Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...

Мнение от VesoPesa » 16 Авг 2011, 22:12

Та ся да ви се оплача и да видя дали аз съм толкова малоумен колкото си мисля :mhihi:

Значи юни месец се излъгах да си взема глобулска карта на договор на някаква програма Юнивърс или нещо такова - 10 лева на месец - 2000 минути към група "За приятели" + 2000 минути към глобул през нощта. :lalala:

Всичко хубаво, предплащам си 2 такси след като изрично съм питал какво и кога се предплаща и ми е казано само за 2 такси при сключване на договора :smoke:

Идва обаче след 15 дена първата сметка засечена на 5-ти юли, която е забележете 20 лева. От тях 12 лева без ддс са абонамент :shock: (справка абонамента ми е 10 лева с ддс, а абонамент който да е 12 лева без ддс въобще няма) и още 19 лева разговори извън групата и към други оператори(тук съм съгласен защото другите ми телефони бяха спряни и бях само с този) :mrgreen:
От там имам отстъпка 12 лева месечна такса от предплатените от мен при сключване на договора :conf:

Отивам аз в глобул да питам кво се случва - оная след като и се скарах да не ми предлага промоций ми обясни че в първата фактура се заплаща такса и половина застраховка ако спреш да плащаш :mhihi: ШАХ!
Както и да е попсувах си под носа и си платих.

И тук идва месец ЮЛИ през който имам поне половин час международни разговори към Италия които забелешете НЕ ФИГУРИРАТ във фактурата :paranoid:
За сметка на това имам 8 лева мтел и 2 лева глобул(вече другите ми 2 телефона са активни и на двата имам общо 3000 безплатни към всички мрежи) :D
От там ми отстъпват 8 лева от предплатените такси и накрая фактурата ми е на стойност 8 лева и нещо.

Озадъчен сметката не съм я плащал и ми идва сметка за август месец(който сега осъзнавам че не е свършил :lol: ) на стойност 11 лева и нещо :shock:
10 лева лева такса + 1.16 глобул като аз съм говорил само в групата, а точно там разговори не са отчетени :mhihi:

Та въпроса ми е аз ли нещо съм яко малоумен или трябва да йм вдигна зверски скандал в централата в бизнес парк-а :weed:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...

Мнение от uricatoli » 16 Авг 2011, 22:20

:mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 16 Авг 2011, 22:23

то и ти с твойта одисея... те хората им идват сметки по 200-300 лв се чудат кво да прават, ти 8 лв 10 лв :mhihi: и коня паднал в реката и го изяли раците :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 16 Авг 2011, 22:24

alX3m написа:то и ти с твойта одисея... те хората им идват сметки по 200-300 лв се чудат кво да прават, ти 8 лв 10 лв :mhihi: и коня паднал в реката и го изяли раците :mhihi:

То одисеята не е за 10-те лева, а за тва че тия измекяри си правят квото им скимне ;)
Забележи, август месец още не е свършил а ми идва сметка засечена от 5-ти август до 4-ти септември :lol: :lol: :lol:

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Авг 2011, 22:28

скоро ходих до офис на мтел да търся карта за интернет
гледам - опашка от трима четирима човека
и като се започна - първият .... скандал, вторият търпеливо изчаква да свърши първият и започва .... сканлад отново, третият също нещо не му харесваше ... направо ми стана неудобно да питам за някаква си карта :mhihi:
Сега ако и глобул са се изложили, не знам къде ще ходим вече :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 16 Авг 2011, 22:32

VesoPesa написа:
alX3m написа:то и ти с твойта одисея... те хората им идват сметки по 200-300 лв се чудат кво да прават, ти 8 лв 10 лв :mhihi: и коня паднал в реката и го изяли раците :mhihi:

То одисеята не е за 10-те лева, а за тва че тия измекяри си правят квото им скимне ;)
Забележи, август месец още не е свършил а ми идва сметка засечена от 5-ти август до 4-ти септември :lol: :lol: :lol:

и аз подписах нов договор за 13 лв на месец и ми идва сметка с такса 18 и се оказа, че от предишния ми план останали неограничени разговори към един номер дето си бяха опция тогава... малко им е мътна системата, ама поне още не съм чувал за фрапиращи случаи като при ментел

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 16 Авг 2011, 22:35

© написа:скоро ходих до офис на мтел да търся карта за интернет
гледам - опашка от трима четирима човека
и като се започна - първият .... скандал, вторият търпеливо изчаква да свърши първият и започва .... сканлад отново, третият също нещо не му харесваше ... направо ми стана неудобно да питам за някаква си карта :mhihi:
Сега ако и глобул са се изложили, не знам къде ще ходим вече :mhihi:

