Емоционални ли сте?
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Емоционални ли сте?
опитвам се да мисля и казвам едни и същи неща, разбира се, ако някой го мисля за наивен/глупав, няма да го изцепа и така никога нямам лист с кво да кажа и съм спокоен, не анализирам и спя спокойно. ама има едно нещо дето ми бърка в здравето и за жалост тва е баща ми, не пие, не бие майка ми, но до тук са добрите черти.. той нямам мн приятели, не може да се забавлява, винаги мисли и анализира, провали ми бала, т.е супер тежък характер.. никога не съм му създавал никви проблеми, а преди малко го гледам пие ракийка и беше унил и му викам "що си толкова нацупен" той: "а ти що си толкова щаслив" ...
принципно ми е супер лесно да бъда егоист и непукист и отдавна съм се отделил от наще и не му придавам важност, ама ей така днеска като ми каза тези думи си направих една равносметка колко негативен човек и не за пример баща е и ми стана малко горчиво.. знам че, не са малко хората с проблемни бащи, та вие как се справяте, държите ли се мъжки и не допускате нито една тяхна грешка или е по-лесно само да ревеш и в същото време да бъдеш копие на баща си...
принципно ми е супер лесно да бъда егоист и непукист и отдавна съм се отделил от наще и не му придавам важност, ама ей така днеска като ми каза тези думи си направих една равносметка колко негативен човек и не за пример баща е и ми стана малко горчиво.. знам че, не са малко хората с проблемни бащи, та вие как се справяте, държите ли се мъжки и не допускате нито една тяхна грешка или е по-лесно само да ревеш и в същото време да бъдеш копие на баща си...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Емоционални ли сте?
Дали сега или по-късно, много от чертите на родителите ни се проявавят у нас,в действията и мисленето ни, поради което е много важна средата, в която расте човек и възпитанието, което получава...
Баща ти, ако винаги е бил такъв, би трябвало да не му се връзваш, но ако напоследък е такъв, значи има проблем и ако държите на него, разберете какъв...
Хората откАчат все повече и повече ...
И аз съм отделена...и мен ми става гадно от някои приказки, но си го слагам на... бе на едно място и живея, не за някой друг, а за мен си...
Радвай се,между другото, че е само това, защото има страшни неща по света и у нас... но не се примирявай...и ако тръгнеш да правиш нещо по въпроса, да знаеш че хората НЕ се променят
Успех !
Баща ти, ако винаги е бил такъв, би трябвало да не му се връзваш, но ако напоследък е такъв, значи има проблем и ако държите на него, разберете какъв...
Хората откАчат все повече и повече ...
И аз съм отделена...и мен ми става гадно от някои приказки, но си го слагам на... бе на едно място и живея, не за някой друг, а за мен си...
Радвай се,между другото, че е само това, защото има страшни неща по света и у нас... но не се примирявай...и ако тръгнеш да правиш нещо по въпроса, да знаеш че хората НЕ се променят

Успех !

