ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)
Модератор: Общи модератори
- batesasho
- Потребител
-
ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)
Здравейте маниаци! Пише ви Бате Сашо! Занимавам се с хио хоп музика и някой от вас може да са ме бичили в колите си хахаха! Нека да кажа направо каква ми е идеята! По принцип не съм мега запален по колите ("без кола и раница") но определено съм фен на BMW! Онзи ден едно мое приятелче дойде да ме повози малко в новата си петица, слушахме разни тракове вътре и ме осени идеята да направя нещо като представяне на тази марка за Бг, но естествено неофициално! Един ваш член ми беше говорил преди време за такава идея, но тогава имах други неща на дневен ред! Тъй като нямам никакви официални контакти с представителите на тази марка за България предлагам, ако ви хареса идеята ми чисто като музика и текст, да дойда на някоя от големите ви сбирки в София и да поснимаме малко на фона на музиката! Едно готино барнато видео за нета ще се хареса на всички почитатели на БМВ, а и отделно мисля че музиката, която съм подготвил, ще е идеален тест за аудио системите във вашите любими коли! Нямам големи бюджети, но ако някой от вас има идея как да го направим по лъскаво или яко съм навит! Засега работя още по самата музика и текст, но до седмица мисля да съм готов! Ако някой има желание да поговорим и обсъдим идеята ми можете да ми пишете и тук или на имейл specialk@abv.bg
Надявам се да стане мега яко и ще чакам вашият отговор!
Надявам се да стане мега яко и ще чакам вашият отговор!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)
Чудесна идея,Бате
Надявам се тескта да е тип новите ти песени , не от онея - искаш ли да шмъркаш , с ръчички да го търкаш

Надявам се тескта да е тип новите ти песени , не от онея - искаш ли да шмъркаш , с ръчички да го търкаш

- batesasho
- Потребител
-
Купонджийска песен ще е есте! Но няма да е неква пълна с мърсотий! Но пък и няма как да лея вътре неща за иситната, щото като си в колата искаш нещо да те надъхва и да те кара да се чустваш жив! Въпроса е да го направим като цялостен проект, а не рпосто песен! Нещо 2-3 минути с с мега надъхващата музика и вие да покажете какви манияци сте на тема БМВ! 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Бедна ти е фантазията що масовка от Марката може да събереш, ако се постараеш от към текст и звучене!
Като казвам масовка - имам предвид 4колесни статисти
Като казвам масовка - имам предвид 4колесни статисти

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
кожено беемве викаш 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Huku написа:кожено беемве викаш

С удоволствие бих помагал за снимането

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Нещо от текста можеш ли да нахвърляш тук да видим какво правиш?

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Евала Бате...идеята е страшна... знам,че ще го направиш изпипано и надъхващо...няма с какво да помогна освен като стане готова да я разбия в колата си 

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Евала
Бате Сашо прави много смислени песни и със сигурност ще се получи готина песен 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Може да викнеш пак Norykko и Santaflow и ще стане няква мега разцепвация
Па и другата идея е да не е само софия, ми като цяло да се заснеме по сбирките в по-големите градове.
София, Пловдив, Бургас, Варна и т.н

Па и другата идея е да не е само софия, ми като цяло да се заснеме по сбирките в по-големите градове.
София, Пловдив, Бургас, Варна и т.н

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- batesasho
- Потребител
-
Първо: кожената тема и е изтъркан хастара отдавна
Второ: днес ще запиша припева и ще го кача в тубата и вбокса да надъхаме феновете, след което ще сложа линка тук за да го чуете!
Трето: може да не разбирам от коли, но с БМВ определено имам яки спомени! Баща ми караше един от броящите се на пръсти в България баварци 70 година! Брат ми живее в Канада и се занимава с продажби на коли и доста от любимата марка му минаха през ръцете! Също си спомням като излезна горе главата един мой голям фен ме взе с М6цата си и какво дупене на трака беше из софийските улици!
Благодаря ви че ми помагате още в началото! Надявам се всичко да стане мега омега яко!

Второ: днес ще запиша припева и ще го кача в тубата и вбокса да надъхаме феновете, след което ще сложа линка тук за да го чуете!
Трето: може да не разбирам от коли, но с БМВ определено имам яки спомени! Баща ми караше един от броящите се на пръсти в България баварци 70 година! Брат ми живее в Канада и се занимава с продажби на коли и доста от любимата марка му минаха през ръцете! Също си спомням като излезна горе главата един мой голям фен ме взе с М6цата си и какво дупене на трака беше из софийските улици!

Благодаря ви че ми помагате още в началото! Надявам се всичко да стане мега омега яко!

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
аси поръчвам да е с яки баси и голем битрейт.
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
и аз съм за .. само трябва да е някоя неделна или четвъртъчна среща... понеделник също е вариянт...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Суперрр
Пълно е с твои фенове тук
Искрено се надявам най-накрая да имаме една наистина качествена и достойна за химн песен за марката... Ако нещо ти липсва вдъхновение, хехехе, метни едно оче на стихчетата тука /не че се съмнявам в качествата ти на поет/
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 93&start=0
Колкото до клипа... не знам, ще е трудно да се направи нещо издържано и качествено на обикновена сбирка. Ще трябва едно посещение да направиш, предварително обявено тук, на Бояна примерно, където да се обсъди къде, какво що, какви коли ще се снимат и пр...Мисълта ми е да се изберат и поканят най-красивите екземпляри от форума, да се дават идеи...
Има и един по-лесен вариант... До момента има поне три клипа от Националния ни събор, много качествени и с уникални кадри... Може да се свържеш с Клуба и да поискаш разрешение да използваш части от тях... Eстествено първо трябва да видим текста и да се реши какво ще е подходящо като видео...Но както казах без една обявена среща с повече присъстващи и идеи няма да се мине...
Хайде колеги, повече активност, Бате Сашо заслужава!
И ще помоля модераторите да изместят темата в Извън Темата, за да я видят повече хора...

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 93&start=0
Колкото до клипа... не знам, ще е трудно да се направи нещо издържано и качествено на обикновена сбирка. Ще трябва едно посещение да направиш, предварително обявено тук, на Бояна примерно, където да се обсъди къде, какво що, какви коли ще се снимат и пр...Мисълта ми е да се изберат и поканят най-красивите екземпляри от форума, да се дават идеи...
Има и един по-лесен вариант... До момента има поне три клипа от Националния ни събор, много качествени и с уникални кадри... Може да се свържеш с Клуба и да поискаш разрешение да използваш части от тях... Eстествено първо трябва да видим текста и да се реши какво ще е подходящо като видео...Но както казах без една обявена среща с повече присъстващи и идеи няма да се мине...
Хайде колеги, повече активност, Бате Сашо заслужава!
И ще помоля модераторите да изместят темата в Извън Темата, за да я видят повече хора...
Последна промяна Apassionata на 26 Авг 2011, 20:27, променена общо 1 път