Затварят хангарите на СКГ Тракия
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Затварят хангарите на СКГ Тракия
http://www.btv.bg/news/story/469675533- ... inata.html
Лично аз съм потресен защото тренирам точно там и сега няма да има тренировки.
Тия почнаха да правят гребната и веднага търсят от къде да си върнат парите.

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Re: Затварят хангарите на СКГ Тракия
Те от едно време все нещо и прецакват...такова хубаво място за риболов беше! 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ся нали и стадиона ще бутат, уж по-хубав да правят, ма що ли си мисля че пак ще изникне някой мол 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе шибаняшка ни е държавата...от всичко се мисли как да се изкарат пари.Чудя се как от детските площадки не са измислили как да правят кинти.Те и затова ги правят с 300 зора след 100000000000000 репортажа по телевизията.Ако е за синя зона,паркинг или някакво спортно съоръжение за което ще се плаща също наем/вход веднага ще го направят.То бива бива ама толкова не бива
Направо да направят парковете с билетчета като автобусите им предлагам аз.Който има пари ще се разхожда из парка-който няма из кварталите
Да пукнат дано алчните свине

Направо да направят парковете с билетчета като автобусите им предлагам аз.Който има пари ще се разхожда из парка-който няма из кварталите

Да пукнат дано алчните свине

8.32
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Нищо не се прави в тоя град, един булевард България го правиха повече от година, има няма 6 км, но докато си траем така ще е.
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Тцтцтцт как може едно хубаво място имаше както за разходка така и за спортуване и пак да му е... м.....

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Тя гребната си е отворена става дума за хангарите на спортното училище. Който иска може да ходи да си спортува и разхожда 

Drum написа:Тоя кавал Славчо Атанасов ще си ходи е ся на есен
И според теб кой по-добър кмет ще дойде???Човека иска да направи много за града,но не му отпускат финанси нарочно,за да не направи следващ мандат.Сега просто си представям офцете как ще изберат оная русата офсъ гербаджииката

aston_mm написа:Нищо не се прави в тоя град, един булевард България го правиха повече от година, има няма 6 км, но докато си траем така ще е.
Колега а според теб как се прави качествен ремонт?Значи като правят само кръпки мрънкаме,че след зимата всички дупки зейват наново.Като се прави като хората,много време се мотали

разходете се из Бургас, да видите какво значи кмет
и нашия е същия, но тук роля играят други фактори
не му отпускали финанси -ами това е най-лесното оправдание
и нашия е същия, но тук роля играят други фактори
не му отпускали финанси -ами това е най-лесното оправдание
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Колкото хубаво е направил нашия кмет в Бургас има и толкова поразии,далавери и други злоупотреби и малоумщини.Който не се опиянява от вида на центъра му е ясно за какво става дума.Ама масово всички АХ-кат по него и явно това им стига.Един център...пък,че такси,данъци,сметки са най-високи няма проблем-нали имаме нов център.Че има един безплатен паркинг в частта на морската градина(крайно недостатъчен)за гостите на Бургас никой не му прави впечатление.Улицата пред нас я направиха преди 2 години(води се гаранционна май още
) шахтите вече пропадат,асфалта около тях потъва,плочките джвакат при всеки дъжд май само мен дразни.Изсякоха сумати дъвета...защо и къде отиде дървения материал един бог знае.Същото стана и с великия проект за паркинг на пл. Кирил и Методий-и там паветата потънаха вдън земя...а паркинг няма и скоро няма и да има.Такива работи общо взето.Мои приятели и познати се задоволяват там с един център,морска градина и някоя друга простотия и викат "карай" за останалите проблеми-нали правел други работи.
Който е идвал на море видя какво безумно кръгово ни плеснаха на кръстовището за Созопол и Меден Рудник.Вече е на вълни да ви кажа и сега ще видим ако има една мъжка зима на какво дередже ще е след нея.Очаквам и моста преди околовръсното да се скапе бързо.

Който е идвал на море видя какво безумно кръгово ни плеснаха на кръстовището за Созопол и Меден Рудник.Вече е на вълни да ви кажа и сега ще видим ако има една мъжка зима на какво дередже ще е след нея.Очаквам и моста преди околовръсното да се скапе бързо.

8.32
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Виж в Сандански са преасфалтирани доста улици,но шахите са с 10 см по-ниско от асфалта....И на всичкото отгоре са точно по средата на пътя..
аз не живея в Бургас, но го посещавам често и това което прави впечатление е, че вече има къде да спреш в центъра, без да ти съдерат кожата, има хубава морска градина изцяло подменени алеи, пейки ... всичко каквото се сетиш, има нов център ... за останалото не знам.
Ако кмета на Кърджали направи и 1/10 от това за града ще ходя и аз да гласувам за него
Иначе далавери сигурно има - както навсякъде в БГ, но поне се вижда нещо свършено
п.с кръговото също ми харесва, защото минавам веднага и вече няма да се боря 30 мин. с цигани които искат да ми измият стъклото, а аз все още съм заклещен от светофара за Созопол
Ако кмета на Кърджали направи и 1/10 от това за града ще ходя и аз да гласувам за него

Иначе далавери сигурно има - както навсякъде в БГ, но поне се вижда нещо свършено
п.с кръговото също ми харесва, защото минавам веднага и вече няма да се боря 30 мин. с цигани които искат да ми измият стъклото, а аз все още съм заклещен от светофара за Созопол

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
аз съм абсолютно за синята зона в бургас и платения паркинг. сега центъра изглежда много по-приятно.
гостите на бургас не е задължително да спират в морската градина
кръговото не е ли временно докато се направи детелина ?
гостите на бургас не е задължително да спират в морската градина

кръговото не е ли временно докато се направи детелина ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2