Много като тебе вече плакаха ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Много ме тресат понякога емоции и то от несправедливости и простотия,както и нетърпение...
Съвсем сериозно,занимавам се с иновации,ето тая сутрин се събудих в 4.30 часа,имам няколко флашки и се замислих че ми трябва външен харддиск...ама ако го направя и с WIFI,ето че ми хрумна идеята за външен харддиск с безжична мрежа и батерия,дори го написах как да изглежда,развълнувах се доста,разочарованието ми дойде сутринта,на 24.05.2011 сегейт са пуснали за първи път подобен диск в света,тоест закъснял съм с минимум 4 месеца-това съвсем сериозно...Нищо,имам и други идеи,ама написаното е че така се развълнувах че не можах да заспя и те така,това означава че съм емуционален...
Съвсем сериозно,занимавам се с иновации,ето тая сутрин се събудих в 4.30 часа,имам няколко флашки и се замислих че ми трябва външен харддиск...ама ако го направя и с WIFI,ето че ми хрумна идеята за външен харддиск с безжична мрежа и батерия,дори го написах как да изглежда,развълнувах се доста,разочарованието ми дойде сутринта,на 24.05.2011 сегейт са пуснали за първи път подобен диск в света,тоест закъснял съм с минимум 4 месеца-това съвсем сериозно...Нищо,имам и други идеи,ама написаното е че така се развълнувах че не можах да заспя и те така,това означава че съм емуционален...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Разкажи ни повече за теб, какво работиш, какво можеш, опитваш ли се да помагаш, даваш ли идей, това, че си се отделил от семйството променя ли отношението ти малко или много към него и тн.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
съгласен съм с врачанина. в българия е идеалното място за раждане на хейтъри. това много ни пречи, но хората не го виждат. от друга страна, голяма част от това мразене на всичко е обективна...
малко повече
http://en.wikipedia.org/wiki/Time_Capsule_(Apple) повече от 3 години 
Е.Димитров написа:имам няколко флашки и се замислих че ми трябва външен харддиск...ама ако го направя и с WIFI,ето че ми хрумна идеята за външен харддиск с безжична мрежа и батерия,дори го написах как да изглежда,развълнувах се доста,разочарованието ми дойде сутринта,на 24.05.2011 сегейт са пуснали за първи път подобен диск в света,тоест закъснял съм с минимум 4 месеца-това съвсем сериозно...
малко повече

Последна промяна steeN на 23 Авг 2011, 10:42, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
steeN написа:Е.Димитров написа:имам няколко флашки и се замислих че ми трябва външен харддиск...ама ако го направя и с WIFI,ето че ми хрумна идеята за външен харддиск с безжична мрежа и батерия,дори го написах как да изглежда,развълнувах се доста,разочарованието ми дойде сутринта,на 24.05.2011 сегейт са пуснали за първи път подобен диск в света,тоест закъснял съм с минимум 4 месеца-това съвсем сериозно...
малко повечеhttp://en.wikipedia.org/wiki/Time_Capsule_(Apple) повече от 3 години

Да ви кажа ли, че преди поне 5г, ние продавахме кутия за 2.5' хард IDE с WI-FI и мрежа ....

Емо, сънувай женИ баце

Много като тебе вече плакаха ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ronka написа:steeN написа:Е.Димитров написа:имам няколко флашки и се замислих че ми трябва външен харддиск...ама ако го направя и с WIFI,ето че ми хрумна идеята за външен харддиск с безжична мрежа и батерия,дори го написах как да изглежда,развълнувах се доста,разочарованието ми дойде сутринта,на 24.05.2011 сегейт са пуснали за първи път подобен диск в света,тоест закъснял съм с минимум 4 месеца-това съвсем сериозно...
малко повечеhttp://en.wikipedia.org/wiki/Time_Capsule_(Apple) повече от 3 години
Сори
Да ви кажа ли, че преди поне 5г, ние продавахме кутия за 2.5' хард IDE с WI-FI и мрежа ....![]()
Емо, сънувай женИ бацеНекоя дето не са я измислИли
чей ,хейтъри!
http://www.avtora.com/news/2011/05/24/p ... ativen_hhd
дабе,на 40 години е...
Освен това аз от там започвам,започвам първо да сънувам жени,после се изкъртиме от секс и после ...метнем една мрачна на сън и тогава чак започвам да ги мисля нещата!!!
А иначе,да си хейтър в българия (с малка буква),не е вярно това че тука сме били такива-научихме се да сме такива,преди години всички бяхме щастливи,някъде около 1993-94 година,в един момент се обезверихме и намразихме всичко,тогава даже,около1997-2001 година станахме гадна държава...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Емо то сега ще го има същият жанр в Либия!!!
Той живота винаги си е бил ебан, няма значение дали имаш пари или не!
Той живота винаги си е бил ебан, няма значение дали имаш пари или не!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Хубав живот, ебан живот, оптимист, песимист - всичко е в главата и в това как ще погледнеш на нещата. Винаги е така един има пари, друг има любов, един има деца но не ги иска, друг ги иска ама ги няма. Къде е границата зад която човек става щастлив и се чувства удовлетворен от живота ... май няма такава. Важното е да си винаги леко неудовлетворен от нещо, за да има движение напред, защото когато си спрял е страшно (между другото да се движиш напред със всички средства е на по-малко страшно).
Хубаво е да знаеш кои са важните неща за теб, от там нататък можеш да живееш където си искаш по света навсякъде можеш да бъдеш еднакво щастлив или еднакво нещастен, това няма връзка с местоположението, важното е къде се намираш "в главата си".
Хората живеят със стереотипи, които им казват, че да имаш собствена кола, къща, жена и деца
си щастлив. Всеки се оплаква от нещо, но малко хора се замислят какво не им е наред, оплакват се за спорта, защото всички се оплакват и те се оплакват от солидарност. Ако се замислиш какво не ти е наред ще намериш начин да го оправиш. Много хора се оплакват, че връзката им не върви, малко хора им стиска да я прекратят и да потърсят нова
Спирам, защото като че ли няма много връзка с темата
Към автора - хубаво е да си емоционален, ако не си си лишен от много неща (психопатите не са емоционални - не правят разлика между добро и лошо). Ти така или иначе вече знаеш каква е разликата между теб и баща ти, може да се опиташ да говориш с него, да разбереш къде му е проблема и ако можеш да му помогнеш някакси.
Хубаво е да знаеш кои са важните неща за теб, от там нататък можеш да живееш където си искаш по света навсякъде можеш да бъдеш еднакво щастлив или еднакво нещастен, това няма връзка с местоположението, важното е къде се намираш "в главата си".
Хората живеят със стереотипи, които им казват, че да имаш собствена кола, къща, жена и деца

