Избор на телефон
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Избор на телефон
Nokia E7 или Dell Streak 5. Какви са ви мненията ?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Избор на телефон
BMWMHartge написа:Nokia E7 или Dell Streak 5. Какви са ви мненията ?
Нито едното... ти сравняваш ябълки с круши- Е7 е телефон с повечко екстри, другото е таблет с възможност да си говориш... да не броим разликите между Симбиан и Андроид...
Ако примерно сравняваш Е7 с Галакси 2 или HTC Сензация, или който и да е друг телефон с Андроид директно ти казвам вземай Андроид-а... Ако сравниш Е7 с ябълка 4 ти казвам взимай ябълката... Но така сравнени: тел. със Симбиан и таблет с Андроид- нито едното... Е7 не си струва заради Симбиан-а, тоя Делл не става да се ползва като телефон заради размерите...
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Аз ползвам в момента Ц7(служебна) и искам да ти кажа че е ебати дървото, за 5-6 месеца съм й направил 160-170 часа разговори и почна да се побърква, това не ет елефон, който да е направен с акъла си, по скоро е за кифла, която да обикаля по моловете с него и да фръцка колко й е лъскав телефона. Нито като телефон е добър, нито като батерия, нито като GPS, ако му беше по-голям дисплея щеше да става да ровиш в нета с него, ама за другите неща е пълна скръб. Та и Е7 според мен няма да е много по в час, Галакси двойката май ще е ненормален тел, ама не знам цените там как са, Другия вариант е някое от HTC-тата, които излязоха в последно време.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- ms
-
-
Извинявам се за пропуска- то Е7 било оная гадна пръчка за много пари, объркал съм се с С7
700кинта за тел. с 8МП камера без автофокус (това не го знаех)- не, мерси... моята дърта С6-00 е с 5МП, ама поне има автофокус и снима прилично- сравнявал съм снимки на моята и на Е7 и с моите 5МП е по-добре, а аз се чудех що така се получава...
в бонус- qwerty клавиатура, много удобно изглежда, нали... да, ама някъде другаде е удобно, не и в БГ- от тая клавиатура НЯМАШ шанс да напишеш и 1 буква на кирилица, забравяш да запишеш дори и нов контакт на БГ в указателя или смс
Варианта е с доп. програма и имаш виртуална клавиатура на какъвто език ти е кеф- удобно е (дори подредбата е фонетична, а не БДС), стига да не ти трябват странни символи често и да свикнеш... Тоест ползата от тая хардуерна клавиатура е от минимална към никаква... Е, има си приложения и тя, но не много поне при мен- винаги всичко в тел. ми е на БГ написано, единствено за адреси на сайтове и някой мейл да изпратя на английски ползвам хардуерната клавиатура...
На кратко точно Е7 не си заслужава парите дето му искат- да беше 400лв. може да се примириш с някои неща, ама за 700лв. аз поне искам всичко да му е наред на телефона...

700кинта за тел. с 8МП камера без автофокус (това не го знаех)- не, мерси... моята дърта С6-00 е с 5МП, ама поне има автофокус и снима прилично- сравнявал съм снимки на моята и на Е7 и с моите 5МП е по-добре, а аз се чудех що така се получава...
в бонус- qwerty клавиатура, много удобно изглежда, нали... да, ама някъде другаде е удобно, не и в БГ- от тая клавиатура НЯМАШ шанс да напишеш и 1 буква на кирилица, забравяш да запишеш дори и нов контакт на БГ в указателя или смс

На кратко точно Е7 не си заслужава парите дето му искат- да беше 400лв. може да се примириш с някои неща, ама за 700лв. аз поне искам всичко да му е наред на телефона...
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Аз нали съм си голЕм и Streak-а си ми е добре. Ако си с малки ръце/дрехи/джобове, обаче, ще ти дойде твърде голям.
Освен това го ползвам за личен тел, т.е. по-малко говоря от него и може би това е още една от причините. За служебния си имам класическа слушалка. В Streak-а няма да си сложа служебната карта и да ми прави сянка на главата цял ден.
Друг вариант е с Bluetooth HandsFree устройство, но аз не ги обичам и не ги ползвам.
За NOKIA-та -
Освен това го ползвам за личен тел, т.е. по-малко говоря от него и може би това е още една от причините. За служебния си имам класическа слушалка. В Streak-а няма да си сложа служебната карта и да ми прави сянка на главата цял ден.

За NOKIA-та -

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
кат искаш таблет си зимаш таблет, кат искаш харен телефон си зимаш една нокиа 8910.
тва делл стреак ....
по добре HTC Flyer или Acer Iconia с 3G (тва второто е 10" ша е весело да го видя на ухото на някой)
тва делл стреак ....
по добре HTC Flyer или Acer Iconia с 3G (тва второто е 10" ша е весело да го видя на ухото на някой)
- ms
-
-
Coulthard написа:... Acer Iconia с 3G (тва второто е 10" ша е весело да го видя на ухото на някой)
нямаш шанс да го видиш това- наличието на 3Г модул не означава разговори, а само ползване на нет

KoolyO написа:Аз нали съм си голЕм и Streak-а си ми е добре...
ти да не си 3м. висок и 200 кила бе- тоя Делл си е тухла както и да го гледаш и е неудобен за говорене без хендсфри...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
вече имах един такъв олигофрен на работа
.... тва е друга тема ..
ама иначе по темата дел-а ми се вижда малко възголемичък не че аз с моята тава тошиба не съм същият ама...

ама иначе по темата дел-а ми се вижда малко възголемичък не че аз с моята тава тошиба не съм същият ама...
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Да не пускам нова тема (колегата който е пуснал темата да ме извини):
Някакви мнения за Нокия Х6?
Някакви мнения за Нокия Х6?

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ms
-
-
нищо хубаво не мисля за която и да е Нокия със Симбиан
дисплей-
процесор-
рам памет-
Симбиан-
цена-
единственото хубаво на Симбиан е, че за него има версия на Гармин и разполагаш с много добра карта на БГ- всичко друго е зле...
за тея пари си взимай Андроид и си гледай кефа... Н8 и старото Галакси са горе-долу на една цена и Самсунга е много по-добър избор, макар и да е старият модел- сещай се колко по-добър е Галакси 2

дисплей-

процесор-

рам памет-

Симбиан-

цена-

единственото хубаво на Симбиан е, че за него има версия на Гармин и разполагаш с много добра карта на БГ- всичко друго е зле...
за тея пари си взимай Андроид и си гледай кефа... Н8 и старото Галакси са горе-долу на една цена и Самсунга е много по-добър избор, макар и да е старият модел- сещай се колко по-добър е Галакси 2

аз дочух че Н8 имат някакъв сериозен и масов проблем с рестартиране или забиване ... по форумите общо взето се чудят как да се отърват от тях. Не те съветвам да купуваш. Иначе 5 мегапикселовата камера която се монтира при Х6 и още доста модели на нокия е доста добра, да не кажа че е може би най-добрата на нокия 

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
BMWMHartge написа:Разбрах, а мнение за HTC desire HD ?
Като хардуер е почти идентичен със Streak-а, но вече става за телефон.
Пак е малко големичък, но значително по-удобен.
Иначе субективно се усеща да работи по-бързо от Streak-a. (по-точното определение може би е "мазно")
Много добър вариант!

Laugh...
Cry...
Cry...
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2