Помощ.. търся някой с работещ DIS около Сл.Бряг
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Помощ.. търся някой с работещ DIS около Сл.Бряг
Здравейте колеги,
търся някой с DIS, който да ми прочете колата и да променим едни настройки, които барахме в София. Болката е повишен разход и никаква промяна на вървежа след промяната на въпросните настройки. Помощ, че харчи 10/100 ;(
Ако няма никой, ще ги върна в Сф, ама няма да е гот да изхвърля 8л в кофата.
Поздрави
търся някой с DIS, който да ми прочете колата и да променим едни настройки, които барахме в София. Болката е повишен разход и никаква промяна на вървежа след промяната на въпросните настройки. Помощ, че харчи 10/100 ;(
Ако няма никой, ще ги върна в Сф, ама няма да е гот да изхвърля 8л в кофата.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Помощ.. търся някой с работещ DIS около Сл.Бряг
Зъбчо , обади се на ТОМ
0886 290 725
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Зъбчо , обади се на ТОМ0886 290 725
Георги Пенчев
Благодаря, утре ще му се обадя. Нека темата седи активна, ако колегата нещо няма възможност, може др. да помогне.
И.А.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
За жалост колегата няма въпросната диагностика. Темата остава отворена, ако някой в региона (дори и в Бургас) има такава диагностика ще съм му благодарен.
Поздрави на всички
И.А.
Поздрави на всички
И.А.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Zubcho написа:За жалост колегата няма въпросната диагностика. Темата остава отворена, ако някой в региона (дори и в Бургас) има такава диагностика ще съм му благодарен.
Поздрави на всички
И.А.

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Това момче,Тома е супер пич-днес ми помогна...и не поиска 1 лев.....поиска да покара колата ми в замяна.....трогнат съм
Все още има ХОРА... 10 човека от Несебър не ми дадоха ток с мои кабели и срещу заплащатане...ПОКЛОН към Тома и "другия пич в сервиза"(така и не попитах за името му). 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
извинете за
ама...
Ама ти сериозно ли- не са ти дали ток като имаш кабели
ти нещо тежко в колата нямаш ли да ги убиеш от бой такива идиоти
такива не са хора и не заслужават да живеят просто- аз с 900кг. кола и 50 коня на газ без да ми дреме съм влачил Е-класа дизел (сигурно 1,5+ тона тежи това чудо) на непознат 30-на км. до първият сервиз и едва отказах парите дето ми даваше- да не съм спрял да изкарвам пари, спрях да помагам... а тея за 3мин. работа да дадеш ток ще откажат
Дано утре всичките до един да скъсат ангренаж на 100км. от най-близкият сервиз, че не заслужават да карат кола- поне да ходят пеша известно време...
Извинявайте, ама да не искаш да изтеглиш някой го разбирам, да не спреш на закъсал извън града също, ама в града да откажеш да дадеш ток на някой просто не мога да го разбера
Или може би много очаквам от хората, а 

Манчев73 написа:... 10 човека от Несебър не ми дадоха ток с мои кабели и срещу заплащатане...ПОКЛОН към Тома и "другия пич в сервиза"(така и не попитах за името му).
Ама ти сериозно ли- не са ти дали ток като имаш кабели

Извинявайте, ама да не искаш да изтеглиш някой го разбирам, да не спреш на закъсал извън града също, ама в града да откажеш да дадеш ток на някой просто не мога да го разбера

ms написа:...
това е абсурдистан ...
Това си ти, ама не ти се е налагало от другата страна да бъдеш, явно. да видиш как те подминават.
За даването на ток, аз съм имал два пъти същия проблем - имам кабели, но не искат да ми дадат. Факт е, че от тъпотия ми пада акумулатора, забравени некви светлинки и т.нат., но не искат.
Все едно им преебавам акумулатора!
За това като ми се наложи 3-5 лв на бакшиш и не се занимавам грам.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vlad0 написа:това е абсурдистан ...
Това си ти, ама не ти се е налагало от другата страна да бъдеш, явно. да видиш как те подминават...
бил съм от другата страна и знам как те подминават- да ме подминат го разбирам донякъде... ама да откажеш да дадеш ток НЕ го разбирам

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мдаа,тука си сме егати и изродите,няколко пъти съм помагал,един път за девин,гледам едни хора с ладичка закъсали,ама колата пълна,деца,жени и един мъж,тръгнали на гости в девин,ама на 30 км го закъсали,излезли пред колата и си стоят хорицата,спрех да видя какво става,имаха въже,метнах въжето и ги затеглих до девин,мисля че бяха българомохамедани от тея дето им викаме "турци",но бяха бели хора и добре облечени,ако беха мангализатори-никога не бих спрял,що пъти съм давал ток на различни автомобили...А пък на мен,незнам,грозен ли съм,тъп ли съм и да ми личи-ама когато ми се случвало да търся ток,по 2-3 часа виса като унуфри,а една вечер на магистралата с БМВ то,е как пък никой не спре...Абе да сме живи и здрави,тука на никой не моеш да разчиташ...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Явно ще си правя манипулациите в София като се прибера.
Моля да се заключва темата.
Моля да се заключва темата.

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Колега, колко да харчи тая кола? Моята Е34ка тдс, туринг, автомат - изхарчи 8.9 литра на 100 за 1000 км. Монтана-Варна-Монтана и 80 км. градско във Варна! Карана е с 90-100 навсякъде освен на магистралата -там 130км.ч. Направи сравнение. Колата ми тежи 1800 кг. с мен вътре и на празен резервоар! Измерена е на хубав кантар не на книжки! Като седне и жената(50 кила) и 150 кила багаж и 80 литра нафта... колко да харчи 2 тона+ ?
12 мнения
• Страница 1 от 1