Спирам, защото като че ли няма много връзка с темата
Към автора - хубаво е да си емоционален, ако не си си лишен от много неща (психопатите не са емоционални - не правят разлика между добро и лошо). Ти така или иначе вече знаеш каква е разликата между теб и баща ти, може да се опиташ да говориш с него, да разбереш къде му е проблема и ако можеш да му помогнеш някакси.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Веселин|Василев написа:Той живота винаги си е бил ебан, няма значение дали имаш пари или не!
Бил е, е и ще бъде, но все пак е много по-добре да имаш $$$$$, че без тях става ебан на квадрат, а в някои случаи и на кубик

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
xpl0d написа:Веселин|Василев написа:Той живота винаги си е бил ебан, няма значение дали имаш пари или не!
Бил е, е и ще бъде, но все пак е много по-добре да имаш $$$$$, че без тях става ебан на квадрат, а в някои случаи и на кубик
То по добре да имаш $$$$$ ама не е точно така! Зависи колко, от къде са и какъв човек си, трезвомислещ или псевдо гъзар, но пък няма и да има особенна разлика като сравняваме тези базистни фактори тъй като парите променят човека неминуемо!

баща ми е имал мн проблеми с неговия (пияница), но тва не го оправдава да казва, че зъболекарите,адвокатите и нз още кой са си "опекли работата". аз ги виждам нещата по прости, ако си здрав ходещ човек и не можеш да изкарваш пари, значи си мухльо, толкова просто е
в бг е кофти и от тука хората се делят на 2 типа, едните само се оплакват и оправдават и мъжете, които се държат като такива, без да ангажират другите с тяхните проблеми и... вървят напред...принципно съм широкоскроен , но логиката ми е скарана с мъже, нямащи нищо напротив да са г-н Никой и да са скарани със собствените си деца.... не съм първия или последния с проблемен родител и затова само майка ми и бившата ми знаят и така.. вчера за сефте от 2г насам спах при родителите ми и се "вързах" на глупостите му... грешка, която със сигурност няма да повторя. а дали приличам на него? ми не, първо защото на практика баба ми ме е изгледала и второ съм направил копи/пейст от бащата на майка ми - височина, стойка, очи, нос, коса (странно) все тая, преживял съм го отдавна, просто вчера направих грешка и така..

13 мнения
• Страница 1 от 1