Търговище Юзеир Юзеиров пред Окръжната прокуратура в Търговище

Очевидно окуражени от вниманието, което им се обръща, разпищолилите се братя Юзериови продължават с провокации към българското общество. Няколко дни след като позира пред камерите по долни гащи в Централната избирателна комисия (ЦИК) и ден след като поиска бъдещият нов държавен глава да говори на турски и цигански, Юзеир Юзеиров не пожали и Дядо Вазов. "Това е един голям ден за турската демокрация в България. Днес ние пробихме блокадата, която беше наложена преди 130 години. Един велик ден, една велика победа, която искам да споделя с всички мои сънародници братя и сестри, които загинаха в тази борба за нашето утвърждаване", заяви Юзеир Юзеиров на влизане в следствената служба в Търговище. "Днес ние поставихме на колене шовинистите в България, които в продължение на 130 години извършиха 12 принудителни преименования. Днес Република България за първи път в своята история осигурява преводач на турски език на свой гражданин. Това е голяма победа, която не е само моя", добави арестуваният, срещу когото има заведено следствено дело за пране на пари. Окуражен от диктофоните и камерите, той съвсем се разлигави и започна да рецитира своя версия на безсмъртното стихотворение на Иван Вазов "Аз съм българче". Нарекъл го е "Аз съм турчин". Юзеиров заяви, че не знаел какви са обвиненията срещу него за пране на пари, но ги определи като смешни, тъй като е в състояние да докаже доходите си до последната стотинка.

Като прочетох тази статия се сетих за буйните си млади години (га бех пишУеме у даскало :mhihi: ) - когато много щях да се ядосам на такава изцепка (и може би щях да гласувам за "Атака" ако съществуваше :mhihi: ). Десетина години по-късно обаче приемам такива "мероприятия" не само усмивка, ами и със смях. Щото си давам сметката, че тия циркаджии са г-н Никой и дават мило и драго да станат известни (и съвсем случайно богати покрай това :mhihi: ). Такива изцепки разбира се не са особено красиви (да се разхождаш по долни гащи в държавно учреждение :kuku: ), но за мен по-страшното е насрещната реакция - некой като Волен Сидеров да ревне и да каже нещо достойно за Mein Kampf.

Специално в случая това са пълни глупости - познавам много български турци и мога да ви кажа, че поначало са много готини хора (и мултиезични освен това :lol: ) и никой не би застанал на сън дори зад такива безумни бръщолевения. ;) Кофти е обаче като им ревнат насреща шайка псевдонационалисти, че били такива и онакива. А тия последните реват оти немат много акъл или са лесно манипулируеми (като мен в гимназията например :mrgreen: ). А тях познайте що ги манипулират такива като бай ви Волен - ами поради същата прозаична причина поради която тоя от статията бръщолеви глупости - власт, пари и т.н. ;)

Та за мен работата е ясна - всичко е за власт и пари (хуу де, и за жени покрай това :mhihi: ) - и затова си мисля, че на такива господа трябва да се гледа с усмивка (и насмешка :) ), а не насериозно. И просто да се подминават, а не да се раздухват. Щото ако на такива от крайните лагери им се даде власт - познайте какво ще стане... Бай ви Доган не го гледайте - той вече се е оял и единствено ще купува гласове, за да седи пожизнено у парламента - обаче някоя "изгряваща звезда" като тоя от статията и до световна ядрена война би ни вкарал само да знаеше, че може да се докопа до властта. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: С усмивка или с омраза?

Мнение от spacepl » 12 Авг 2011, 18:51

Всичко това е дело на доган.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 12 Авг 2011, 18:57

С усмивка. По-малкият брат Юзеиров работеше навремето в АЕЦ-а и беше смотаняк. Даже му викахме "феса". Имаше походка на педераст и от 5 километра си лъхаше на смотаняк. Един колега го ошамари навремето защото се беше направил на ебач и се изказа неподготвен. И сега "феса" е радетел за турски права или там нещо подобно. Много се забавляваме с колегите от "Реакторен цех" като четем новините за братя Юзеирови. А беше такава незабележима мижитурка.....абе смотаняк. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 12 Авг 2011, 19:55

spacepl написа:Всичко това е дело на доган.

:!:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 12 Авг 2011, 20:26

Много ясно, че ме е ЯД!!!
Отсега нататък все такива ще ни клатят и надсмиват! :banghead:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Авг 2011, 20:36

То аз познавам турци и никой не мисли като тоя/тея,защо трябва да се обръща внимание на психично болен,има два начина да се оправят нещата,да се екстрадира към турция ,след като е турчин,там също ще го "обичат" доста и 2 рия е да се съди за лъжа-живее в българия,очевидно по некое време е излъгал че е български гражданин и по тоя начин е получил български паспорт,щом е излъгал,това е документна измама и по реда...
А за "атака" дето сега ше вадат дивиденти от тея глупости,те и тея не са добре,въобще всяка крайност не е добре...

Назад към Извън Темата