Каъв продукт/стока бихте препоръчали?
Модератор: Общи модератори
Каъв продукт/стока бихте препоръчали?
да не е свързан със автомобилите и да го препоръчвате от личен опит. нещо което работи добре, струва си парите и тн.
пример: аз лично бих започнал със родния балкански кашкавал. ял съм всякакви сирена и кашкавали, но по-добър наистина не съм срещал. малко го развалиха последните години, но все още е много добър.
също горнобанската минерална вода. не разбирам какво толкова им харесват на разните скъпи води от италия, скандинавия и тн. по-сладка вода от горнобанската не знам.. всъщност единствената дето се доближава по вкус е .. софийската чешмяна... съвсем сериозно... (хехе - щото е едно и също?
)
пример: аз лично бих започнал със родния балкански кашкавал. ял съм всякакви сирена и кашкавали, но по-добър наистина не съм срещал. малко го развалиха последните години, но все още е много добър.
също горнобанската минерална вода. не разбирам какво толкова им харесват на разните скъпи води от италия, скандинавия и тн. по-сладка вода от горнобанската не знам.. всъщност единствената дето се доближава по вкус е .. софийската чешмяна... съвсем сериозно... (хехе - щото е едно и също?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Каъв продукт/стока бихте препоръчали?
alx написа:...
Като каза кашкавал се сетих за мезе, а мезето не е мезе без суджук! Има един - от Банско - ей, няма никъде друго такова!

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Kато гажеш суджук се сещам за Горноряховския ...
А за Банско
старец и бабек
П.С. сигурен съм че много малко хора (освен банскалий) са яли истински старец
И понеже знам че Косата е любител на стареца ще му подаря скоро един истински такъв да знае какви боламачи яде по кръчмите 
А за Банско

П.С. сигурен съм че много малко хора (освен банскалий) са яли истински старец

Последна промяна rtzankov на 15 Дек 2005, 18:46, променена общо 1 път

R.I.P Landikar
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми много неща от личен опит мога да препоръчам, ма сега се сещам за следните:
1. Оригинални маратонки Адидас - страшно удобни и много издръжливи.
2. Кана за пречистване на вода на Брита.
3. МЕ45 на Сименс - много падания, злобен удар със сила в теракота (от яд, но на мене си), на 3 години, работи перфектно и скоро няма да го сменям.
4. Звукова карта на Creative - от Audigy нагоре. Ако сте с вградения саунд, изпускате много. Също и колонки 5.1 на Luxeon - дървени (талашит). Суббуфера
е невероятен.
5. Презареждаеми батерии Varta - що пари са ми спестили
6. Гаечни ключове и отверки на Rico, много добро съотношение цена/качество.
7. Електрическо влакче на Pico - незабравими щастливи мигове от детството и юношеството. На тавана е, но някой ден пак ще го сглобя
.
Сигурен съм, че има и други...
1. Оригинални маратонки Адидас - страшно удобни и много издръжливи.
2. Кана за пречистване на вода на Брита.
3. МЕ45 на Сименс - много падания, злобен удар със сила в теракота (от яд, но на мене си), на 3 години, работи перфектно и скоро няма да го сменям.
4. Звукова карта на Creative - от Audigy нагоре. Ако сте с вградения саунд, изпускате много. Също и колонки 5.1 на Luxeon - дървени (талашит). Суббуфера

5. Презареждаеми батерии Varta - що пари са ми спестили

6. Гаечни ключове и отверки на Rico, много добро съотношение цена/качество.
7. Електрическо влакче на Pico - незабравими щастливи мигове от детството и юношеството. На тавана е, но някой ден пак ще го сглобя

Сигурен съм, че има и други...
It's not who You are, it's who You know...
С риск да бъда охулен от някои ако са забелязвали часовника ми.. който не свалям от ръката си вече от .. от как се помня май.. става въпрос за руски "ракета" много здраво жувотно .. колко пъти е падал.. мокрил съм го .. и все още работи .. само изисква на всеки 24 часа връщане назад с 1 минута 

what a helluva ride
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
КАмпютри Делл лаптопи, стационарни машини оптимално съотношение качество цена, вече 5 години работя професионално с тях
Бира Болярка ма двулитровата страхотен вкус макар и слабичка
Бира Дювел нема такова напиване, главата бистра но краката не слушат направо не можеш да станеш от масата и това между 3 и 4-тата бира
ГСМ Сименс ебати товарните коне, както горе каза колегата ного здрави и дуракоустойчиви, пример Сименс С 35 блъскан, трескан накрая изпран на 90 градуса с центрофуга и омекотител, изсушен и работи деа и кочината
Бонбони Черноморец вече деситилетия им се кефат
а не са скъпи
Бира Болярка ма двулитровата страхотен вкус макар и слабичка
Бира Дювел нема такова напиване, главата бистра но краката не слушат направо не можеш да станеш от масата и това между 3 и 4-тата бира

ГСМ Сименс ебати товарните коне, както горе каза колегата ного здрави и дуракоустойчиви, пример Сименс С 35 блъскан, трескан накрая изпран на 90 градуса с центрофуга и омекотител, изсушен и работи деа и кочината

Бонбони Черноморец вече деситилетия им се кефат

May the BMW force be with you!