Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...
Та ся да ви се оплача и да видя дали аз съм толкова малоумен колкото си мисля
Значи юни месец се излъгах да си взема глобулска карта на договор на някаква програма Юнивърс или нещо такова - 10 лева на месец - 2000 минути към група "За приятели" + 2000 минути към глобул през нощта.
Всичко хубаво, предплащам си 2 такси след като изрично съм питал какво и кога се предплаща и ми е казано само за 2 такси при сключване на договора
Идва обаче след 15 дена първата сметка засечена на 5-ти юли, която е забележете 20 лева. От тях 12 лева без ддс са абонамент
(справка абонамента ми е 10 лева с ддс, а абонамент който да е 12 лева без ддс въобще няма) и още 19 лева разговори извън групата и към други оператори(тук съм съгласен защото другите ми телефони бяха спряни и бях само с този)
От там имам отстъпка 12 лева месечна такса от предплатените от мен при сключване на договора
Отивам аз в глобул да питам кво се случва - оная след като и се скарах да не ми предлага промоций ми обясни че в първата фактура се заплаща такса и половина застраховка ако спреш да плащаш
ШАХ!
Както и да е попсувах си под носа и си платих.
И тук идва месец ЮЛИ през който имам поне половин час международни разговори към Италия които забелешете НЕ ФИГУРИРАТ във фактурата
За сметка на това имам 8 лева мтел и 2 лева глобул(вече другите ми 2 телефона са активни и на двата имам общо 3000 безплатни към всички мрежи)
От там ми отстъпват 8 лева от предплатените такси и накрая фактурата ми е на стойност 8 лева и нещо.
Озадъчен сметката не съм я плащал и ми идва сметка за август месец(който сега осъзнавам че не е свършил
) на стойност 11 лева и нещо
10 лева лева такса + 1.16 глобул като аз съм говорил само в групата, а точно там разговори не са отчетени
Та въпроса ми е аз ли нещо съм яко малоумен или трябва да йм вдигна зверски скандал в централата в бизнес парк-а

Значи юни месец се излъгах да си взема глобулска карта на договор на някаква програма Юнивърс или нещо такова - 10 лева на месец - 2000 минути към група "За приятели" + 2000 минути към глобул през нощта.

Всичко хубаво, предплащам си 2 такси след като изрично съм питал какво и кога се предплаща и ми е казано само за 2 такси при сключване на договора

Идва обаче след 15 дена първата сметка засечена на 5-ти юли, която е забележете 20 лева. От тях 12 лева без ддс са абонамент

От там имам отстъпка 12 лева месечна такса от предплатените от мен при сключване на договора

Отивам аз в глобул да питам кво се случва - оная след като и се скарах да не ми предлага промоций ми обясни че в първата фактура се заплаща такса и половина застраховка ако спреш да плащаш

Както и да е попсувах си под носа и си платих.
И тук идва месец ЮЛИ през който имам поне половин час международни разговори към Италия които забелешете НЕ ФИГУРИРАТ във фактурата

За сметка на това имам 8 лева мтел и 2 лева глобул(вече другите ми 2 телефона са активни и на двата имам общо 3000 безплатни към всички мрежи)

От там ми отстъпват 8 лева от предплатените такси и накрая фактурата ми е на стойност 8 лева и нещо.
Озадъчен сметката не съм я плащал и ми идва сметка за август месец(който сега осъзнавам че не е свършил

10 лева лева такса + 1.16 глобул като аз съм говорил само в групата, а точно там разговори не са отчетени

Та въпроса ми е аз ли нещо съм яко малоумен или трябва да йм вдигна зверски скандал в централата в бизнес парк-а

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...
то и ти с твойта одисея... те хората им идват сметки по 200-300 лв се чудат кво да прават, ти 8 лв 10 лв
и коня паднал в реката и го изяли раците 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
alX3m написа:то и ти с твойта одисея... те хората им идват сметки по 200-300 лв се чудат кво да прават, ти 8 лв 10 лви коня паднал в реката и го изяли раците
То одисеята не е за 10-те лева, а за тва че тия измекяри си правят квото им скимне

Забележи, август месец още не е свършил а ми идва сметка засечена от 5-ти август до 4-ти септември

скоро ходих до офис на мтел да търся карта за интернет
гледам - опашка от трима четирима човека
и като се започна - първият .... скандал, вторият търпеливо изчаква да свърши първият и започва .... сканлад отново, третият също нещо не му харесваше ... направо ми стана неудобно да питам за някаква си карта
Сега ако и глобул са се изложили, не знам къде ще ходим вече
и като се започна - първият .... скандал, вторият търпеливо изчаква да свърши първият и започва .... сканлад отново, третият също нещо не му харесваше ... направо ми стана неудобно да питам за някаква си карта

