Въпрос за акт
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530d xDrive
Въпрос за акт
Здравейте, колеги, въпроса ми е следния. До колкото знам срока за смяна на номерата на закупена кола, карана в България е 2 седмици, но аз го пресрочих (колата е прехвърлена на мое име вече). Та въпроса е колко е акта в този случай и взимат ли се точки. И ако ми напишат акт, могат ли преди да излезе наказателното постановление да ми напишат втори за същото нещо (тоест да си бръмча така със старите номера през това време спокойно
)?
Благодаря предварително

Благодаря предварително

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Въпрос за акт
M3-CSL написа:Здравейте, колеги, въпроса ми е следния. До колкото знам срока за смяна на номерата на закупена кола, карана в България е 2 седмици, но аз го пресрочих (колата е прехвърлена на мое име вече). Та въпроса е колко е акта в този случай и взимат ли се точки. И ако ми напишат акт, могат ли преди да излезе наказателното постановление да ми напишат втори за същото нещо (тоест да си бръмча така със старите номера през това време спокойно)?
Благодаря предварително
Не схванах нещо- какъв акт и точки

Вече като отидеш на каналите в КАТ да сменяш табелите ще отнесеш някакъв акт, че си изтървал сроковете (който няма нищо общо с точките в книжката ти), но колко пари е идея нямам...
- kjm
- Потребител
-
- Кара: Е36 320 93г.
отидох на 2 месец и където си подаваш документите за регистрация там ти казват колко е глобата. била между 20-50лв . на мен ми вземаха 20лв
Акта е 20-50лв и не ти бърка точките.Ще ти го пишат чак като отидеш сам в КАТ да си я прехвърляш.

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Също така като отидеш в общината, ако минат 2 месеца след придобиването ще ти набият и там глоба ...

6 мнения
• Страница 1 от 1