Любителите на стрелбите и КНО
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Любителите на стрелбите и КНО
Колеги знам, че има фенове тук на оръжията, и днес се замислих, че може да си направим вместо дрифт дей, Гън дей в някое стрелбище.
една кутия 9х19 във ВИП-а е 35 лева 9х18 е 25-6 не са пари, а 22 е около 20 ст за патрон което прави 10 лв за кутия а е доста приятен калибър за стрелба.
една кутия 9х19 във ВИП-а е 35 лева 9х18 е 25-6 не са пари, а 22 е около 20 ст за патрон което прави 10 лв за кутия а е доста приятен калибър за стрелба.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: Любителите на стрелбите и КНО
Предишния път когато се организираше такова групово мероприятие (преди около 2 години) си отидох сам. А да стрелям не съм ходил от преди да направят ремонт на стрелбището. Ти ходил ли си скоро (за ВИП говоря) ? Когато бях за последно, всички пистолети, които ме интересуват или липсваха или бяха счупени.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Съгласен съм с идеята
Наистина в последно време във ВИПа пищовите бяха само някакви трошки - хубавите или бяха развалини (като Марк23) или хич ги нямаше. А с масовите не ми се пука.
Някой да каже къде е ходил напоследък и е имало добър избор от железа.

Наистина в последно време във ВИПа пищовите бяха само някакви трошки - хубавите или бяха развалини (като Марк23) или хич ги нямаше. А с масовите не ми се пука.
Si non confectus, non reficiat.
Zagy написа:Съгласен съм с идеята![]()
ми купи си бе

- Zagy
- нафтения
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Да във ВИП-а бях вчера, днес пак, аз стрелям с PPQ-то имат налични пищови в изправност няма проблем всичко е ОК
П.П някои от вас да е Косаджия ??

П.П някои от вас да е Косаджия ??

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Zagy
- нафтения
-
Ходил ли си в Джима или на Герена.. и ако примерно се съберем група дали могат да направят отстъпки
После остава само да се съберем

Si non confectus, non reficiat.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Zagy написа:Ходил ли си в Джима или на Герена.. и ако примерно се съберем група дали могат да направят отстъпки![]()
За Джим и Герена имам инфо от инструкторите там, че нема оръжия, заради което ме пратиха във ВИП-а да карам курса за огнестрелно оръжие, щото имат най много оръжия в стрелбището, и ако нещо го няма ще ми го свалят от магазиан горе да стрелям, аз съм доволен от ВИП-а
отстъпки надали ще направат щото там има опашка постоянно и не са закъсали.
Може да нарпавим едно състезание на 15-25 метра

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ако ще се организира нека да е на Герена, не е като да няма патлаци: Дезърт Йигъл, Смит и Уесън, Глог, Хеклер и Кох, Че-Зе, Аркус, Берета, Щаер, Рюгер, ТТ, Макаров, Марголин.
Кутия от 20 патрона за ТТ е около 7лв.
Миналата седмица на ВИП-а жената взе .22 на Рюгер и въпреки че УЖКИМ имаше партони от 20ст, финално се оказа че няма и бяха на над 40ст - незнам колко точно понеже тя взе 50 броя и 5 мишени .. абе тотал 25лв за .22 калибър.
Доста скъпо стрелбище с амортизирани пистолети, говоря за тия от масовия калибър. Лично аз скоро там няма да отида а ще си ходя на Герена където е поне 2 пъти по евтино.
Не говоря да отидеш и да пуцнеш 10 патрона, ми поне 50-100
Кутия от 20 патрона за ТТ е около 7лв.
Миналата седмица на ВИП-а жената взе .22 на Рюгер и въпреки че УЖКИМ имаше партони от 20ст, финално се оказа че няма и бяха на над 40ст - незнам колко точно понеже тя взе 50 броя и 5 мишени .. абе тотал 25лв за .22 калибър.
Доста скъпо стрелбище с амортизирани пистолети, говоря за тия от масовия калибър. Лично аз скоро там няма да отида а ще си ходя на Герена където е поне 2 пъти по евтино.
Не говоря да отидеш и да пуцнеш 10 патрона, ми поне 50-100

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Във ВИП-а 22 калибър е 15 стотинки вчера опуках 100 патрона
9х19 е 65 ст, 9х18 е 55 ст

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Ники, брой ме мен. Само във ВИП-а съм ходил, и съм видял, че имат оръжия. Другя път звънкай!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
N.Mihaylovski написа:Във ВИП-а 22 калибър е 15 стотинки вчера опуках 100 патрона9х19 е 65 ст, 9х18 е 55 ст
Значи са заредили, миналата седмица вторник нямаше от 15ст. - само от 44

Все пак цените им са х2 поне на Герена
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
deyan-enchev написа:N.Mihaylovski написа:Във ВИП-а 22 калибър е 15 стотинки вчера опуках 100 патрона9х19 е 65 ст, 9х18 е 55 ст
Значи са заредили, миналата седмица вторник нямаше от 15ст. - само от 44![]()
Все пак цените им са х2 поне на Герена
На Герена колко е 9х19 ??
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2