Катастрофа!!!!!
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Катастрофа!!!!!
Колеги сега се прибирах от Красна поляна и беше станала зверска катастрофа на бул.Царица Йоана дето е Лукойл със зелена 34-ка комби и червена Хонда...Колите не приличаха на нищо грозна картинка,просто нямам думи надявам се водачите и пътниците да са добре!КАРАЙТЕ РАЗУМНО НЕКА АДРЕНАЛИНА НЕ НАДДЕЛЯВА НАД РАЗУМА 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Катастрофа!!!!!
Кво става в тая България бре
Мине не мине ден и стане някоя зверска катастрофа с жертви
Дано в случая няма пострадали! Опичайте си акъла, че си е е*ало майката....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Yanko Petrov написа:Кво става в тая България бреМине не мине ден и стане някоя зверска катастрофа с жертви
Дано в случая няма пострадали! Опичайте си акъла, че си е е*ало майката....
Такова че всичко живо се яхва на колите, и дреме зад волана, бърка си в носа, чете вестник, люпи семки, блее и накрая "Ми не те видях..."
ВСИЧКО друго но не и да шофират рационално.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
лятото като ги напече слънцето хората и 

Колата е 39-ка,Хондата е от Люлин на некво момче засичал съм го бая пъти да и раздава газ по улиците то и той май е виновен и двамата са живи...хондата беше много зле мотора беше бая мръднал назад колонките и тавана беха смачкани...само не разбрах от къде се събра толко народ имаше в началото сигурно едно 30-40 човека....
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Колеги и аз бях там снощи и спрях да извадиме момчето то хондата. Пасажера от удара се беше оказал на задната седалка. За негов късмет е бил без колан защото цялото табло и всичко останало беше смазано в мястото за краката. Наложи ми се да чупя части от таблото за да му извадя маратонките, понеже от удара беше се сабул. Незнам какво е станало с другите момчета, но след това го качих това момче при мен и го закарах в пирогов защото нито линеика се чуваше да идва нито нищо. Добре е момчето, леки охлузвания и драскотини само незнам как беше получил дълбоки прорезни рани от зад на бедрата. Хубавата изненада беше че в пирогов имаше доста лекари и веднага го поеха. Помогнах му да си намери телефона на брат си да се обади и след като лекарите го прибраха за други вече изследвания си тръгнах. Точно преди това единия лекар ме увери че няма нищо сложно с него. Дано се оправи бързо.
Някой би ли ми споделил ако знае как се пере кръв от седалки? опитах след това с някъв препарат ама ние се получи много добре.
Някой би ли ми споделил ако знае как се пере кръв от седалки? опитах след това с някъв препарат ама ние се получи много добре.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
mistyrain написа:Колеги и аз бях там снощи и спрях да извадиме момчето то хондата. Пасажера от удара се беше оказал на задната седалка. За негов късмет е бил без колан защото цялото табло и всичко останало беше смазано в мястото за краката. Наложи ми се да чупя части от таблото за да му извадя маратонките, понеже от удара беше се сабул. Незнам какво е станало с другите момчета, но след това го качих това момче при мен и го закарах в пирогов защото нито линеика се чуваше да идва нито нищо. Добре е момчето, леки охлузвания и драскотини само незнам как беше получил дълбоки прорезни рани от зад на бедрата. Хубавата изненада беше че в пирогов имаше доста лекари и веднага го поеха. Помогнах му да си намери телефона на брат си да се обади и след като лекарите го прибраха за други вече изследвания си тръгнах. Точно преди това единия лекар ме увери че няма нищо сложно с него. Дано се оправи бързо.
Евала, Серго.

За жалост не мога да помогна с кръвта по седалката, защото не ми се е налагало.
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
И дано не му се налага на никой 

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Хондата да не е един хечбек с черни джанти , едно младо момче я кара
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
mistyrain написа:....
Пробвай само със студена вода,гъба и парцал за подсушаване

Поздравления за отзивчивостта ти

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Браво че си спрял да помогнеш, колега, но знаеш че при катастрофа никога не трябва да пипаш шофьора или пътниците. Защото ако имат счупени прешлени или ребра /пострадалите може да не усещат че имат такива травми/, като ги дърпате да ги вадите, може да им докарате много бели - разкъсвания на вътрешни органи или прекъсване на гръбначния мозък. Разбира се, това е много вариращо - ако хората са в безсъзнание и колата се подпалва, няма какво да мислиш. Но ако не е нищо спешно - чакате линейката да дойде, ако ще и 1 ден, защото те си имат шини и други предмети за обездвижване и предпазване от фатални последици. Ако му докарате нещо при изваждането после вие сте виновни, за съжаление е така.
Но все пак браво че си помогнал и се радвам че няма пострадали
ПП: Кръв се изкарва с лимонена киселина, натъркай седалките с лимонена киселина и малко вода, и после ходи в автомивка да ги изперат
Но все пак браво че си помогнал и се радвам че няма пострадали

ПП: Кръв се изкарва с лимонена киселина, натъркай седалките с лимонена киселина и малко вода, и после ходи в автомивка да ги изперат

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Евала колега 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3