Моля за малко помощ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Моля за малко помощ!

Мнение от err0r » 15 Дек 2005, 15:57

Някой да знае кой е официалният вносител на гуми Bridgestone за България? Или ако няма такъв, поне да ми даде препратка към сайта на друг вносител, който отговаря за Югоизточна Европа.
Благодаря предварително!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 15 Дек 2005, 17:07

Ми то като се поразрови човек в нета и се оказва, че олимнайсе фирми са основен вносител на тия гуми. Все пак си мисля, че е възможно да получиш по-подробна информация от Субару, защото техните коли са окомплектовани с тия гуми и предполагам, че те са нещо като основен дилър, ма само предполагам. Пък и в БГ не знам дали ще намериш японски Bridgestone - ама турски със сигурност.
It's not who You are, it's who You know...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Дек 2005, 18:11

Да, и аз търсих бая и в крайна сметка се оказа, че всички фирми, които са вносители на въпросната марка не са официални представители за България. Още по-лошото е, че не знаят кой е представителя за България. Това е все едно да не знаят от къде идва стоката, която продават... :confused:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 15 Дек 2005, 18:13

Абе те знаят от къде идва ама си траят щото ще си остане вечно техна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 15 Дек 2005, 23:20

Грешчице, тази марка гуми е собственост на японския концерн Sumitomo, който преди 4 години имаше представителство в "Интерпред". От известните гумаджийници ги внасят Диана и КАМП (Европа) :lol: :lol:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Назад към Извън Темата