дете убито от бус -циганите пребили до неузнаваемост шофиора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

дете убито от бус -циганите пребили до неузнаваемост шофиора

Мнение от mihal » 14 Сеп 2011, 21:23

http://www.dnes.bg/crime/2011/09/14/7-godishno-dete-pometeno-i-ubito-ot-bus-krai-vidin.128728
тука в коментарите на статията пише че шофиора е мъртав и циганята почнали да правят някакви бунтове
:shock:

П.П.
добавен от: malcho
Момчето което е карало е изван опасност за сега но ще ви кажа на сички тея цигани не им е било толко зор за детето щом са му откраднали книжка пари кредитните карти и те са няколко телефон и сичко каквото са могли а и те преди години си слагаха децата в кашони на патя за да ги блъскат а след това да изнудват уж виновниците но сега няма да съдят момчето но най малко 5/6 месеца ще се възтановява.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1039192

на кое да вярваш...като се има на предвид че медиите си манипулират народа най добре....
Последна промяна mihal на 15 Сеп 2011, 18:15, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: 7-годишно дете убито от бус край Видин - циганите убили шофи

Мнение от blackrider » 15 Сеп 2011, 2:29

Няма да ме учуди ако гадните мангали са подхвърлили горкото дете! Това им е шибан номер. Бутат детето пред колата /ако оцелее ок ,ако не -имат още поне 10!/ и после почват да ръсят горкия шофьор за кинти!
Бил съм свидетел на такова нещо! Около 3-4 годишно циганенце ,горкото не разбра нито какво ,нито защо става така! А на оня от мерджана му се виде тесен света и същевременно бе хепи,че цигането е живо и здраво!
:bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 15 Сеп 2011, 7:41

О да три пъти съм ходил до Видин с едно приятелче видинчанче и много остро ме е предупреждавал, като минаваме през циганските села до там, очите да са ми на шест, да карам с 20 през селата, че мангалите от години си хвърляли децата под преминаващите коли и камиони.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 15 Сеп 2011, 8:20

Циганска работа. Жалко за човека който са затрили, би си го заслужил само ако е бил пиян.

ентусиаст
Аватар

Мнение от mihal » 15 Сеп 2011, 9:00

vankatagsi написа:...би си го заслужил само ако е бил пиян.

ако някой може да заслужи такова нещо, то не е човек който е виновен поради грешка за смърта, а този който умишлено я причинява че и по чисто животински начин , едва ли не за кеф

кой заслужава да бъде пребит до смърт от глутница неандерталци?
официало не се знае дали е мъртъв но сигурно и няма да кажат...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 15 Сеп 2011, 9:10

добавен от: видинчанин

Преди малко се прибрах от София и минах през циганската махала на Арчар!
Нямате представа какво става там,циганите се намират около пътя и замерят почти всяка кола с камъни и асфалт!
Ако някоя кола се опита да спре и да поиска обяснение за поведението им,то шофьора се вади от колата и се пребива!
Има полицейска кола там,но ченгетата не се намесват!!!!
СТРАШНО Е!
Съчувствам на шофьора прегазил циганчето,защото местните цигани нарочно се движат по средата на пътя!!!

добавен от: Иво

Починал е днес...

А сега чух, че полицаи спират колите и предупреждават да се минава по ДРУГ път, защото циганите там хвърлят КАМЪНИ... Представяте ли си за какво става дума...?

Тези коментари ме потресоха :banghead: До кога ще търпим и ще храним тази сган? Лошото е,че няма държава,затова е цялата драма :banghead:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 15 Сеп 2011, 9:16

Ако българи така се бяха събрали и целят колите и да си правят каквото си искат, пък камо ли да убият човек, щеше да дойде жандармерията и да ги смаже, а циганите могат да си правят каквото си искат. Това е действителността в БГ!
Плаче ми се като виждам как циганската напаст настъпва и държавата седи и гледа безучастно, та даже ги и защитава. :bang:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 15 Сеп 2011, 9:34

Като чета тези редове ми напира желанието да се качат група българи в една кола, въоръжени и да спрат във въпросното село....и да се свърши с тая сган мръсна!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Сеп 2011, 9:57

Абе сабалянта минавам през мангасарската маала у майнландия и покрай едно мангасарско училище и виждам един униформен милиционер ми прави знаци да намаля-е къде повече,карах с 30...обаче ми направи това впечатление,милиционер пази мангалите,а иначе минах и покрай други училица и не видех милиционери там :dunno:
Някой да е видял някъде другаде,че май съм в грешка...или грешката е вярна?

ентусиаст
Аватар

Мнение от mihal » 15 Сеп 2011, 10:00

на пловдив ли викаш майнландия? и кво ше е туй мангалско училище? циганин с очила и арменец миниор виждал ли си?
Последна промяна mihal на 15 Сеп 2011, 10:03, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Сеп 2011, 10:01

По света някой държави си имат мангусти, в Бг. мангустите си имат държава!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e53 3.0 d

Мнение от go6o_lud » 15 Сеп 2011, 10:08

:censored: едно нещо трябва АК47 му се вика ... :bang:
To be the best, you have to fight to beat the best !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 15 Сеп 2011, 10:25

go6o_lud написа::censored: едно нещо трябва АК47 му се вика ... :bang:

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 15 Сеп 2011, 10:25

Това не е ново , това е ежедневна практика на мангалите във село Арчар , слушал съм много истрий дори съм бил и свидетел.Масова практика е да вземат мангалчето да го бутнат пред избрана кола за да изнудват шофьора за пари !!! Друг Арчарски номер е в зимния сезон да се залива входа на селото с вода за да замръзнеи след това и господ не помага или се хвърлят стъкла на пътнотоплатно.Дори на мой приятел се беше случило един ден пътувал за Видин и на входа на селото правят жива верига и го спират, отваря нашия стъклото и дъртия снекво мангале на 8-10г. му казал - Бате да ти я давам за булка?? Ама човека отказал, и от там се почнало - Ама искаш да кажеш чее грозна и ня щеш ли бе !! Колата беше тотално потрошена от мангалите и добре че се е усетил тае натиснал педала да избяга....
Една вечер и на мен ми се наложи да мина от там по неволя, влезнах в селото с 140 поне иот двете страни на улицата се бяха струпали мангалите ама по чудо ми се размина може би чакаха някой камьон или бус ,нещо по апетитно ...
Най тъпото в цялата работа е че шибаните куки знаят за тези неща ама мерки никой не ебава да вземе

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 15 Сеп 2011, 11:44

То за това село се знае от много години какви са, но и ти как можеш да влезнеш в него със 140? Айде в град кат да е, но в село, пълно с.... да караш с толкова?
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Следваща

Назад към Извън Темата