VesoPesa написа:alX3m написа:то и ти с твойта одисея... те хората им идват сметки по 200-300 лв се чудат кво да прават, ти 8 лв 10 лви коня паднал в реката и го изяли раците
То одисеята не е за 10-те лева, а за тва че тия измекяри си правят квото им скимне
Забележи, август месец още не е свършил а ми идва сметка засечена от 5-ти август до 4-ти септември![]()
![]()
и аз подписах нов договор за 13 лв на месец и ми идва сметка с такса 18 и се оказа, че от предишния ми план останали неограничени разговори към един номер дето си бяха опция тогава... малко им е мътна системата, ама поне още не съм чувал за фрапиращи случаи като при ментел
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
© написа:скоро ходих до офис на мтел да търся карта за интернет
и като се започна - първият .... скандал, вторият търпеливо изчаква да свърши първият и започва .... сканлад отново, третият също нещо не му харесваше ... направо ми стана неудобно да питам за някаква си карта![]()
Ти се ебаваш, ама и вивател са се оакали нещо, преди няколко дни ми отказаха разпечатка с обяснението че не можели да ми покажат детайли за фактурата

А глобул аз преди години имах същия проблем с нереални сметки и се отърваха на малко от съд, щото адвокатката ми каза че ако за 50 лева и губя времето ще ме убие

А пък с мтел аз проблеми нямах през тоя период на смяна на платформа ли кво беше от което всички пропищяха, като се има в предвид че си смятах разговорите щото и на мен ми се струваше че надписват, ама се оказа че просто толкова си говоря

Иначе дайте да не драскаме много много офф топик

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Споко очаква се скоро 4-ти мобилен оператор. Те би трябвало да подбият цените и при тях в началото всичко ще е ток 

jordanov написа:Споко очаква се скоро 4-ти мобилен оператор. Те би трябвало да подбият цените и при тях в началото всичко ще е ток
Човече, искрено се надявам да си прав, но си спомням, че така беше и когато очаквахме втория оператор да се появи и да разбие монопола. После вперихме поглед и в третия, който трябваше да балансира между първия и втория, но сякаш всички те си спретнаха нещо като картелче и ни доят както им падне.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
jordanov написа:Споко очаква се скоро 4-ти мобилен оператор. Те би трябвало да подбият цените и при тях в началото всичко ще е ток
ти повярва ли си като го написа това

Roman 1 написа:...сякаш всички те си спретнаха нещо като картелче и ни доят както им падне.
ако беше "сякаш" щеше да е идеално, ама де тоя късмет...
по темата:
хващай ги за ушите тея от глобус да ти разяснят ВСЯКА една стотинка за какво е начислена и коя отстъпка за какво е- иначе оправия няма... аз поне на фактурите на глобус нищо не мога да им разбера- такси, отстъпки дето са повече от таксата разговори САМО в група (тоест без пари) и накрая пак имаш да плащаш едни пари за незнайно какво... но пък аз не ги ползвам тях и съм свикнал на фактурите на вивател (хем е 15 страници, хем няма и една буква дето да не съм разбрал) и може би затова техните фактури ми изглеждат объркани...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Всички оператори са хвани единия го забий в другия. Толкова ми е писнало, че си нямаш и на престава, ама няма измъкване. Вари ги, печи ги 3 са няма друг вариант просто
Все единия от трите кура трябва да си избереш 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Много сте ми интересни обаче ... Клиент съм и на 3-те оператора и нямам проблеми с нито единия. Единствено последните месеци с мтел беше неудобство, че излизаха по 3 фактури, ама пък даваха големи срокове за плащане.
- xpl0d
-
-
jordanov написа:Много сте ми интересни обаче ... Клиент съм и на 3-те оператора и нямам проблеми с нито единия. Единствено последните месеци с мтел беше неудобство, че излизаха по 3 фактури, ама пък даваха големи срокове за плащане.
Чукай на дърво и коли курбан нещо

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Глобул са адксите пумияри . Преди 3 години взех 2 карти на сметка , на мое име - една за мен и една за сестра ми . След като в продължение на 10 месеца не отчиташе едното плащане , аз реших да захвърля картата . Като преди това си платя всичко . Платих си аз и след 10 дни разговори идва сметка - 100 лева
Интересно наистина . Спряха ми картата , казах на сестра ми да плаща задълженията и да я захвърля на 11тия месец.Изчистихме всичко и ... И преди някоко месеца ми званят някакви - имал съм задължения на стойност 250лева
Познайте от какво - на спрени карти автоматично са ми предпописали договора за една година и тъй като имам 2 абонамента на мое име за продължили и двата - неустойки + лихви = 250 лева .
Сега щели да ме съдят и подочух слухове , че се покриват и разходи по дело , около = 600 лева .
Ето така пумиярите ти въртят близо 1000 лева без да имаш и минута разговор
Мтел - за 6 години абонаменти към тях НИТО веднъж не съм имал ядове с надписване - май съм от малкото .

Сега щели да ме съдят и подочух слухове , че се покриват и разходи по дело , около = 600 лева .
Ето така пумиярите ти въртят близо 1000 лева без да имаш и минута разговор

Мтел - за 6 години абонаменти към тях НИТО веднъж не съм имал ядове с надписване - май съм от малкото .
- xpl0d
-
-
acho.rs написа:ми званят някакви
Чакай да позная...СГ груп?

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3