поръчка от ebay.de!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
поръчка от ebay.de!
Как да поръчам нещо от ebay.de което няма доставка до Бг., писах на продавача не ми отговаря, има ли някой който доставя за ebay.co.uk имам хора но за .de нямам!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: поръчка от ebay.de!
да използвам темата да попитам - задължени ли са винаги да отговарят при запитване?
До сега не съм имал случай на питане на което да нямам отговор, дори максимум до 24 часа отговарят нещо ... нещо много общо, което въобще не съм питал, но все пак е отговор
До сега не съм имал случай на питане на което да нямам отговор, дори максимум до 24 часа отговарят нещо ... нещо много общо, което въобще не съм питал, но все пак е отговор
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Явно не са задължени,защото аз питах един продавач дали ще прати стоката до БГ (след бърз преглед видях,че България я няма ) чаках,чаках отговор никакъв.След 2 седмици чакане прегледах пак обявата доста по обстоино и видях,че България присъства,просто първия път не съм разгледал много добре.И до ден днешен отговор от продавача няма... това за co.uk ,но едвали има значение.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не. Освен ако не си купил вече и имаш някакво възражение. Тогава трябва първо да питаш и ако не те ебава вече може да се жалваш по етапния ред.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Там шанса е малък. Ако имаш 100 продажби днес означава, че имаш едно 20-30 въпроса и повечето не се занимават.
Аз правех по 10-тина на ден и имах по 2-3 въпроса всеки ден за 40 продукта само. Прави сметка като имаш едни няколко стотин продукта.
Аз правех по 10-тина на ден и имах по 2-3 въпроса всеки ден за 40 продукта само. Прави сметка като имаш едни няколко стотин продукта.
по принцип като няма за БГ не си прави труда да питаш,аз наддавам за един прдукт и гледам бид-а ми 2-3 пъти изчезва,чудя се кво става,ама кой да види....накрая пича вика абе ти не виждаш ли че не пращам до БГ
и така сега вече гледам 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
Ми китайци и англичани ми отговарят, даже наскоро за един часовник нямаше шипинг и китаеца каза че сме били шибана страна и имали много проблеми с пощите и се отказали, но за мен ще го пратят все пак! Почти всички отговарят, даже сега си водя кореспонденция с един аматьорски състезателен отбор от щатите имат две е30-ки там си имат някви лиги се състезават, за един кит ми се бави доставката!
Иначе за тези стелки става въпрос:
http://www.ebay.co.uk/itm/Autoteppich-F ... 1174779610
Иначе за тези стелки става въпрос:
http://www.ebay.co.uk/itm/Autoteppich-F ... 1174779610
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Пише че го праща в Европейският съюз без изброените държави и естествено БГ-то е там.Така че ако не си попишете малко и да го помолиш един вид личен контакт няма да стане работата 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
Писах им на английски, после и на немски, не ми отговарят! 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
би трябвало да ти отговорят,ако ли не не се занимай а търси от друг продавачNukem написа:Писах им на английски, после и на немски, не ми отговарят!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Явно ти е нещо грешен подхода
Dear ***,
Guten Morgen,
leider müssten wir Ihnen 60 Euro Porto berechnen um Ihnen das Paket nach Bulgarien zu versenden.
Liebe Grüße,
- der-tuningshop

Dear ***,
Guten Morgen,
leider müssten wir Ihnen 60 Euro Porto berechnen um Ihnen das Paket nach Bulgarien zu versenden.
Liebe Grüße,
- der-tuningshop
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Немския ми е плачевен, но доколкото виждам са ти отговорили и има доставка за 60евро, така ли?
Аз им пратих поне 5 съобщения, как да ги поръчам какъв подход да използвам?,:dunno: ,баси!
Аз им пратих поне 5 съобщения, как да ги поръчам какъв подход да използвам?,:dunno: ,баси!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3