Ти се ебаваш, ама и вивател са се оакали нещо, преди няколко дни ми отказаха разпечатка с обяснението че не можели да ми покажат детайли за фактурата :shock:
А глобул аз преди години имах същия проблем с нереални сметки и се отърваха на малко от съд, щото адвокатката ми каза че ако за 50 лева и губя времето ще ме убие :mhihi:
А пък с мтел аз проблеми нямах през тоя период на смяна на платформа ли кво беше от което всички пропищяха, като се има в предвид че си смятах разговорите щото и на мен ми се струваше че надписват, ама се оказа че просто толкова си говоря :roll:

Иначе дайте да не драскаме много много офф топик ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 16 Авг 2011, 22:44

Споко очаква се скоро 4-ти мобилен оператор. Те би трябвало да подбият цените и при тях в началото всичко ще е ток :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на бензин

Мнение от Roman 1 » 16 Авг 2011, 22:51

jordanov написа:Споко очаква се скоро 4-ти мобилен оператор. Те би трябвало да подбият цените и при тях в началото всичко ще е ток :)

Човече, искрено се надявам да си прав, но си спомням, че така беше и когато очаквахме втория оператор да се появи и да разбие монопола. После вперихме поглед и в третия, който трябваше да балансира между първия и втория, но сякаш всички те си спретнаха нещо като картелче и ни доят както им падне.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Авг 2011, 22:54

jordanov написа:Споко очаква се скоро 4-ти мобилен оператор. Те би трябвало да подбият цените и при тях в началото всичко ще е ток :)

ти повярва ли си като го написа това :?: тея неща стават в белите държави, тук обаче не се получават :roll:

Roman 1 написа:...сякаш всички те си спретнаха нещо като картелче и ни доят както им падне.

ако беше "сякаш" щеше да е идеално, ама де тоя късмет...

по темата:

хващай ги за ушите тея от глобус да ти разяснят ВСЯКА една стотинка за какво е начислена и коя отстъпка за какво е- иначе оправия няма... аз поне на фактурите на глобус нищо не мога да им разбера- такси, отстъпки дето са повече от таксата разговори САМО в група (тоест без пари) и накрая пак имаш да плащаш едни пари за незнайно какво... но пък аз не ги ползвам тях и съм свикнал на фактурите на вивател (хем е 15 страници, хем няма и една буква дето да не съм разбрал) и може би затова техните фактури ми изглеждат объркани...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Авг 2011, 23:16

Всички оператори са хвани единия го забий в другия. Толкова ми е писнало, че си нямаш и на престава, ама няма измъкване. Вари ги, печи ги 3 са няма друг вариант просто :| Все единия от трите кура трябва да си избереш :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 16 Авг 2011, 23:20

Много сте ми интересни обаче ... Клиент съм и на 3-те оператора и нямам проблеми с нито единия. Единствено последните месеци с мтел беше неудобство, че излизаха по 3 фактури, ама пък даваха големи срокове за плащане.

Аватар

Мнение от xpl0d » 16 Авг 2011, 23:53

jordanov написа:Много сте ми интересни обаче ... Клиент съм и на 3-те оператора и нямам проблеми с нито единия. Единствено последните месеци с мтел беше неудобство, че излизаха по 3 фактури, ама пък даваха големи срокове за плащане.

Чукай на дърво и коли курбан нещо ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Авг 2011, 23:58

Глобул са адксите пумияри . Преди 3 години взех 2 карти на сметка , на мое име - една за мен и една за сестра ми . След като в продължение на 10 месеца не отчиташе едното плащане , аз реших да захвърля картата . Като преди това си платя всичко . Платих си аз и след 10 дни разговори идва сметка - 100 лева :ranting: Интересно наистина . Спряха ми картата , казах на сестра ми да плаща задълженията и да я захвърля на 11тия месец.Изчистихме всичко и ... И преди някоко месеца ми званят някакви - имал съм задължения на стойност 250лева :shock: Познайте от какво - на спрени карти автоматично са ми предпописали договора за една година и тъй като имам 2 абонамента на мое име за продължили и двата - неустойки + лихви = 250 лева .
Сега щели да ме съдят и подочух слухове , че се покриват и разходи по дело , около = 600 лева .
Ето така пумиярите ти въртят близо 1000 лева без да имаш и минута разговор :ranting:

Мтел - за 6 години абонаменти към тях НИТО веднъж не съм имал ядове с надписване - май съм от малкото .

Аватар

Мнение от xpl0d » 17 Авг 2011, 0:00

acho.rs написа:ми званят някакви

Чакай да позная...СГ груп?
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата